ИЗВОРНА ПОРАКА: mamicka77
mamicki zaboraviv da prasam imamse pusteno ponuda za prijatel na fb od jovanka apostolova danilova ama nesakajki mesto da ja prifatam ja odbiv pa od ponovo i jas ponudfiv ama nema ja da prifate neka se jave koja mamicka e kikicka i anna moly ja imaat zaednicki prijatel
Јас колку што знам таа е Богданчанка така?
. Мамички не се плашете од температура 37,7 не ги мачете децата со чепчиња ако е над 38, 5 треба да се спушта вака дајте само далеронче макар и тоа не мора колку што јас знам.
Инаку денес сум супер расположена иако ич не ме фаќа новогодишно расположение се радувам што ќе си славиме во новата куќа , ќе си наместам јас како сакам ќе си правам јас што сакам и.т.н
.Повелете сега ги направив рафаело бомбиците супер се сега одмарам со кафе и ќе ги правам оние на Натушка со ресаните. Ајде на благо.
Вчера да ви се пофалам конечно си јавидов другарка ми по 4 месеци, бремена е се изнарадував што ја гледам ми кажа дека уште две наши пријателки ќе имаат бебенцаа
. Јас само дома како од Марс падната слушав новости и се чудев ама ми фалеше едно 5 часовно муабетење со неа