cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Што ни беше муабетот?

clock-img

05.12.2011, 16:27

clock-img

Annet

pencil-img

2404

user posted image
Среќен роденден Кикичкааааааааааааааааааааааааааааааааа

clock-img

05.12.2011, 17:37

clock-img

mamicka77

pencil-img

1280

sreken rodenden kikicka

clock-img

05.12.2011, 18:39

clock-img

mamicka77

pencil-img

1280

mamicki aj bidejki ne mozev da najdam stranica za hemoglobin na bebinja pa da  ve prasam tuka denes bevme so kerkickata na sistemacki i hemoglobin 104 i doktorot sto bese na sistemacki vika nizok e odi kaj maticniot da i prepise sirup ja vodam kaj maticniot i mi vika ne treba sirup super e i mi se strav eden vika taka eden taka ne mozes vika ti bebe od 4 meseci da ima hemoglobin kako nas 110,a nmojata kuma koga go vodese kumceto mu bese 106 i mu dadoa sirup ferum lek a na nas 104 i ne sakaa da dadat

clock-img

05.12.2011, 18:53

clock-img

kikicka

pencil-img

4218

Mamicka imas tema zelezo se vika tamu mozes da procitas. inaku zenicki fala i za poklonite i na cestitkite denes super pominavme go cekame i tato da si dojde uste poubavo kako za kraj na denot pa se citkame utre uste denes pisam od mob konecno lap top utre .guski do site

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

clock-img

05.12.2011, 22:04

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

ИЗВОРНА ПОРАКА: mamicka77

mamicki aj bidejki ne mozev da najdam stranica za hemoglobin na bebinja pa da  ve prasam tuka denes bevme so kerkickata na sistemacki i hemoglobin 104 i doktorot sto bese na sistemacki vika nizok e odi kaj maticniot da i prepise sirup ja vodam kaj maticniot i mi vika ne treba sirup super e i mi se strav eden vika taka eden taka ne mozes vika ti bebe od 4 meseci da ima hemoglobin kako nas 110,a nmojata kuma koga go vodese kumceto mu bese 106 i mu dadoa sirup ferum lek a na nas 104 i ne sakaa da dadat

mamicka77, имаме повеќе теми кои можеш да ги разгледаш, еве на пр. слабокрвност,  или овде каде дискутираме за резултатите од крвната слика, овде имаш нешто за храната богата со железо, а овде можеш да го поставиш твоето прашање до адриалаб, па тие и постручно ќе ти кажат кои се границите на нормалата кај толкаво бебе.

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

clock-img

05.12.2011, 23:45

clock-img

Џесика

pencil-img

2036

Кисс4е жен4иња user posted image ми фалите и ве мислам, периодов никако да се соберам да уклучам пц да дремнам малку на нет, све се немало време бре..

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

clock-img

05.12.2011, 23:51

clock-img

Olivia

pencil-img

1961

Dzesi i ti falis, kupi si vreme user posted image

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

clock-img

07.12.2011, 09:02

clock-img

Luci

pencil-img

2250

Добро утро мои мили РР-ки, како сте? Јас на работа, прво кафе цигарче, да видам што има на РР па после за работа ќе се фатам....ако се фатам уопштеuser posted image
Повелете кафе од срце го сварив
user posted image

Рани куче да те лае!!!

clock-img

07.12.2011, 21:06

clock-img

temjana

pencil-img

1159

девојки ајде на частење ми се породи другарка со инвитро си доби момче и девојчеuser posted image пресреќна сум и едвај чекам да ги гушнам сонцињата мали најубавиuser posted image user posted image . Инаку другарка ми си отишла на контрола да види до каде е и одма ја качиле во сала, спремна билаuser posted image Уште се збунети и она и мажот и незнаат кај се бидејки мислеа дека барем уште недела дена ќе си поседат малишаните во мешетоuser posted image user posted image user posted image Нека се здрави и живи и големи да раснат Стефан и Илина

clock-img

07.12.2011, 21:15

clock-img

Annet

pencil-img

2404

темјана нека се здрави и живи,големи и силни да пораснат,колку убаво,сега мама и тато се насрекни на свет ,спремни за новиот живот,многу се радувам нека им се вечни,да дава дедо Боже кај што треба дечињаuser posted image

clock-img

07.12.2011, 21:23

clock-img

Annet

pencil-img

2404

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨★¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨**¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨*o*¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨*♥*o*¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨**o**♥*o¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨**♥**o**o*¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨**o**♥***♥*o¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨*****♥*o**o***¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨**♥**o*****o**♥*¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨******o*****♥**o**¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨****o***♥**o***o****¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨____!_!____¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨

clock-img

07.12.2011, 21:27

clock-img

AnnaMolly RR

pencil-img

6409

Честитки за раѓањето на Стефан и Илина, мнооооогу убави имиња им одбрале!

