за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Имав 3-4 врски ,ама ништо сериозно.Потоа имав долга врска од 4 години,па една година пауза ,си бев слободна.И после тоа се запознав со мм,и по една година врска се зедовме
13.12.2011, 16:52
kikicka
4218
2 врски од кој ниедна сериозна со првиот беше детска првбакнеж и слично а со вториов губење време Лекција за мене а третиот мм кој долко време се слушавме и на крај се споивме
13.07.2012, 18:21
Fiao
771
Jas sum imala 3 partneri pred brak i ne zalam za nieden od niv. Sekoj bese posebno izkustvo za mene, a blagodarenie na toa iskustvo sega sum srekjno mazena!
25.10.2012, 17:43
majka na eva
309
на еден јас го скршив срцето вториот мене ми го скрши а третиот оној вистинскиот мм а оние авантуристичките за провод,за друштво и летни шеми не ги сметам,бидејќи не ми значеле ништо во животот
25.10.2012, 19:49
sitalia
192
mene majka mi me ucese bez 10 deckovci - vrski n vo brak. Taman rabota vo brak da ucis sto e dobro sto e loso. da se razbereme vrskite ne znacat sekogas i seks odnosno ne znacat seks na site mozni vozrasti. si se znae se vo svoe vreme. I mislam deka bila vo pravo i jas taka ke gi ucam moite kerki. Maz mi pak go ucele deka e se naj i naj i da ne znaev sto ima moze i ke me ubedese vo toa.
25.10.2012, 19:52
Barbicki2
434
eden pred mm,i mm (smotana,ama toa e :) )
25.10.2012, 20:57
Maca25
7558
доволно - за да знам што сакам
25.10.2012, 21:44
Barbicki2
434
ИЗВОРНА ПОРАКА: Barbicki2
eden pred mm,i mm :)
25.10.2012, 22:35
Cipi Ripi
1010
ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca RR
Баш така.
26.10.2012, 11:15
Andriance
2140
Јас сум имала две долги врски пред мм...едната 2 години, а друагта дури 8г нешто ситни и незабележително помеѓу, додека траеле скаранките аххахаха
инаку сум за тоа дека додека дојдеш до принцот треба да бациш мнооогу жаби јас се преморив од последната врска, затоа се со мм уживам
вие што мислите, паметно ли е бар да се искусат двајца-тројца пред брак
имам една другарака, која е во врска 9 години..тој има 33 таа 30...не му текнува него за ништо, она седи дреме ко баба, вика тој ми е изборот што да праам, бар на време да си пробав и нешто друго...сега немам ни волја ни желба
едноставно неможе и незнае да направи споредба, па и ја пуни главата деја била фригидна оти не доживувала секогаш оргазам!!!
26.10.2012, 11:22
majka na eva
309
ИЗВОРНА ПОРАКА: Andriance RR
Јас сум имала две долги врски пред мм...едната 2 години, а друагта дури 8г нешто ситни и незабележително помеѓу, додека траеле скаранките аххахаха
инаку сум за тоа дека додека дојдеш до принцот треба да бациш мнооогу жаби јас се преморив од последната врска, затоа се со мм уживам
вие што мислите, паметно ли е бар да се искусат двајца-тројца пред брак
имам една другарака, која е во врска 9 години..тој има 33 таа 30...не му текнува него за ништо, она седи дреме ко баба, вика тој ми е изборот што да праам, бар на време да си пробав и нешто друго...сега немам ни волја ни желба
едноставно неможе и незнае да направи споредба, па и ја пуни главата деја била фригидна оти не доживувала секогаш оргазам!!!
26.10.2012, 11:25
Kockicka
302
I jas sum za nesto drugo da probate pred brakot jas imav dolgaaa vrska od 11 godini pred toa imav edna od 1 ipol i eden od nekolku meseci kolku da znam kako e so razlicni. No eve princot bese toj koj najmnogu izdrza so mene .Spored mene vazi devizata probaj pred brak da ne dobies iskusenie vo brakot :)
26.10.2012, 11:28
dostickage
2181
Ne se mnogu ama sosem dovolno za da obezbedat dobar kriterium. Apsolutno sum ZA toa da se ima i drugi partneri pred brak.
13.03.2013, 13:09
blond
1268
ИЗВОРНА ПОРАКА: Cipi Ripi
ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca RR
Баш така.
Е така де
30.08.2013, 13:00
bucko mal
1431
Kolku bile pa pominale.Na 31 godina sigurno nema mm da mi e vtor Vazno na mm sega sum mu najubava I epten sum mu bila pogodena za vo krevet E taka de sekosot ne se uci od kniga Nikogash ne prashal kolku sum imala I sto sum pravela samo me opomena da ne go farbam deka mi e vtor zashto alergicen bil na toj muabet. I da padneme na muabet za bivshi on sekogash mi vika ne me iteresira sto bilo me interesira samo za sega. Ok.super nema da me zamara za minatoto
13.08.2014, 14:47
Mila mamicka
387
Нула. Мм прв и последен, од причина што ја започнавме врската кога имав 18 години и бев невина. Не мислев дека цел живот ќе останам со него, и дека нема да пробам нешто поразлично. И најискрено, жалам поради тоа. Не е работата во тоа дали со него сексот ми е добар или не, туку едноставно да се искуси и нешто поразлично. Како во вицот погоре со Св. Петар,. стварно сум гуска
14.08.2014, 10:04
scared RR
1349
Прв ми е маж ми, и ни најмалку не жалам поради тоа, среќна сум што невиноста ја дадов на ваков прекрасен човек, а башка и сексот ни е супер
14.08.2014, 10:07
kapina
4327
i na mene isto prv mi e maz mi
14.08.2014, 13:56
deluxe
2479
Пред да го запознаам мм,имав 3 кратки врски(на бакнеж ) Додека со мм имав најдолга врска 3год. и нормално не бевме самона бакнеж
16.08.2014, 15:32
tincule
183
Јас пред мм имав 2, со едниот идевме 5 години, ама деца се учевме еден на друг сега кога ќе ми текне да паднеш од смеење па тоа не било секс, смешки, па туфкање па срамење, ама убаво искуство во секој случај, со другиот ми беше зезанција онака после раскинување долга врска имаш испукување тоа беше кратко ама слатко, е затоа набрзо после тоа си го запознав мојот срцушка кој фала богу можев да споредам па и да кажам овие двајца можат вода да му носат е затоа и не го давав и поради тоа што има голема душа и срце, мил тој иако многу ме нервира некад