за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Морее ЖЕНИ кај сте ??? што е ова сите во зимски сон паѓате?? Почнавте да ми фалите
10.11.2011, 12:47
AnnaMolly RR
6409
Тука сме, кикичка! Кој на работа, кој по дома. Јас еве на работа, а повеќе на форум. Многу жестоки дискусии ни се развиле, па читам кој што се кара
10.11.2011, 13:00
kikicka
4218
Немој не ме радуј ,знам и немам коментари повеќе грешка се се сваќааа ...поетот сака да каже,...затоа почнавте да ми фалитее.досадно е малку а?Едвај чекам да си дојдам во Македонија
10.11.2011, 13:11
AnnaMolly RR
6409
А каде си сега, всушност? Читам дека не си во МК, ама поим немам каде си
10.11.2011, 13:42
kikicka
4218
Хрватскааа сумм ми фале Македонија...колку и да се жалиме и да не ја бидува државата пак ни е најубава и најдрага!!!
10.11.2011, 21:34
Pepelaska *
3820
кај сте бе женски, гледам многу караници што е ова? не сме деца од 5 одделение ало? кикичка ајде уште малку ќе си дојдите
10.11.2011, 21:56
lilicka
866
Да ви кажам искрено форумов стана таратушницаа........незнам што им е на женивее искреноо,едни се караат едни се бранат.....изгледа ќе да е од времево што е променливо Почнува да станува досадноо!!!!
10.11.2011, 22:04
Viktori
5329
ИЗВОРНА ПОРАКА: lilicka
Да ви кажам искрено форумов стана таратушницаа........незнам што им е на женивее искреноо,едни се караат едни се бранат.....изгледа ќе да е од времево што е променливо Почнува да станува досадноо!!!!
Форумот е форум . Секогаш ќе има различни мислења, различни ставови, што е и многу нормално. Нема човек - дупликат. Сите сме различни.
10.11.2011, 22:25
Natasa981
955
oo Viktori, pa kaj si ti.. te snema nesto:) Pozdrav zenicki, kako ste? Jas ziva nenaspana:)
10.11.2011, 22:27
majmunce
257
sakam da prasam nesto ako moze nekoj da mi kaze kako e procedurata za da se doploagaat predmeti za profesor. NEli go zavrsuvame fakulteto i sega trebalo nekoi pedagoski predmeti da se dopolagat nekoi ispiti za da mozes da predavas. Neli sega ke voveduvaat pretpriemnistvo vo osnovnite ucilista. i ke ima potreba od nastavnici pa zatoa ne e na odmet da se ima i ova. IMam slusano deka bitola na pedagoski se polagale isto i skopje no neznam koi i kako Koj ima vakvi informacii ili iskustvo neka pisi
10.11.2011, 22:40
kikicka
4218
панаџур
10.11.2011, 22:43
miana
6152
jas ispadnav najgolema kavgadzika izgleda Od sega ne repliciram nikomu za da ne pomislite deka sum kojznae kakva ( a jas samo brzo se revoltiram i ne trpam nepravda ) Pozdrav do site vas od mene,i neka mi prosti nekoj ako sum go navredila...
10.11.2011, 23:28
Тања РР
2029
Majmunce во право си. Испитите се полагаат на некој од Педагошките факултети во државата. Мислам дека се 4: методики, психологија и педагогија, но не ме фаќај за збор.
Инаку јас само што го направив и го дегустирав рецептов. Одличен е, фала РР
11.11.2011, 07:29
Viktori
5329
ИЗВОРНА ПОРАКА: Natasa981
oo Viktori, pa kaj si ti.. te snema nesto:) Pozdrav zenicki, kako ste? Jas ziva nenaspana:)
Тука сум Наташке, ама преморена од работа, па послабо пишувам. Инаку задолжително читкам кој, што, како
11.11.2011, 10:24
Bogdancanka
5422
ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85 RR
Да Богданчанка , 2 недели сигурно ќе си поседиме а може и повеќе,барај ме кога и да доаѓаш наваму.
dogovoreno
11.11.2011, 11:22
Natuska85
3613
Женски добро тмурно утро и од мене(барем тука во Гевгелија) .Како сте ми?Јас сум се одморила за сите пари , среќно,пресреќно со баба му и дедо му .Денес 11.11.2011,многу голем ден ,сеа слушав на вести кинезите се тепале за термин за венчавка и за пораѓај со царски
11.11.2011, 11:52
kikicka
4218
Не нормална работа ама ако на некој му значе ОК е немам ништо против само што секој датум си има посебно значење за секој од нас без разлика кој број е тоа 10.10.10г или 11.11.11г некако полесно се памти ваљда затоа повеќе се тепаат ....Јас и маж ми на 6.6.2006 се фативме демек ѓаволски број нема да биди ништо паа еве хахахах се е во слога и разбирање
11.11.2011, 12:15
Bogdancanka
5422
da ne sedam badijala pred kom si zemav eden vakov cips
ajde koj e za?da ne mi dojde mnogu mene
< Поракaта ја уредил Bogdancanka RR -- 11.11.2011 12:16:20 >
11.11.2011, 14:52
lilicka
866
Ах што убав ден.......една моја блиска другарка ми кажа дека е трудна и МНОГУ сум си среќнаа ми го разубави овој тмурен ден
11.11.2011, 14:55
miana
6152
[Одговори на пораката]
eve uste nesto da vi go razubavi denot ---http://opaa.mk/148-kukla-ili-bebe-2
11.11.2011, 14:55
Natuska85
3613
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bogdancanka RR
da ne sedam badijala pred kom si zemav eden vakov cips
ajde koj e za?da ne mi dojde mnogu mene
Богданчанка бе јас знам дека постојат и помали чипсови,неморало хххл да зимаш
11.11.2011, 15:42
kikicka
4218
ХАХАХХА знае дека сите сме јадачи тука затоа поголемо посигурно да не снема случајно после што правиме
11.11.2011, 16:00
Annet
2404
jas od kaj se narucav tavce-gravce ,sega i na blakceto mu navrtev........aiiiiii kriza za jadenje,breeeeee,sega se mislam za nekoe vreme da napravam i brusketi;-)))) povelete
11.11.2011, 16:01
Maca25
7558
За прв пат пишувам денес на РР. Леле, цел ден глава не кренав од работа. Сега едвај чекам да си одам дома, и да не видам компјутер 2 дена (иако знам дека нема да издржам да не ѕирнам на РР што се случува ).
11.11.2011, 16:03
Maca25
7558
Анет браво за сликава. баш ова ќе го направам вечер како вечеричка, брускети со домати, маслинки и босилек...мммм....може и пармезан одозгора...њам, њам.