ИЗВОРНА ПОРАКА: miana
Денес јас и мм одиме на викенд без деца во село Гари ...Едвај чекам малце да си ја излуфтирам главата и да си се посветиме со мажето!
Претпоставувам дека сите сте слушнале за Гари и Лазарополе, накај Дебар, па имате претстава за што зборувам..
Ова е идеално место за викенд во Македонија!!! Ке ви поставам сликичка кога ке си дојдам од таа недопредан природа од зеленила и водопади
Ништо од мојот романтичен викенд..
Во петокот јас така спремна и среќна дека ке поминам еден убав романтичн викенд со мм, чекам да ме земе од работа и да појдеме..
Дојде по мене, наминавме до 7 ца да си земеме по еден сендвич за таму кога ке стигнеме, и јас така изслегувам во 7 ца, пред да влезам во кола ми звони моб, свеки врти и прашува дали сме пошле.. Викам - еве сега тргнуваме, зимавме за јадење, а таа - е арно вие ке тргнете, ама Дариа гори од тепмература

И така јас и м, свртевме количето и накај дома... Детето навистина изгоре од температура, трчавме по доктори! Нашиот романтичен викенд помина крајно неромантично.. Ако има по0голем баксуз од мене, нека се јави!!!