за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Sveki pravela kaj niv doma...kaj maz mi se padnala {yuhuuuuuu} Inaku nie pravime za Vasilica pita so paricka....vlashka kukja e ova hihihihih (ne, ne suhime toalet papir nadvor na zica i ne, nemame zirafa za da pase otkaj komshijata)
06.01.2012, 22:45
Maca25
7558
Ние сега се вративме од кај свеки, паричката и оваа година успешно ме одбегна мене, за малце кај мене ќе се паднеше но ме послуша отиде кај девер ми. Не сакам кај мене да се падне, затоа што 2 пати се има паднато кај мене и 2 пати одма после Божиќ се здобивав со тешка скршеница. Затоа се молам да не ми се падне мене.
07.01.2012, 00:02
Olivia
1961
Zeni Bozik stigna....Hristos se rodi...
07.01.2012, 00:05
Тања РР
2029
Навистина се роди Оливиа!
Христос се роди!
07.01.2012, 00:07
Џесика
2036
Нека ни е за многу години, сите да имаме здравје, спокој и убави моменти, еве поздрав до сите вас мили пријателки, и наредниот Божиќ во сите домови дечиња да ја пеат оваа песна http://www.youtube.com/watch?v=lzPzN4Mr5lc
07.01.2012, 00:14
Olivia
1961
Za vreme dodeka veceravme ova bozikna pesna si ja slusavme, dusickata mi se nasmevnuvase,se nadevam ke vi se dopadne, bidete site srekni i blagosloveni.
07.01.2012, 00:14
AnnaMolly RR
6409
Среќен празник, женски!
Кај нас паричката се падна кај Филип, најрегуларно и без местенки. За Василица кај баба ми кршиме, тоа е по прилепски обичај. Денес на телефон и ја пеев Коледица, варварица и по неа Василица... Палешка, Фели и останатите од тој крај сигурно ја знаат, многу е поубава од Коледе леде, паднало греде
07.01.2012, 00:45
Andriance
2140
Jas i ovaa godina kaj mama za badnik...pariceto ovoj pat kaj tetko mi...i toa znam zasto inace kje bese kaj ..mesto celo lepce majka mi zamesila pomali topcinja..i taka tatko mi nemozese da namesti cestitki za site na koi vi padna parice..za site srekjni praznici zivi zdravi veseli nasmeani ljubov paricinja
07.01.2012, 07:46
Felly RR
7977
Нека е за многу години празникот! Христос се роди!
07.01.2012, 08:30
Палешка РР
7505
ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly RR
Среќен празник, женски!
Кај нас паричката се падна кај Филип, најрегуларно и без местенки. За Василица кај баба ми кршиме, тоа е по прилепски обичај. Денес на телефон и ја пеев Коледица, варварица и по неа Василица... Палешка, Фели и останатите од тој крај сигурно ја знаат, многу е поубава од Коледе леде, паднало греде
Кoледица варварица, и по неа Василица, еднаш ни сте во година како цвеќе во градина.
Збирајте се дечиња, сред село на грејачка, оган да си палиме, за да се изгреиме, оти после ќе одиме, Коледе да викаме, костење да збираме, за Бадник да јадиме, Божиќ да го чекаме и прасе да јадиме.
< Поракaта ја уредил Палешка РР -- 7.1.2012 8:32:35 >
07.01.2012, 09:12
bombica
917
За многу години празникот.Да сте здрави, живи ,среќни , бериќетни. Кај нас паричката се падна во земјата.Можеби ќе изникне нешто вредно иако не ја работиме
07.01.2012, 10:02
Melanija RR
7052
Христос се роди!!!Навистина се роди!!! Да ни е за многу години!!!На сите нас многу радост,љубов и здравје!
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
07.01.2012, 10:38
Maca25
7558
Среќен празник на сите!!!
07.01.2012, 11:11
libra.n
645
Hristos se rodi, za mnogu godini
07.01.2012, 12:06
arh_diz
7198
Hristos se rodi ,sreken praznik Kaj nas parickata se padna kaj Marko
07.01.2012, 12:10
Pepelaska *
3820
Христос се роди ! Кај нас се прави паричка за Василица не за Бадник. Денес домче сите , одмараме претпладнево а после ќе одиме до Битола на именден кај сестра ми ( на свекорот ) .
07.01.2012, 13:33
temjana
1159
Христос се роди! Да сте ми живи и здрави, среќни и насмеани уште 100 години
07.01.2012, 14:33
Ikana
3780
Cestit Bozik!!!
07.01.2012, 21:49
kikicka
4218
Ајде на сите среќен Божиќ и ХРИСТОС СЕ РОДИ!!! Јаснесум баш секој година на бадник и божиќ погодена се нешто се нервирам и плачам и незнам зошто еве Леона фати Ларингит амане е страшно почеток фала бофу пасега тоа е нервозите ќе ги јадам .И така .кисс ту ол се ижалив сенадевам деканегативна енергијанема да пренесам на некој .и споено пишувам ова спејсбар не ми ради салам Леона го среди
07.01.2012, 23:05
Tanjat7880
1256
CESTIT BOZIK i od mene devojki,bidete mi ljubeni iz zaljubeni!!! Kikicka,seto toa laringitce ke pomine,trae da ama ke pomine za vas:)
08.01.2012, 08:06
mama26
3977
HRISTOS SE RODI VISTINA SE RODI
za kolede si bev so sinot po kuki pa me zagleduvaa zenite posto ne me znaat i mislea i jas koledaram ..inaku ova bese prvo koledarenje pa morav da mu pokazam na sinceto kako
so prvite koledari zaminavme i nie ,i ostaviv na moite da delat na slednite koi sto doagaa...
ne koledarevme mnogu posto zavrna i moravme posle nekolku kuki doma da sme
08.01.2012, 08:09
mama26
3977
ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка РР
ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly RR
Среќен празник, женски!
Кoледица варварица, и по неа Василица, еднаш ни сте во година како цвеќе во градина.
Збирајте се дечиња, сред село на грејачка, оган да си палиме, за да се изгреиме, оти после ќе одиме, Коледе да викаме, костење да збираме, за Бадник да јадиме, Божиќ да го чекаме и прасе да јадиме.
СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.
08.01.2012, 08:14
kikicka
4218
Доброутроо цурки ниеденес со петлите рано рано станавме ,сосушане е рано али за нас е пошто во 9 ипол обично спиеме.Јас еве кафенце спремив појадокот го чека .Позз и кис ту ол
08.01.2012, 08:26
mama26
3977
odam i jas se citkame pak
08.01.2012, 09:01
Pepelaska *
3820
Добро утро женски ајде на кафенце! Гледам има ранобудни.Мене деновиве страшно ми се спие си легнувам во 10 10 и пол и станувам ова време , ама така омалаксано се чувствувам. Можда од празнициве се бевме со гости нагоре надолу, само да се шета.Сега малку одмор денес