cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Прикачи ваша слика

clock-img

20.06.2010, 23:37

clock-img

Bitolcanka

pencil-img

2461

Порастило мажето, машала да не го почудам user posted image Наполна 4 месеци? Супер изгледаш и ти пријателке user posted image

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

clock-img

20.06.2010, 23:39

clock-img

Martins mom

pencil-img

3342

Утре полни 4 месеци...user posted image user posted image user posted image Ај, ќе се видите во живо наскоро се надевамuser posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

clock-img

20.06.2010, 23:44

clock-img

Bitolcanka

pencil-img

2461

Да, секако user posted image Ќе ги викниме и близначките на Twins, Twins и Тереза (и некоја друга РР-ка ако ни се придружи) и ќе одиме сите заедно на прошетка во паркот ... внимавајќи да не излезе нешто од некоја грмушка user posted image user posted image user posted image

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

clock-img

28.06.2010, 21:17

clock-img

agnes77

pencil-img

1959

user posted image

јас со дете од пријателиuser posted image

clock-img

28.06.2010, 21:30

clock-img

Viktori

pencil-img

5329

агнес, сликава е ко од списание! многу си убава, и сликата, и позадината и се! user posted image

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

clock-img

28.06.2010, 21:32

clock-img

Bitolcanka

pencil-img

2461

Прекрасна си Агнес, како те личи со детенцето user posted image user posted image

clock-img

28.06.2010, 21:33

clock-img

agnes77

pencil-img

1959

ИЗВОРНА ПОРАКА: виктори

агнес, сликава е ко од списание! многу си убава, и сликата, и позадината и се! user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
благодарам

clock-img

28.06.2010, 21:47

clock-img

tereza

pencil-img

784

ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom

Утре полни 4 месеци...user posted image user posted image user posted image Ај, ќе се видите во живо наскоро се надевамuser posted image

Да, секако Ќе ги викниме и близначките на Twins, Twins и Тереза (и некоја друга РР-ка ако ни се придружи) и ќе одиме сите заедно на прошетка во паркот ... внимавајќи да не излезе нешто од некоја грмушка

Па помина време од кога се договаравме за прошетка низ паркот и Широк Сокак,ајде оваа недела да се организираме а?
Многу сакам да го видам дечкото Мартин,и двете дами на Тwinsuser posted image

clock-img

28.06.2010, 21:50

clock-img

Bitolcanka

pencil-img

2461

И јас сакам - ај user posted image user posted image user posted image Недела нека имаат предвид - план + во дневниот распоред, сите слободни битолчанки РР-ки дружба - прошетка user posted image

< Поракaта ја уредил Bitolcanka -- 28.6.2010 21:52:37 >

clock-img

15.07.2010, 23:56

clock-img

Viktori

pencil-img

5329

ајде Тања, кажувај шо да праам user posted image

< Поракaта ја уредил виктори -- 6.10.2010 0:44:48 >

clock-img

15.07.2010, 23:58

clock-img

Martins mom

pencil-img

3342

Леле Виктори ќерка ти е копија на тебе...Не ми се верува колку си личитеuser posted image

clock-img

15.07.2010, 23:58

clock-img

Тања РР

pencil-img

2029

Јас мислам црвена ќе ти стои топ!

There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А

clock-img

15.07.2010, 23:59

clock-img

Viktori

pencil-img

5329

стварно??? фала ти многу!! мене сите ми викаат дека личи на ммuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.07.2010, 00:00

clock-img

Viktori

pencil-img

5329

ИЗВОРНА ПОРАКА: Тања

Јас мислам црвена ќе ти стои топ!

да Тања, и јас си мислев да пробам, па ако не црна не ми бега, барем тоа е лесно user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.07.2010, 00:02

clock-img

Тања РР

pencil-img

2029

Ајде трк на фризер утре па пак да ни приложиш слика за да го оцениме резултатот.
Чекај бе, Мама26 нели фризерка бешеuser posted image user posted image user posted image

There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А

clock-img

18.07.2010, 19:39

clock-img

Bitolcanka

pencil-img

2461

Најнова слика, од вчера-вечер со внуката од братучетка ми user posted image

user posted image

Малку од блиску сме сликани, ама нема врска user posted image

< Поракaта ја уредил Bitolcanka -- 18.7.2010 19:40:01 >

clock-img

18.07.2010, 19:43

clock-img

mama26

pencil-img

3977

аууу битола буцкаста си ми машала.па јас несум знаела за оваа страна дека постои

clock-img

18.07.2010, 19:48

clock-img

elle

pencil-img

613

Битолчанка мене ми личиш на оние Шпањолките како од филмот Зоро user posted image

< Поракaта ја уредил elle -- 18.7.2010 19:49:47 >

Само едно нешто е поубаво од тоа да бидеш жена, а тоа е да бидеш МАЈКА

clock-img

18.07.2010, 19:50

clock-img

mama26

pencil-img

3977

ИЗВОРНА ПОРАКА: Bitolcanka

Најнова слика, од вчера-вечер со внуката од братучетка ми user posted image   многу си ми весела се гледа човек сто не е намкор и си прифака шали

user posted image

Малку од блиску сме сликани, ама нема врска user posted image

clock-img

18.07.2010, 19:52

clock-img

Martins mom

pencil-img

3342

ИЗВОРНА ПОРАКА: mama26
па јас несум знаела за оваа страна дека постои

ајде мама26 давај слика да те видиме

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

clock-img

18.07.2010, 19:57

clock-img

Bitolcanka

pencil-img

2461

аууу битола буцкаста си ми машала.па јас несум знаела за оваа страна дека постои

user posted image И внучето на сликата изгледа буцкасто, но во живо си е топ-бомбонче user posted image Многу повеќе сакам дечиња со обравчиња - слатки срциња.

clock-img

18.07.2010, 19:58

clock-img

Bitolcanka

pencil-img

2461

ИЗВОРНА ПОРАКА: elle

Битолчанка мене ми личиш на оние Шпањолките како од филмот Зоро user posted image

Фала elle - интересна споредба, само не го имам гледано тој филм user posted image

clock-img

18.07.2010, 20:00

clock-img

Bitolcanka

pencil-img

2461

ИЗВОРНА ПОРАКА: Bitolcanka

Најнова слика, од вчера-вечер со внуката од братучетка ми user posted image   многу си ми весела се гледа човек сто не е намкор и си прифака шали

Thanks user posted image

clock-img

18.07.2010, 20:00

clock-img

mama26

pencil-img

3977

ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom

па јас несум знаела за оваа страна дека постои

ајде мама26 давај слика да те видиме

ауу сите да ме гледаат.хихих.незнам да ставам,најискрено ама не би ни сакала без њутенје ве молам.некако не сум толку напредна во вакви работи.и од срам исто така можеби

clock-img

18.07.2010, 20:03

clock-img

mama26

pencil-img

3977

бело лице округло носе црна фарбана крупни очи уста како црнецuser posted image user posted image user posted image полна мислев ама не како црнец.кафеави очи. добро е?мартинс мам?

Последни статии

article-img