за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Мене уште помило Еца Јас повеќе ја сакам прозата. Јас прво ќе го објавам мојот магистерски труд (откако ќе го завршам, се разбира), а потоа можеби ќе напишам (планирам и сакам) љубовен роман. Се ќе биде, само да сме здрави и живи, тоа е најважно, нели?
29.01.2010, 00:45
Bitolcanka
2461
За автограм нема збор Ајде, можеби ти прва ќе напишеш и издадеш книга, штом веќе ја имаш во главата па прво ти ке ми дадеш автограм Прво јас тебе ќе те читам, па ти мене Не ме чекај мене, јас прво со маг.труд ќе се намачам и ќе искинам живци (пред се чекајќи со недели да издвои време менторот да ме прими на 2 минути), после ќе кројам други планови... Иднината ми зависи од 1 man А за тоа тираж, издавач, лектор и сл. детали не ни сакам да помислувам... Живеј од денес за утре. Сфатив дека долгорочните планови често се безуспешни.
01.02.2010, 18:30
BILE.F
670
И јас имам објавено многу песни/поезија во весници, ама тоа како основка и средношколка, најмногу во MMkids (ако се сеќавате на списанието, на англиски). Ама одамна немам напишано ништо, зашто одбрав сосема поинаква струка. Инаку имам плав појас 1дан карате и многу први места на натпревари низ Македонија пинг-понг. Тренирам 2пати неделно аеробик и еднаш пилатес веќе 10год. Е сега одмарам ,со бебушот!
< Поракaта ја уредил BILE.F -- 1.2.2010 18:34:01 >
14.02.2010, 23:50
Cacko
1127
so 100 sporta se bavev aktivno,5 godini plivanje,3 godini kosarka,3 godini idev na igraorna.....so vikase tatko mi sekade mora da me ima e posle toa koga stignav kraj na sredno i faks malce poise se posvetiv na ucenjeto i bataliv sve,mada mislam deka prekrasno mi bese sekade i steknav mnogu prijateli baska duhot mi ostana sportski ,pozitiven
14.02.2010, 23:54
Enika
1480
И јас сум бивша играорка (коловоџа- мн јасно 2 метри крава кај ке ја стаат на оро )..така да Цацко ако има средба негде у кафана...јас и ти ке завртиме некое оро
14.02.2010, 23:58
nadica
4381
ИЗВОРНА ПОРАКА: Enika
И јас сум бивша играорка (коловоџа- мн јасно 2 метри крава кај ке ја стаат на оро )..така да Цацко ако има средба негде у кафана...јас и ти ке завртиме некое оро
и јас сум играорка не коловоџа ама играорка
15.02.2010, 00:00
Cacko
1127
ИЗВОРНА ПОРАКА: Enika
nema grska ,moze i mm da go zememe,em igral em svirel vo igraorna
15.02.2010, 00:04
Enika
1480
Абе муж ти нека ја чува Елена..ние ке се журкаме...малку и без мужи мајката
15.02.2010, 00:05
Cacko
1127
nema gajle sefe,razumem ti kako ke kazes,sea diplomirase i odma so vikanje i komandanje,ejjj
15.02.2010, 00:09
Enika
1480
Сеа собрав пријави и средувам администрација од лани сум завршена со се... А иначе дома иам еден дрвен адвокат па иа од кого да учам
15.02.2010, 00:10
STRUMFETA
566
Utre trgnuvam na rabota.Sega se si spremiv i vi pisuvam i placam.Ma celo more solziiiii.Ne mozam da prestanam.Si pravam filmovi vo glava kako sin mi utre nema da me razbudi nezno galejki me po liceto a ako ne mu uspee toa silno kubejki me po kosata.Ke mi nedostiga toj najmil pogled koj veli ;Mamo dobro utro jas sum buden ajde i ti pa da luduvame cel den........
15.02.2010, 00:12
Enika
1480
Ооооооооо штрумфетааааааа....немој да плачеш....сигурно е тежок тој момент на разделба..ама тоа е само на неколку саати...ке си го гушнеш силно кога ке дојдеш дома ....ајде не пачи
15.02.2010, 00:14
nadica
4381
ах мила штрумфета не тагувај ќе се снајдат тие без нас само нас ни е малку потешко без нив ама ние сме силни па ќе се навикнеме на тоа да не бидат со нас во секој момент од нивните животи
15.02.2010, 00:17
STRUMFETA
566
abe i jas ne ni zamisluvav deka e vaka tesko.Nemozam i nemozam da izdrzam mislam deka srcevo ke mi prepukne.Eve nitu son ne me faka, ke dremam utre pred kompjuter pa i nemame net:(.Ne ke mozam da ve druzam.Zatoa ve pozdravuvam site i vi posakuvam ubavi migovi i druzbi:(((((((((((((99
15.02.2010, 00:20
nadica
4381
nemame net:(.Ne ke mozam da ve druzam
ќе не дружиш попладне и ќе ни раскажеш како минал првиод ден назат на работа
15.02.2010, 13:43
profesorica
5709
штрумфета не плачи па ајде ќе биде се како што треба, се е ствар навика
15.02.2010, 13:52
vezilka RR
4931
ИЗВОРНА ПОРАКА: STRUMFETA
abe i jas ne ni zamisluvav deka e vaka tesko.Nemozam i nemozam da izdrzam mislam deka srcevo ke mi prepukne.Eve nitu son ne me faka,
Леле како да ја слушам сестра ми кога тргна на работа..еден месец идеше плачејќи на работа и на секои 5 мин. и ѕвонеше на мајка ми да праша како се..Сега веќе не плачи, ама уште и се јавува по пет пати на мајка ми :)
15.02.2010, 15:18
STRUMFETA
566
E ova ne go znaevte za meneeeeeeeee Pomina prviot raboten den.I toa bez nitu edna solzicka i cimolenje. Filip stana vo 5 i 30 si go ispi mlekceto go gusnav i prodolzi da nanka ama ne i jas.Taka do 6 i 20.Stanav se spremav i otidov.Na rabota kako onaa ...Na zapad nista novo...Taa e .Interesno,luge,muabeti,ama se toa do 10 h koga mi se stegna srcencevo i si velam a da si odam jas denes vo 11 a od utre polno rabotno vreme do 14h.I sto na um toa na drum.Pravec -doma na guskanjeeeeeee.Filip nemozese da se iznaraduva a isto i jas. Dobar pocetok a?
15.02.2010, 15:20
arh_diz
7198
kako za pocetok super Strumfeta
15.02.2010, 16:11
Adrijana
1301
Sakam da si odam od Makedonijava
15.02.2010, 16:25
Medo
250
Правам обетки
15.02.2010, 16:25
Medo
250
Правам обетки
15.02.2010, 16:48
Enika
1480
Е тука мене ме погоди Медо...одма ставај слики да видам какви се...ја сум обеткохоличар
15.02.2010, 17:31
denicka
620
e ova ne go znaevte za mene, a bogami ne go znaev ni jas do vcera stanav strina po vtor pat. na mm snaa od prv bratuced vcera se porodi so masko detence a prvoto im e devojce, Lea lepotica.a ova ke vidime kako ke se vika. ajde site vo barot ve cestam mekiki
15.02.2010, 17:32
Medo
250
Немам баш некои слики, ама ај ќе ги сликам оние обетки што си ги задржав за мене, па ќе ги ставам.