cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Што ни беше муабетот?

clock-img

08.01.2012, 10:09

clock-img

Annet

pencil-img

2404

dobro utro moi prijatelki,denes mi e rodenden pa ve castam edno parce torta i edno kafence;-))) povelete i vo zivo;-))
user posted image

clock-img

08.01.2012, 10:41

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Среќен роденден Annet user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

08.01.2012, 11:05

clock-img

nadica

pencil-img

4381

среќен роденден да си ни жива и здрава мила пријателке user posted image  
ммммммм ова кафе со торта од мерак ќе си ги изедам и од утре на диета user posted image

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

clock-img

08.01.2012, 11:45

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

Sreken rodenden Annet da si siva i zdrava
Jas sega se mislam dali da si zemam torta

Биди тоа што си

clock-img

08.01.2012, 12:06

clock-img

libra.n

pencil-img

645

Sreken rodenden Annet :-)

clock-img

08.01.2012, 12:31

clock-img

Martins mom

pencil-img

3342

Среќен да ти е роденденот Анет !!!
Весели божиќни празници девојки!! Од шетање по гости и пречекување гости ми се смачи, едвај чекам нормално да почнеме да живеемеuser posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

clock-img

08.01.2012, 13:33

clock-img

temjana

pencil-img

1159

Среќен роденден user posted image user posted image user posted image јас од кафето ќе си земам, таман пола ден се токмам да го напуштам креветот и да си направам еве сега немора да станувамuser posted image

clock-img

08.01.2012, 14:31

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Среќен роденден Анет!!! Да си ни жива и здрава!!! За мене ако може дупло, јако кафе, не можам да се освестам...се вратив во 4 од журка. Уф од кога не сум излегла, се издував вчера, се изнаиграв, се изнаскокав во Мамас, ама затоа денес не можам да одамuser posted image user posted image user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

08.01.2012, 14:52

clock-img

Pepelaska *

pencil-img

3820

Среќен Роденден Аннет !

ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom RR

Од шетање по гости и пречекување гости ми се смачи, едвај чекам нормално да почнеме да живеемеuser posted image

Леле и мене ми се чини дека папсав веќе , user posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

clock-img

08.01.2012, 15:17

clock-img

Martins mom

pencil-img

3342

Леле Маца, журкање до 4user posted image user posted image Браво, кажувај детали...да не си најде симпатијаuser posted image user posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

clock-img

08.01.2012, 15:49

clock-img

Luci

pencil-img

2250

Annet среќен роденден, ти посакувам се најубаво и да ти се сиполнат сите желби user posted image

Како сте женски? Јас сега се прибрав дома, шетавме со мм низ град, се подновувавме. М. е на гости кај моите и утре ќе го земам

Рани куче да те лае!!!

clock-img

08.01.2012, 15:54

clock-img

Annet

pencil-img

2404

fala vi na site ve guskam ;-))

clock-img

08.01.2012, 16:20

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

Среќен роденден и од мене, Анет!

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

clock-img

08.01.2012, 16:42

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Леле Маца, журкање до 4user posted image user posted image Браво, кажувај детали...да не си најде симпатијаuser posted image user posted image

Бев на роденден кај другарка, прво во еден стан на пиење коктели до паѓање, а после во Мамас на играње до паѓање. Живеам одма позади Мамас и едвај си дојдов дома. Сум му се изнасмеала на мм и сум паднала во кома user posted image user posted image user posted image Не знам колку коктели испив. Цело време си викав - е овој е последен, нема веќе. user posted image user posted image user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

08.01.2012, 17:01

clock-img

AnnaMolly RR

pencil-img

6409

Среќен роденден, Анет! Да ти се исполни се што сакаш!

user posted image

< Поракaта ја уредил AnnaMolly RR -- 8.1.2012 17:02:17 >

Live and let live

clock-img

08.01.2012, 17:03

clock-img

AnnaMolly RR

pencil-img

6409

Женски, како сте? Завршија празниците, од утре сите во нормала. До душа, јас сум на одмор до 16, па кој е слободен повелете на кафенце, сама сум до 16 часот user posted image Сериозно, ве чекам кој е расположен за дружба. Да ми ја пробате баклавата што се испофалив дека ја правев user posted image user posted image user posted image

Live and let live

clock-img

08.01.2012, 17:11

clock-img

kuklicka26

pencil-img

220

Анет нека ти е среќен најсреќен роденденот и се најубаво,сите желби нека ти постанат реалност. user posted image

clock-img

08.01.2012, 17:28

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly RR

Да ми ја пробате баклавата што се испофалив дека ја правев user posted image user posted image user posted image

Ааа давај рецепт брзо, да се впишеш во готвачите на РР user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

08.01.2012, 17:44

clock-img

AnnaMolly RR

pencil-img

6409

Еј, ајде. Ама каде требаше да ја пратам?
Заборавена сум, не ми замерувај, ништо не памтам.

Live and let live

clock-img

08.01.2012, 18:48

clock-img

kikicka

pencil-img

4218

ИЗВОРНА ПОРАКА: Pepelaska###

Среќен Роденден Аннет !

Од шетање по гости и пречекување гости ми се смачи, едвај чекам нормално да почнеме да живеемеuser posted image

Леле и мене ми се чини дека папсав веќе , user posted image

СРЕЌЕНРОДЕНДЕН АНЕТuser posted image user posted image
и мене ми е прекуглава од гости и ручеци

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

clock-img

08.01.2012, 19:34

clock-img

Ikana

pencil-img

3780

Srekjen rodenden Annet!!!user posted image user posted image user posted image

clock-img

08.01.2012, 19:58

clock-img

Pepelaska *

pencil-img

3820

Женски, како сте? Завршија празниците, од утре сите во нормала. До душа, јас сум на одмор до 16, па кој е слободен повелете на кафенце, сама сум до 16 часот user posted image Сериозно, ве чекам кој е расположен за дружба. Да ми ја пробате баклавата што се испофалив дека ја правев user posted image user posted image user posted image

Може јас ќе ти дојдам кон среда четврток чувај user posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

clock-img

08.01.2012, 20:15

clock-img

nadica

pencil-img

4381

јас сум слободна за дружба од 1.1.2012г. сум без работа па така да и почесто ќе ве дружам (што и не е среќна околност) user posted image

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

clock-img

08.01.2012, 20:29

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

sreken rodenden Anetuser posted image konecno i jas da dojdam na red do kompjuterot,inaku godinava ne mi trgna bas najdobro imav eden kup problemi po doma sto se nadevam poleka ke se sredat i se ke pomine,pred nekoj den majka mi ja skrsi nogata i sega sum i potrebna...od utre povtorno na rabota, uf kako go pogodiv vremeto da se razrabotamuser posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

clock-img

08.01.2012, 23:31

clock-img

Tanjat7880

pencil-img

1256

Dobra vi vecer devojki,Anet porasnala za edna godina,cestitam:)
Nadica jas sum takva ko tebe,bez rabota veke podolgo vreme i edno neshto shto mozam kako uteha da ti go kazam e slednoto:
-Od doma nikoj nemoze da te izbrka!!!Sedi si tamu kade shto si i sekjavaj se na ubavite(sigurno gi imalo)raboti od rabotenjeto i samo nadez deka ke dojde den za ASALNO vrabotuvanje.

Последни статии

article-img