за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
i jas sum za dietata site farmerki gi stakuvav za da ne mi zafakaat mesto vo plakar,sto samo da gi gledam i da se nerviram...samo helanki i trenerki nosam drugo ne me sobira
12.11.2011, 14:32
kikicka
4218
охх мац маца ме насмеа ....ајде како да ви ја пратам на меил или фб...натусхка ја имам ,богданчанка ја имам ванеса 30 мислам ја немам ..... Мм викаа си го намалила дупот ,имаа резултати
12.11.2011, 14:37
Bogdancanka
5422
ne e loso prati na fb ili kako sakas da go namalam i jas dupot dosta me zeza mm
12.11.2011, 14:38
kikicka
4218
Ви ја пратив диетатаа!!
12.11.2011, 14:38
Pepelaska *
3820
кикичке не биди таква и јас сакам , дај ваму на другарките кажи како да ослабнат
12.11.2011, 14:50
kikicka
4218
де бре ви кажите само кој сака јас праќам но проблемо! Ви знаете ли мене шо не ми е јасно тука на ова за пишување порака овие знакчињата што се и празните коцки??? де ај некој нека ми појасне !
12.11.2011, 16:13
maki1
321
Koga sme kaj dietite,moram da si se pofalam ,vcera mi bese mnogu ubav denot posle 5,5 meseci od poragaj vlegov vo moite najubavi farmerki br.28,mislev dek anikogas poveke nema da gi oblecam ama ete i toa se desi.Epten sum srekna si se vrativ na starata kilaza.Se nadevam deka sega nema da odam uste vo - .
12.11.2011, 16:22
AnnaMolly RR
6409
Кикичке, фрли ја и накај мене диетата! Јас чекам на фејсбук со раширени раце да ја фатам
12.11.2011, 16:28
kikicka
4218
ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly RR
Кикичке, фрли ја и накај мене диетата! Јас чекам на фејсбук со раширени раце да ја фатам
Ја фати ли?
Ма има сите МАКЕНЕНКИ да ве направам ,а јас здравје кога ке сум во можност ке ви ја презентирам мојата става пред и потоа
< Поракaта ја уредил kikicka -- 12.11.2011 16:37:59 >
12.11.2011, 16:39
AnnaMolly RR
6409
Да, да! Еве ја тука е со мене. Фалааа
12.11.2011, 17:32
sladjana ms
264
Kikicka ako si vo moznost prati mi ja i mene dietata vo privatna poraka i jas sum za slabeenje.Pozdrav
12.11.2011, 18:00
Maca25
7558
Кикичка јас прва ја побарав, а само јас ја немам диетата
12.11.2011, 18:14
Bogdancanka
5422
site ja pobaravme dietata,samo aj da vidime koj ke ja primeni mene ova teleskoto mi smeta ali ke probam,za proba pari ne se dava
12.11.2011, 18:17
Maca25
7558
со кисело млеко и телешко мелено месо? мислам дека ја прочитав некаде на РР, ако е таа! ние дома само телешко јадеме, па нема да ми биде тешко да ја применам. Мора да ослабнам, немам веќе пари за фрлање на нова облека, кога имам еден куп веќе, ама не ми е точна.
12.11.2011, 18:32
kikicka
4218
пратено маца ....инаку можам ли во пп да закачувам фајлови? Јас во комбинација со диетата пиев и сок од лимон и тоа во 1л ставав 4 лимони или 5 и така секој ден по литар ...инаку нај мразев варено месе ама мнг убав вкус има дури се изненадив ,и друга финта да ви кажам јас си правев како салата се ке си исецкав во тањирче и мелензи !!! ај со среќа нека ви ее !! Јас одох малце во лепши живот
12.11.2011, 18:45
annie
187
е па ајде сега кога веќе давате рецепти за мршавење дајте и на мене :)јас секогаш сум имала од 50 до 52 кг а сега последнава година имам 65 и некако многу ми се,се осеќам ПРЕТЕШКО :(
12.11.2011, 18:56
lilicka
866
Да ви се придружам во муабетов со диетиве.....и јас имам милиони дома диети пошто цел живот сум на диета на никако да ослабам да ја заспијам ѕверкава ќе ви пишам некоја има досата ефикасни
12.11.2011, 19:03
Annet
2404
ааа јас незнам за диета,ама од кога си појадувам ручам и вечерам не се поправив ни едно кило,за мене тоа бил лекот.туку дајте некој предлог,ќе одам на магистерска,што да купам за машко?
< Поракaта ја уредил Annet -- 12.11.2011 19:04:10 >
12.11.2011, 19:11
Natuska85
3613
Оваа на кикичка мислам дека е иста со на Оливиа што ја има пишано во темата слабеење.Лиличка можеш и ти да ни пишеш некоја таму.Јас си смалив некој кг со тоа што престанав да вечерам и помалку јадам благо.Како и да е сега кај мајка ми неможам никаква диета да држам,жената се сака да ми угоди де како и секоја мајка , па здравје таму за 2-3 недели може да почнам некоја од овие вашите .А до тогаш да си каснеме нешто виртуелно што викате,ај јас частам палачинки,повелеле
12.11.2011, 21:02
Felly RR
7977
Леле Натушке, арно ти текна, јас огладнев, од толку муабети за диети страв ме фати, од прееска барав нешто за каснување, а другиве само за диети се запраиле муабет.
12.11.2011, 22:52
*miki mami*
579
kikicka pisi ja na rr vo slabeenje da ne te zamarame da ni prakas na site vo poraka
12.11.2011, 23:02
AnnaMolly RR
6409
Ај и јас нешто да почастам, мм фатил на спортска некој денар и еве што мезиме во моментов. Се од ова имаме на маса, сами сме вечер без дете
12.11.2011, 23:23
Тања РР
2029
Блазе си ви Ана Моли. И јас сум вечерва без дете ама и без мм. Сама самичка Мм е на одмор па отидоа со Јана да спијат кај свеки. Да ги разгали малку. Јас скоро се вратив од работа и многу ми е празно.
13.11.2011, 01:51
kikicka
4218
ИЗВОРНА ПОРАКА: *miki mami*
kikicka pisi ja na rr vo slabeenje da ne te zamarame da ni prakas na site vo poraka
Рекоа дека ја имало али ај да ја освежам пак ќе ја ставам!!!
13.11.2011, 16:06
Martins mom
3342
Поздрав девојчиња, како сте ова неделно попладне? Мене ми е баш фино, кафица и РР-прекрасно, детето нанка, мм оптегнат пред тв. Ова со диетиве ме замисливте...и јас ја сакам диетата, ама некако во последно време не сум карактер, не можам да кажам Не на искушенијата