cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Што ни беше муабетот?

clock-img

25.12.2011, 09:09

clock-img

Snowhite RR

pencil-img

5042

Пепелашка си се изнашетала, тура низ Македонија. Џес честито работа, многу пари да направиш, а најважно ти да бидеш среќна на работа
Јас еве од сабајле барам некој рецепт за пиле, сакам да правам за ручек денеска, оти прв пат после не знам колку време сум слободна во недела, па тоа мора да се прослави. Се отепав од рецепти читање, а на крај изгледа ќе го направам со Маги сочно од рерна

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

clock-img

25.12.2011, 11:21

clock-img

Tanjat7880

pencil-img

1256

Cestitki i od mene za vrabotuvanjeto Djes,da te sluzi zdravje i penzija od tamu da si docekashuser posted image user posted image user posted image
A ti Pepelashe,gledam EKSKURZIJA  si imala po Makedonijava,BRAVOuser posted image user posted image user posted image

clock-img

25.12.2011, 11:53

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

Cestito rabota Dzesika .
Pepelaska bravo za vas ste se iznasetale

Биди тоа што си

clock-img

25.12.2011, 12:49

clock-img

AnnaMolly RR

pencil-img

6409

Џес, честито работа! Многу ми е мило што си најде работа што ја сакаш!

А, бе, девојки, ниедна предновогодишна дружба не организиравме!
Ајде таму предбожиќна или послебожиќна user posted image дружба да си направиме!

Live and let live

clock-img

25.12.2011, 13:09

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

Честитки за сите. Со среќа на Џесика за новата работа, и на Натушка нека и е со среќа враќањето на работа, а честитки и за кумашинчето! И повеќе вакви убави вести да читаме на РР.
Ние денес пак ќе имаме гости за роденденот на Матеа, што не можеа да дојдат во четвртокот. Цела недела славиме user posted image user posted image user posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

clock-img

25.12.2011, 14:55

clock-img

Natuska85

pencil-img

3613

Џесика честитки за работата,баш ми е милооооuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Јас сум турбо деновиве и неможам нешто посебно да ве читам.Во петокот бевме на предновогодишна адвоктска вечер и топ си поминав,немав излезено така од кога се роди user posted image .Ама брзо се вратив во формаuser posted image . Вечер сме на мекици кај кумовците,па на предновогодишна забава од кај мм од работа. Некако грижа на совест осеќам дека user posted image толку време го оставам само дома со баба му и дедо муuser posted image .Ама искрено ми требаше ова....Убаво ми е.......

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

clock-img

25.12.2011, 20:33

clock-img

Viktori

pencil-img

5329

Џесика, честито!!! user posted image user posted image user posted image
Браво за новата работа, па да си магистрираш и директорка да станеш!!! user posted image

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

clock-img

25.12.2011, 21:00

clock-img

Annet

pencil-img

2404

ja se pridruzuvam kon cestitkite i posakuvam narednata godina site da bideme srekni da pisuvame samo ubavi raboti......

clock-img

25.12.2011, 21:00

clock-img

Тања РР

pencil-img

2029

Конечно и јас да успеам да  напишам некој ред. Ве читам секој ден ама само за толку ми останува времеuser posted image
Џесика честито и од мене за новата работа, баш се радувам кога некој се вработува  на место за кое сонува.

Јас деновиве сум „куча -посо“ и некоја предновогодишна забава успат.

There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А

clock-img

25.12.2011, 21:23

clock-img

ZVONCICA

pencil-img

30

ZDRAVO NA SITE i cestitki za site i se najubavo vo novata2012god ....im cestitam i na onie sto dobile rabota i sto se vratile na rabota sekakouser posted image retko sum tuka i nemam mnogu vreme da se druzam

clock-img

26.12.2011, 00:03

clock-img

*miki mami*

pencil-img

579

zdravo zenski eve nie so temperatura ni tecese noseto vcera denes pocnavme da potkasluvame i eve sega teperatura ne mnogu visoka ama dovono da ne sme na raat utre odime na lekaruser posted image

clock-img

26.12.2011, 09:13

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

Ајде, мики мами, побрзо нека ви помине. user posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

clock-img

26.12.2011, 11:30

clock-img

SkCura77

pencil-img

430

Добар ден на сите! Ајде нека тргне неделава со арно и убаво и со здравје и среќа на сите, па така да продолжиме и во новата 2012! user posted image Јас имам само две желби, здравје на сите и конечно да се вработам, зашто сега имам user posted image user posted image за гледање и хранење! И еве да ве частам кафе, да ми тргне понеделнички, зашто ќе имам многу убави поводи! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.12.2011, 11:35

clock-img

libra.n

pencil-img

645

И јас исто посакувам, најмногу здравје, да ми се исполни еден план на професионално поле па да честам тука, што повеќе мамички на форумов да ни се зголемува семејството, и само за убави работи да си муабетиме тука годинава user posted image

clock-img

28.12.2011, 16:37

clock-img

AnnaMolly RR

pencil-img

6409

Девојки, само на кратко да ѕирнам што има. Филип уште е со температура, уште го боли... Овие два дена вкупно изел пола парче леб сув и неколку смоки, а од течности дали 100 мл вкупно вчера и денес. Првпат ми одбива млеко, два дена заспива без да се напие ни голтка... Ма не со лажење, со карање, со молење, никако не сака ништо да стави во уста. Ама сирупот а го види, се утепува од радување и го пие без проблем user posted image

Сега сме кај моите, ќе останеме тука некој ден. Јас вечер сум на прослава од работа, па малку да тргнам мисли од се.
Се читаме!