Леле, Анет, колку е убава елкатааа! Доаѓа нова година. Јас вчера му правев фотосесија на Филип облечен како Дедо Мраз, па сега на фотошоп ќе правам честитки од сликите. Ќе ви ставам и некоја да го видите мојот најсладок Дедо Мраз!

Live and let live

clock-img

08.12.2011, 08:31

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

Cesttki za drugarka ti temjana da i se zivi i zdravi bliznacinjata.Pa pobrzo da ni se pofalis i ti deka si user posted image

Биди тоа што си

clock-img

08.12.2011, 09:02

clock-img

Luci

pencil-img

2250

Честитки за другарка ти Аннет, да се живи и здрави, големи да растат user posted image

Рани куче да те лае!!!

clock-img

08.12.2011, 11:20

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

Честитки и од мене!
А женски, дали ги накитивте елките, ние се мислиме, ама си велам рано е. Вчера купивме некои лампиони, ама ќе треба да се докупиuser posted image Кога ќе ја накитиме ќе видиме што фали. user posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

clock-img

08.12.2011, 11:25

clock-img

Annet

pencil-img

2404

eve ja elkata na Iva ima mnogu lambicki niz nea ......najubava ni e oti e nova i za prvata nova godina na Iva;-)) ama nie se raduvame poveke;-0e tek narednata godina ke ima smeski ,koga ke razbira ;-)))
user posted image

clock-img

08.12.2011, 11:45

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

Многу ви е убава Аннет!

clock-img

08.12.2011, 11:54

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Ние не можеме уште да се договориме за елка, таа мене што ми се свиѓа на мм не му се свиѓа и  обратно user posted image може ден пред Нова година да купиме нова. Лампиони имаме, додуша Н. лани искрши многу па и тоа ќе треба да се дополни. Планирам оваа година на 30 да ја китам елката, за да не ја искрши Н. пак пред Нова година 

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

08.12.2011, 11:59

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

Jas ja nakitiv vo Vtornikot Marko nekolku pati ja prevrte lampionite gi napravi lom.Treba da ja stavam nekade kade sto ne ke moze da ja pipka

Биди тоа што си

clock-img

08.12.2011, 12:01

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

Ние лани ја ставивме во ќош, меѓу двоседот и троседот, за да не може да ја фаќа Матеа. 

clock-img

08.12.2011, 12:02

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Лани кај нас Н. ја искрши. Цела е искривена и не може да стои на постољето, па мора да купиме нова. А просторот ни е мал дома, така да немаме каде да ја качиме за да не ја бутка и влече.
А инаку за Нова Година Нина ќе си добие количка на даљинско ( не знам дали ова е нејзино барање/желба или на татко и user posted image ).

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

08.12.2011, 12:03

clock-img

AnnaMolly RR

pencil-img

6409

Ние требаше претходниот викенд да ја накитиме, ама не стигнавме. Почнавме да го правиме долниот кат од куќата и мм цел викенд го утепа работејќи. Ај викендов. А до душа и во дилема сме дали воопшто да ставаме елка зашто Филип во секунда ќе ја уништи.

Live and let live

clock-img

08.12.2011, 12:12

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Ана Моли на работа си? Работи некој денес?
А да не знае некој продавниците низ чаршија дали работат? Видов едни кондури во една продавница минатиот викенд додека шетав низ стара чаршија па сакам да одам и да ги пробам.

clock-img

08.12.2011, 12:20

clock-img

AnnaMolly RR

pencil-img

6409

На работа сум user posted image Имаме огрооооооомна брошура од Министерство за земјоделство за преведување. КОНЕЧНО денес ја завршивме, па моравме да дојдеме за тоа на работа. Ама па ќе си имаме еден ден повеќе за Нова година. 

Live and let live

clock-img

08.12.2011, 12:23

clock-img

temjana

pencil-img

1159

абе жени рано е за елка не зезајте не сме католици. Елката кај православните се кити на св. Никола бидејки нашиот божиќ е на 7-ми јануари а не на 24-ти декември. Рачунајте до 14-ти февруари кога треба да се откити уште колку време има некако премногу не е? Всушност секој си знае за себе но мене ми нема магија кога ја гледам елката а има уште многу до нова година и божиќ. Инаку Маца сигурно работи чаршијата сепак ова е наш празникuser posted image

Последни статии

article-img