cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Кога последен пат си купивте нешто за себе?

clock-img

22.10.2012, 16:01

clock-img

Pepelaska *

pencil-img

3820

Вчера си купив крема за раце user posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

clock-img

23.10.2012, 20:18

clock-img

cevlice

pencil-img

209

Вчера си се частев фустанче и 2 блузички

clock-img

24.10.2012, 16:46

clock-img

princessa

pencil-img

1056

denes si kupiv bluzicka, tri cetvrt rakavi teget so portokalovi cvetcinjauser posted image

clock-img

30.10.2012, 14:05

clock-img

princessa

pencil-img

1056

rozov aparat nikon s6200 coolpix pred edna nedela

clock-img

30.10.2012, 14:25

clock-img

Ikana

pencil-img

3780

До пред некој ден, ништо, ама сега Бога ми се опремив со тренерки, јакна, елече, блузони, џемпери, си ја подновив гардеробата и многу сум среќна!

clock-img

30.10.2012, 22:27

clock-img

Bilence2

pencil-img

727

Uuu bravo, ete kako se slavi rodendenuser posted image
Jas minatata nedela barav fustance da se podnovsm za rodendenot na sin mi, i nisto ne kupiv, se razocarav oti nisto ne mi stoese. Site kroevi bea ko za devojcinja a jas za 2 broj pogolema sum stanala posle poroduvanje. Lele kriza me fati oti ne mi stoese nisto zivo. Cccccc sto ke se pravi ili ne znam da pazaram ili na pogreshno mesto.
Kazete fustancinja kade kupuvate?

A baby makes love stronger, the days shorter, the nights longer, savings smaller and a home happier.

clock-img

31.10.2012, 10:25

clock-img

Natuska85

pencil-img

3613

Јас за роденденот на син ми земав едно од Котон од рамстор,види имаат убави фустанчиња. Инаку последно вчера си купив лак за нокти некоја сива мат боја , а да и синоќа лепенки за нокти од џамбо user posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

clock-img

02.11.2012, 22:57

clock-img

Cipi Ripi

pencil-img

1010

Денеска отидовме со мм во Енци Менци во ГТЦ, демек да му купиме нешто на син ми, но се беше разграбано, му купив само капче шалче и нараквички.
И така да не ми е за џабе излегувањето, пошто ова е втор пат да излезам без син ми, прв пат беше пред 2 недели кога бевме да го гледаме Трето Полувреме, спроти киното има продавница за чевли и се заљубив во едни црни салонки и ги мислев 2 недели, и денес си ги купив и сеа сум вери хепи!

clock-img

02.11.2012, 23:05

clock-img

kapina

pencil-img

4327

denes si kupiv cizmi od matstar bea na namalenie

clock-img

07.12.2012, 18:31

clock-img

Malecka23

pencil-img

1175

blender beko so skalen sad..

clock-img

07.12.2012, 19:33

clock-img

Pepelaska *

pencil-img

3820

После незнам колкууу време вчера си купив чизми од Биана, и колекција од Авон, јас радосна ама мм не баш, user posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

clock-img

08.12.2012, 08:28

clock-img

Luci

pencil-img

2250

Вчераuser posted image Си купив патики на платформа, чизми и ташнаuser posted image

Рани куче да те лае!!!

clock-img

08.12.2012, 13:35

clock-img

temjana

pencil-img

1159

Јас лично мноооогу одамна но за тоа пак ми купуваат и ми праќаатuser posted image Вчера ми купија црвена лакована ташничка на Томи Хилфингер и со душа чекам да ми ја прататuser posted image

clock-img

10.12.2012, 09:52

clock-img

Mihaela 2010

pencil-img

4230

Jas pred nekolku dena si kupiv mn ubavi pantaloni,2 para,po klasicni ...ete toa si kupiv user posted image ..na red mi se cizmi,samo da najdam vreme za iskacanje

clock-img

10.12.2012, 13:18

clock-img

miana

pencil-img

6152

Eve sega izlegov od rabota i pominav pokraj eden butik,si vlegov i si kupiv crno fustance.

clock-img

10.12.2012, 14:04

clock-img

Andriance

pencil-img

2140

Ја богами се подновив месецов...чизми во каки боја user posted image , џемпер јакна со крзненце, блуза и палто црно..од пред некој ден и кратко црно капутче, а у план сум уште 2 сукњи и кошулки за на посао.

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

clock-img

31.12.2012, 20:12

clock-img

mosa

pencil-img

546

Jas deneska si kupiv helanki od Jumbo za 499 denari.Sluycajno goi najdov cepkajki po kupot od alista.na sin mi igracka ,masni za na elka,ukras novogodisen za na zid za nas i za brat mi,gumeni bonbonii za v,i detsko samponce po 1 pizza so V i doma.

BRAKOT vsusnost e fensi zbor za posvojuvanje vozrasno masko dete koe ne e sposobno da se grizi samoto za sebe!!!

clock-img

01.01.2013, 19:15

clock-img

meU87

pencil-img

454

Во средата, конечно се подновив со 3фустанчиња кои ми се точни како за после пораѓај user posted image

clock-img

02.01.2013, 15:01

clock-img

talisman

pencil-img

96

Denes konacno si se pocastiv so krema za lice, farba za kosa, a i sestra mi me pocasti so trudnicka tunika user posted image

clock-img

02.01.2013, 15:25

clock-img

mosa

pencil-img

546

Denes konacno si se pocastiv so krema za lice, farba za kosa, a i sestra mi me pocasti so trudnicka tunika user posted image

Talisman moze li da mi kazes kade si ja kupila taa trdnicka tunika i kolku pari ja plati?

BRAKOT vsusnost e fensi zbor za posvojuvanje vozrasno masko dete koe ne e sposobno da se grizi samoto za sebe!!!

clock-img

02.01.2013, 23:11

clock-img

talisman

pencil-img

96

ИЗВОРНА ПОРАКА: mosa

Talisman moze li da mi kazes kade si ja kupila taa trdnicka tunika i kolku pari ja plati?

Ma tunika za mene e ona sto za slabite e fustance do kolena user posted image Mnogu e ubava ili ubavo ( fustance), ja zemav vo Fiore za 600 denari i mislam deka kje isturka do krajot na bremenosta :)

clock-img

03.01.2013, 00:19

clock-img

mosa

pencil-img

546

Ma tunika za mene e ona sto za slabite e fustance do kolena user posted image Mnogu e ubava ili ubavo ( fustance), ja zemav vo Fiore za 600 denari i mislam deka kje isturka do krajot na bremenosta :)

tnx za odgovorot

clock-img

03.01.2013, 11:04

clock-img

Natuska85

pencil-img

3613

Вчера, крем за лице на еуцерин.

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

clock-img

03.01.2013, 21:41

clock-img

temjana

pencil-img

1159

На 31 -ви мислам или 30-ти како и да е демек за журкање денскоuser posted image си купив од манго кожна јакна (всушност комбинирана е кожа со материјал) , суќња долга црна и бела свилена кошула и бев на фризер. После подолг период се почувствував ептен убавоuser posted image

clock-img

04.01.2013, 10:47

clock-img

princessa

pencil-img

1056

jas zavcera si kupiv edna bluza i kapce. Se mi bese nekako tapa a bas sakav da se pocastam za rodendenot deneska nesto poveke a plus i maz mi nemozev da go potrosam puu beeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image

Последни статии

article-img