за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Повеќе за колачињата
БАРАЈ
Пребарувај статии, видеа, Форуми...
НАПРЕДНО ПРЕБАРУВАЊЕ
Каде да барам?
ПРИЈАВИ СЕ
ЗАЧЛЕНИ СЕ
Пријави се
Корисник:
Лозинка:
Ја заборавивте лозинката?
Зачлени се
или
Одберете корисничко име:
Е-пошта:
Внесете лозинка
Потврдете ја лозинката
Со вашето регистрирање потврдувате дека сте ги прочитале општите правила за користење, вклучувајќи го и користењето на колачињата, и дека со нив целосно се согласувате. ПОТВРДИ
_____________________________Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!
i ovaa e mojata favourite _____________________________Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=2407396871926&set=t.1461325494&type=3 _____________________________И кога ти е најтешко не покажувај слабост. Има лоши луѓе кои од рушевините на твојата среќа ќе изградат споменик на нивната победа!
Еве ја сликата на majmunce со убавецот Матеј!
FALA MNOGU kako ti uspea neznam ama mnogu se nerviram sto neznam da stavam slika taka _____________________________И кога ти е најтешко не покажувај слабост. Има лоши луѓе кои од рушевините на твојата среќа ќе изградат споменик на нивната победа!
Еве ја и мама Тоци......со нејзиното богатство
Супер сте! _____________________________Live and let live
prekrasni sliki mama toci, navistina imas bogatsvo
Супер сте! user posted image user posted image user posted image
ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca RR
Аииии мојата омилена слика е ова јами мами!!! Каква беше црна!! Сега косичето и е плаво. _____________________________To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
_____________________________Live and let live
Убавите тие!! Едвај чекам да ве видам!! _____________________________To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
ИЗВОРНА ПОРАКА: Andriance i ovaa e mojata favourite
овде ме лижеше цела по лицето _____________________________Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."
Ех, еве една слика од мене кога си бев млада и слабичка _____________________________Live and let live
Леле Ана Моли ко девојче _____________________________Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."
Леле, кикичка, да! А имам 23 години на сликава. _____________________________Live and let live
Еј на мои години сега ама искрено изгледаш за 18 на сликава
ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly RR Леле, кикичка, да! А имам 23 години на сликава.
_____________________________To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
Семките еве ги...цело време си се смеам на тоа како и текнало Пожарникарката Семка! _____________________________Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."
Се посветувам на споделување знаења и техники за исцелување, саморазвој и создавање на баланс во ...
На кафе со...
Интервју со Дипл. бизнис економист (БА) Тристан-Себастијан Ниче, извршен директор на Daumling Kin...
Развој на детето
Најважната фаза во развојот на детските стапала е од раѓање до приближно тригодишна возраст, поми...
Физичка активност
Оралното здравје на децата е основен чекор за одржување на целокупното здравје во текот на живото...
Превентива