Live and let live

clock-img

28.12.2011, 18:04

clock-img

kikicka

pencil-img

4218

еееuser posted image user posted image што сум се изнасмеала сега така сама и тоа ЏЕСИКА ОД ТЕБЕ user posted image ти гледав слики на фб и башка на профил кога ми отвори кај што пишува нели Married to .... има слика со мува ијас таква цела си ја бришам мувата со рака и укопчав дека уствари сликата етаква и си се насмеав слатко фала многу хахаххаха а како фино лопо си поминав со раката ке ја тргам мувата user posted image user posted image .....

Јас цел ден гости децаа купица Леонакако кутре е по мене дека сите ја задеваат и така мм спие да се одморел од шетање user posted image и така.како сте другите ???

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

clock-img

28.12.2011, 19:11

clock-img

blond

pencil-img

1268

Kikicke, јас цел ден по дома, де ваму де таму, де фати она, де фати ова. И на крај ништо работа не свршив user posted image
И сега земав да правам од џиновската палачинка, по рецептот на РР. И ајде да ве почастам сите по една палачинка, ми стигна породилно за Ноемвир. А пред една недела зедов за Октомври user posted image
Обожавам кога фондот ќе се збрка вака user posted image user posted image
user posted image

clock-img

28.12.2011, 21:13

clock-img

kikicka

pencil-img

4218

ХАХАХ фала за палачинкава а фондот нека се побркува честооо на сите ни одговара мада да јас одамна завршив сонего кај мене ептен точни беа секој месец штета што нема ЈОШ хахахха.ајд киссес ту олл

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

clock-img

28.12.2011, 21:26

clock-img

Ikana

pencil-img

3780

Jas se prijavuvam...stignavme doma so bebcho...gushki za site!!!

clock-img

28.12.2011, 22:19

clock-img

Annet

pencil-img

2404

hei kaj ste bre lepoti moi, se spremate li za novava???
nie sme dobro sekoj den se pointeresno;-)))
ikana dobredojdovte nazat pozdrav za vas
ama palacinkava kakov strv mi napravi leleeee ligi mi potekoa ke spleskam nekoja i ja ;-)))))

clock-img

28.12.2011, 22:45

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

каде сте жени?
икана мила добредојдовте дома! Марина ти е права кукла!
јас ја успав Нина, па сега правам ручек за утре. Мм ја чува и мора нели се да им биде подмирено, а они цел ден само да си играат. Среќа што имам и златна братучетка, па и она доаѓа секој ден по неколку саати да помине со Н., за да може мм да работи малце. Едвај чекам да и поминат сипанициве, да можам да ја изнесам надвор. Не е излезена 2 недели од дома ( не се важи до лекар).

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

28.12.2011, 22:56

clock-img

nadica

pencil-img

4381

еве ме и мене од обврски глава неможам да кренам мм има температура па прима инфузија Н само што заспа и јас да ве ѕирнам на кратко па продолжувам со обврските
ве читам редовно само за пишување немам време user posted image

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

clock-img

28.12.2011, 23:11

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

надица, му посакувам на мт побрзо оздравување..вирус/настинка, што му е? кај го фати сега пред Нова година?!?
како е малата кукла? ми недостасуваш тука на РР.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

28.12.2011, 23:59

clock-img

Yummy Mammy

pencil-img

1690

Pozdrav i od mene.
Vecerva go isprativ mm vo Stip vo disko, devojcinjava gi legnav so sudni maki posto i dvete se zatnati, pa se nerviraat, pa vristat, pa se budat, pa pak vristat... I sega srce mi place za malku son, ama ne mi se ide odma vo krevet. Mi fali kontakt so nadvoresniot svet. A najmnogu od se mi fali da bidam sama so sebe vo tisina. Kolku ubavo zvucele skazalkite od saatot ustvari... se do sega ne sum primetila user posted image user posted image user posted image

There are no strangers, just friends you haven''t met yet!

clock-img

29.12.2011, 10:17

clock-img

Natuska85

pencil-img

3613

Женски и јас да ве поздравам на кратко од работа,денес последен работен ден за оваа година,утре ќе славиме негде од канцеларијата преку денuser posted image .А наредна недела замислете ни ги споија празниците и цела недела ќе си се гушкам домче со user posted image а додека спие преку ден ќе ве читам ,се што сум испуштила минатиов периодuser posted image .Ај ќе ви ставам по едно кафенце оддамна не сум ви направилаuser posted image .Повелеле,видете само како ги декориравuser posted image

user posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

Последни статии

article-img