за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
pu pu da ne go urocam, kolku ubavi ocinja ima, mnogu ubavi sliki
19.08.2009, 09:40
profesorica
5709
фала фала а кази ми се отвара цел албум нешто ми се укоцува мене?
19.08.2009, 09:42
Adrijana
1301
se otvara kaj mene najnormalno, samo ne gi lista slikite, tuku mora edna po edna da gi biras
19.08.2009, 09:48
mami
8680
не е до тебе, мила, и јас неможам да ги отворам убаво. Инаку Дамјан е преубав..да не има нешто руско во него? Личи на мало русинче а инаку можно е да кочи зошто сеуште се работи на албумите и нивно усовршување па треба време додека се средат сите работи
Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))
31.08.2009, 10:11
profesorica
5709
не ми успева ќе се задавам
02.09.2009, 08:41
profesorica
5709
Дамјан шоферот
10.09.2009, 23:00
Twins
1228
neznam kako se stava slika , ne moja od album tuku bilo kakva slka od net.Ova gore napisanoto mnogu kmplicirano mi izgleda .Ve molam pisete mi kako mozam da prikacam slika.Fala
10.09.2009, 23:32
nadica
4381
и јас молам за истото само се нервирам и мм го замарам
ве молам за помош
11.09.2009, 07:26
profesorica
5709
Треба само да ја означите(селектирате сликата) и да стане плава па со десен клик на маусот избирате опција copy , потоа одите на нова порака на рингераја и повторно со десен клик избирате опција paste.
11.09.2009, 07:57
Палешка РР
7505
Слики од вашиот компјутер на рингераја може да поставите на следниот начин. Отворете ја страницата www.imageshack.us , кликнете на Browse, изберете слика од некоја датотека од вашиот компјутер и почекајте. Кога ке се рефрешира страната добивате нова на која има повеќе кодови, одберете го оној до кој пишува "...for forums" копирајте го и пренесете го на Рингераја.