за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Mojov nisto ne saka koga lezi .Samo v race da go zeme bilo koj ne samo jas pa posle so sakas pustaj mu
11.10.2011, 12:50
Luci
2250
Марио ја обожава Едно мало маче седнало да плаче зошто другарчињата него играат. Стани маче избриши ги солзите погледни во сонцето и насмвни се
11.10.2011, 13:03
blond
1268
Последниве 3-4 недели моето заспива само со музика. И тоа строго со две песни: Елена Ристеска - А можевме Каролина Гочева - За година, две. Сега овие два, три дена му ставив и нова на плејлистата Јелена Томашевиќ - Оро
Му пуштам и други песни, ама не и не, не сака да заспива на други. Му пеам, се глупирам, не пали ништо. Само мобилниот во скут, он во релаксатор и заспива. Ако нема песна пуштено плаче, пишти на сет глас
22.10.2012, 11:07
Luci
2250
Оваа штом ја пуштиме на музичкиот прожектор или пак штом почнам да му ја пеам веќе сме комирани Ајде мамички кажете ја Вие омилената приспивна песничка на Вашите најмили
22.10.2012, 11:11
miana
6152
Na mojava ne i trebaat pesnicki - samo daj mlekce,pa cuce i koma....Prvata mi zaspivase so potocinja,ovaa gi obozava potocinja,gangnam style i the gummy bear song - ama za zaspivanje - NE...Samo mleko ,pa cucla i krevet...
22.10.2012, 15:07
Bilence2
727
Jas peam vaka:
Maleckata ivana, ocinja stom trie, mama veli tisina, na Iva i se spie. Togas site molcime, vo domot e stama, nani nani sal se slusa, pinceza na mama. Mama jas ja prasuvam i i galam kosi, sto princeza bese toa,pelena sto nosi.
E sega so peenje, ima spor ritam i e tivka, pa za zaspivanje e top.
Isto, ja peam i onaa od cuk cuk stojance...Koga zaoga sonceto denot, sto go pozlatva...edno dete snuva vo svetot na bajkite patuva. Tamu e tolku volsebno, leta sonot na krilest at, site mozni cudesi vo svetot na bajkite ziveat...
22.10.2012, 15:30
mila28
1052
moevo since ne zaspiva dokolku mu peam, on odma pocnuva da igra i faka ritam bez razlika dali e spora pesnata za spienej ili pak nesto pobrzo, i da e psopan i ocinjata na pola kopje ako slusne deka peam odma ocite 5 banki a mzoe da zaspie samo dokolku shshkammmmm sssssss :D
29.08.2013, 18:33
mommy_angels RR
1543
еве оваа од раѓање до денес,само нормално заменето името со нашето
03.02.2014, 00:38
Defne90 RR
1991
Mami pogolemiot sin ja znae cela taa pesnicka i postojano mu ja pee na bratceto.I mene mi se dopaga epten otkako stanav majka nekako i jas se navlekov na detskite pesnicki i mene mi e ubavo koga gi slusam.Epten me relaksiraat A jas obicno koga zaspivame mu ja peam twinkle twinkle little star ili little snowflake.Epten gi saka maloto tie pesni i mnogu saka da me slusa kako mu peam dodeka go zaspivam.
25.11.2014, 12:29
caciana
863
Na vnuka mi koja ima 1 mesec i pustame na youtube Mozart for Baby i slatko si spie bas ja relaksira muzikata .
25.11.2014, 21:49
Ki4iko
438
Леле јас уште му пеам на син ми кој е 5 години ,песнички за добра ноќ,среќа што брзо заспива