за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Тука сме ние, тебе те нема Мартинс мам. Те нема, те нема, па ќе се изгубиш
И јас сум здебелена
13.11.2011, 16:23
Martins mom
3342
Знам дека ме нема Баш ќе ви барав совет како да ја добијам битката со времето. Како е можно да немам време за ништо?! Станав изгубена. Само си се тешам дека ќе се смени нешто, ама кој знае...
13.11.2011, 20:21
Палешка РР
7505
Помалку ќе чистиш и спиеш...и ќе имаш повеќе време за се. Ова од лично искуство
14.11.2011, 08:36
mamamoni
492
ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom RR
Знам дека ме нема Баш ќе ви барав совет како да ја добијам битката со времето. Како е можно да немам време за ништо?! Станав изгубена. Само си се тешам дека ќе се смени нешто, ама кој знае...
И јас исто се чуствувам, само трчам наваму натаму и пак немам време за ништо, мислам дека и на Софија малку време и посветувам и ми се , незнам дали е до нашата неорганизираност или секаде е така. Поздрав до сите еве да ве почестам едно кафе од сабајле
14.11.2011, 09:48
Annet
2404
za neorganiziranost ic ne pravi muebet,haos sum i jas,samo okolku Iva sum i ako si zacistam i pak nema vreme;-)) ajde povelete na edno tursko ubavko kafence da se napieme,jas uzivkam eve;-))
14.11.2011, 10:28
kikicka
4218
Охх фала на кафето еве јас го завршив.....веќе се помирив со неорганизирање и немање време некогаш,што да правиме така е со мали деца .....не губам надеж еден ден ќе се средам ама кој ден ....има време животот е пред нас да му се радуваме. Па мајка му стара не сме роботи ние жените и нас ни треба time out а ние ако не си дадеме,кој ќе ни даде??
14.11.2011, 10:34
Annet
2404
znaci kikicke najoriginalna si:)))) aj na zdravje kafenceto:)
14.11.2011, 17:42
annie
187
еееј никој ли нема?јас реков да помуабетам со некого додека чекам да ми се јават за резултатите на Л.кој ќе стави по едно капучино со шлаг?!?!
14.11.2011, 17:56
Annet
2404
eeee na denesniov den pred edna godina si go napravivme detenceto;-))) a denes polni 3 meseci;-)))))))))))))subavinki;-)))))) aj eve ja ke ve castam po edno kapucino so slag;-))))
14.11.2011, 18:13
annie
187
фалааа,за кафето и честитки за трите месеци на бебето големо да расте .
14.11.2011, 18:25
kikicka
4218
тука сум и јас за муабет капучиното мерак! фала анет ...ај сеа кажувајте што беше муабетот??
14.11.2011, 19:00
annie
187
муабетот беше мене ме убива ова чекањево кога одиме со Л.на контрола еве 7 саат е и уште нема ништо да ми се јават дали се добри или треба некои корекции во терапијата а на Анет муабетот и е дека на денешен ден го правеле бебето кое денес полни 3 месеци !ти што ќе ни кажеш?
14.11.2011, 19:33
kikicka
4218
ништоо си ја скршив диетата,се изнервирав и така ќе испукам..... ....анет ај уште едно направете вечер со маж ти вечер
14.11.2011, 21:05
Annet
2404
ahh bas denes ne mi e tuka....ama i nesto ne mi se slusa za vtoro,ubavo e ama zdravje;-)eve na nekoja druga rr prijatelka i ja pustam majata da ja fati,nekoja sto odvaj ceka detence;-))))))))))
14.11.2011, 21:13
kikicka
4218
И јас ја пуштам мајаата ..........
14.11.2011, 22:20
Natuska85
3613
Женски како сте миии?Јас одморена,преоморена,дури се плашам да не се улежам ептен,тешко ќе ми е кога ќе се вратиме домче.Се мислам дали овој петок да си одиме или да поседиме до нареден кај мајка ми .Ептен ми фали мм,ама па и тука ми е многууууу убавооооо.Кажувајте на кој што му се пие ,јаде расположена сум вечерва за частење
14.11.2011, 23:01
Viktori
5329
Вратете се овој, ќе пиеме кафе, чајче, сладоледче
14.11.2011, 23:09
Natuska85
3613
Само за сладолед би се вратила да ти кажам,тука имаат по маркетиве ама не им е пресен .Ај по еден вака виртуелно,или ај од централа бе знам не ти стига едно топче
15.11.2011, 07:12
blue_blue
893
dobro utro od Zagreb. Ovde e -5, pa zatoa mesto so kafe ve nudam so greano crveno vino. Ne mi se iskaca nadvo r od hotel, ali mora da se raboti, da se prehrani familija . Aj otidov da se fakam vo kostec so ladnovo i so denov, koj ke bide dolg. Do 5 saat rabota, posle shopping so edna druga prijatelka, pa vecera i greano vino so druga. Just a perfect day
15.11.2011, 11:28
arh_diz
7198
Dobro utro zenski, jas si odmaram kaj mamicka .Sto ubavo e koga bar 5 minuti nekoj ke vnimava na
15.11.2011, 11:44
kikicka
4218
ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85 RR
Женски како сте миии?Јас одморена,преоморена,дури се плашам да не се улежам ептен,тешко ќе ми е кога ќе се вратиме домче.Се мислам дали овој петок да си одиме или да поседиме до нареден кај мајка ми .Ептен ми фали мм,ама па и тука ми е многууууу убавооооо.Кажувајте на кој што му се пие ,јаде расположена сум вечерва за частење
Е јас кога си одев од кај мајка си плачев многу убаво ми беше.
15.11.2011, 17:00
penelopa
3419
Ох блазе си ви на сите што одмарате ние еве веќе 4 дена сме во болница има бронхиолитис
15.11.2011, 17:47
Olivia
1961
Penelopa pobrzo zakrepnuvanje na bebusot pobrzo doma da si dojdete, i ovde sekoj vtor e bolen virusi eden kup, i jas sum za nigde so temperaturi,kaslanje,spondiloza kako traktor da me pregazil,samo pobrzo da pomine.
15.11.2011, 20:01
maki1
321
Леле, Пенелопа ајде што поскоро да оздравите и домче да си дојдете.
15.11.2011, 21:49
Natuska85
3613
Пенелопа што побрзо оправување.