за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Повеќе за колачињата
БАРАЈ
Пребарувај статии, видеа, Форуми...
НАПРЕДНО ПРЕБАРУВАЊЕ
Каде да барам?
ПРИЈАВИ СЕ
ЗАЧЛЕНИ СЕ
Пријави се
Корисник:
Лозинка:
Ја заборавивте лозинката?
Зачлени се
или
Одберете корисничко име:
Е-пошта:
Внесете лозинка
Потврдете ја лозинката
Со вашето регистрирање потврдувате дека сте ги прочитале општите правила за користење, вклучувајќи го и користењето на колачињата, и дека со нив целосно се согласувате. ПОТВРДИ
Јас сум генерација 75 и мислам време е да направиме сите една дружба на прилепски начин во La Strada _____________________________When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
Jas niz vremeto...
ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка Јас сум генерација 75 и мислам време е да направиме сите една дружба на прилепски начин во La Strada
ИЗВОРНА ПОРАКА: ikipp ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка Јас сум генерација 75 и мислам време е да направиме сите една дружба на прилепски начин во La Strada aaa moze taka
ИЗВОРНА ПОРАКА: ikipp
ИЗВОРНА ПОРАКА: Snowhite ИЗВОРНА ПОРАКА: ikipp ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка Јас сум генерација 75 и мислам време е да направиме сите една дружба на прилепски начин во La Strada aaa moze taka А може може kaga?
ИЗВОРНА ПОРАКА: Snowhite
ИЗВОРНА ПОРАКА: ikipp ИЗВОРНА ПОРАКА: Snowhite ИЗВОРНА ПОРАКА: ikipp ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка Јас сум генерација 75 и мислам време е да направиме сите една дружба на прилепски начин во La Strada aaa moze taka А може може kaga? koga?
ИЗВОРНА ПОРАКА: Snowhite ИЗВОРНА ПОРАКА: ikipp ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка Јас сум генерација 75 и мислам време е да направиме сите една дружба на прилепски начин во La Strada aaa moze taka А може може kaga? koga?
Па кажете кога ви одговара, јас мислам да тргни малку времево а? Што велите? _____________________________Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away
ИЗВОРНА ПОРАКА: Snowhite Па кажете кога ви одговара, јас мислам да тргни малку времево а? Што велите?
Baknez do mia Ajde eve i od nas nesto ponovo Sara & mami ^^^^^^^^^^^^^^^ Кликни на лицата на луѓето за да ги означиш.
tereza sas sum greska ili ti pred da se maziz ziveese bukovski livadi?
da vidam dali kje se pokaze :) < Поракaта ја уредил Julie -- 19.5.2010 12:07:35 >
[image]http://album.ringeraja.mk/index.php?page=image&ID=6821[/image] < Поракaта ја уредил Julie -- 19.5.2010 12:08:06 >
ИЗВОРНА ПОРАКА: dostickage da vidam dali kje se pokaze :)
ovde sum slikana pred edna godina koga pravevme veridba _____________________________sekoj go gleda nadvoresniot izgled a mnogu malku znaat koi sme navistina.
Прекрасна девојка си Ацка, сега веќе жена Само убаво РР-ки имаме _____________________________It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...
< Поракaта ја уредил Rossana -- 30.5.2010 23:19:07 >
E za ovaa slika ke si puknam od maka, ja unistiv slikata, za nikade sum Ama ja cuvam zatoa sto Sara e mnogu ubava izlezena
Sto si mladicka Rossana,ama ic ne licis na mama ,a Sara e srcus so kapceto i ocickite i se mnogu ubavi
ИЗВОРНА ПОРАКА: melody Sto si mladicka Rossana,ama ic ne licis na mama ,a Sara e srcus so kapceto i ocickite i se mnogu ubavi
ИЗВОРНА ПОРАКА: Rossana
user posted image
_____________________________Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.
Се посветувам на споделување знаења и техники за исцелување, саморазвој и создавање на баланс во ...
На кафе со...
Интервју со Дипл. бизнис економист (БА) Тристан-Себастијан Ниче, извршен директор на Daumling Kin...
Развој на детето
Најважната фаза во развојот на детските стапала е од раѓање до приближно тригодишна возраст, поми...
Физичка активност
Оралното здравје на децата е основен чекор за одржување на целокупното здравје во текот на живото...
Превентива