за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
dobro utro moi prijatelki,denes mi e rodenden pa ve castam edno parce torta i edno kafence;-))) povelete i vo zivo;-))
08.01.2012, 10:41
Палешка РР
7505
Среќен роденден Annet
08.01.2012, 11:05
nadica
4381
среќен роденден да си ни жива и здрава мила пријателке ммммммм ова кафе со торта од мерак ќе си ги изедам и од утре на диета
08.01.2012, 11:45
arh_diz
7198
Sreken rodenden Annet da si siva i zdrava Jas sega se mislam dali da si zemam torta
08.01.2012, 12:06
libra.n
645
Sreken rodenden Annet :-)
08.01.2012, 12:31
Martins mom
3342
Среќен да ти е роденденот Анет !!! Весели божиќни празници девојки!! Од шетање по гости и пречекување гости ми се смачи, едвај чекам нормално да почнеме да живееме
08.01.2012, 13:33
temjana
1159
Среќен роденден јас од кафето ќе си земам, таман пола ден се токмам да го напуштам креветот и да си направам еве сега немора да станувам
08.01.2012, 14:31
Maca25
7558
Среќен роденден Анет!!! Да си ни жива и здрава!!! За мене ако може дупло, јако кафе, не можам да се освестам...се вратив во 4 од журка. Уф од кога не сум излегла, се издував вчера, се изнаиграв, се изнаскокав во Мамас, ама затоа денес не можам да одам
08.01.2012, 14:52
Pepelaska *
3820
Среќен Роденден Аннет !
ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom RR
Од шетање по гости и пречекување гости ми се смачи, едвај чекам нормално да почнеме да живееме
Леле и мене ми се чини дека папсав веќе ,
08.01.2012, 15:17
Martins mom
3342
Леле Маца, журкање до 4 Браво, кажувај детали...да не си најде симпатија
08.01.2012, 15:49
Luci
2250
Annet среќен роденден, ти посакувам се најубаво и да ти се сиполнат сите желби
Како сте женски? Јас сега се прибрав дома, шетавме со мм низ град, се подновувавме. М. е на гости кај моите и утре ќе го земам
08.01.2012, 15:54
Annet
2404
fala vi na site ve guskam ;-))
08.01.2012, 16:20
Felly RR
7977
Среќен роденден и од мене, Анет!
08.01.2012, 16:42
Maca25
7558
Леле Маца, журкање до 4 Браво, кажувај детали...да не си најде симпатија
Бев на роденден кај другарка, прво во еден стан на пиење коктели до паѓање, а после во Мамас на играње до паѓање. Живеам одма позади Мамас и едвај си дојдов дома. Сум му се изнасмеала на мм и сум паднала во кома Не знам колку коктели испив. Цело време си викав - е овој е последен, нема веќе.
08.01.2012, 17:01
AnnaMolly RR
6409
Среќен роденден, Анет! Да ти се исполни се што сакаш!
< Поракaта ја уредил AnnaMolly RR -- 8.1.2012 17:02:17 >
08.01.2012, 17:03
AnnaMolly RR
6409
Женски, како сте? Завршија празниците, од утре сите во нормала. До душа, јас сум на одмор до 16, па кој е слободен повелете на кафенце, сама сум до 16 часот Сериозно, ве чекам кој е расположен за дружба. Да ми ја пробате баклавата што се испофалив дека ја правев
08.01.2012, 17:11
kuklicka26
220
Анет нека ти е среќен најсреќен роденденот и се најубаво,сите желби нека ти постанат реалност.
08.01.2012, 17:28
Палешка РР
7505
ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly RR
Да ми ја пробате баклавата што се испофалив дека ја правев
Ааа давај рецепт брзо, да се впишеш во готвачите на РР
08.01.2012, 17:44
AnnaMolly RR
6409
Еј, ајде. Ама каде требаше да ја пратам? Заборавена сум, не ми замерувај, ништо не памтам.
08.01.2012, 18:48
kikicka
4218
ИЗВОРНА ПОРАКА: Pepelaska###
Среќен Роденден Аннет !
Од шетање по гости и пречекување гости ми се смачи, едвај чекам нормално да почнеме да живееме
Леле и мене ми се чини дека папсав веќе ,
СРЕЌЕНРОДЕНДЕН АНЕТ и мене ми е прекуглава од гости и ручеци
08.01.2012, 19:34
Ikana
3780
Srekjen rodenden Annet!!!
08.01.2012, 19:58
Pepelaska *
3820
Женски, како сте? Завршија празниците, од утре сите во нормала. До душа, јас сум на одмор до 16, па кој е слободен повелете на кафенце, сама сум до 16 часот Сериозно, ве чекам кој е расположен за дружба. Да ми ја пробате баклавата што се испофалив дека ја правев
Може јас ќе ти дојдам кон среда четврток чувај
08.01.2012, 20:15
nadica
4381
јас сум слободна за дружба од 1.1.2012г. сум без работа па така да и почесто ќе ве дружам (што и не е среќна околност)
08.01.2012, 20:29
Bogdancanka
5422
sreken rodenden Anet konecno i jas da dojdam na red do kompjuterot,inaku godinava ne mi trgna bas najdobro imav eden kup problemi po doma sto se nadevam poleka ke se sredat i se ke pomine,pred nekoj den majka mi ja skrsi nogata i sega sum i potrebna...od utre povtorno na rabota, uf kako go pogodiv vremeto da se razrabotam
08.01.2012, 23:31
Tanjat7880
1256
Dobra vi vecer devojki,Anet porasnala za edna godina,cestitam:) Nadica jas sum takva ko tebe,bez rabota veke podolgo vreme i edno neshto shto mozam kako uteha da ti go kazam e slednoto: -Od doma nikoj nemoze da te izbrka!!!Sedi si tamu kade shto si i sekjavaj se na ubavite(sigurno gi imalo)raboti od rabotenjeto i samo nadez deka ke dojde den za ASALNO vrabotuvanje.