за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Ovde zabavno bilo Za v sabota i jas sum ZA, samo kazete vreme i mesto
12.01.2012, 16:36
Annet
2404
dogovoreno!!!!!
12.01.2012, 17:58
Viktori
5329
Може ли во сабота во новото веро околу 2 - 2ипол? Ви одговара или? Заради бесплатната игротека уствари, со 3 деца сум
< Поракaта ја уредил Viktori RR -- 12.1.2012 17:59:04 >
12.01.2012, 20:34
Ikana
3780
Uf sakam i jas da dojdam!!! Ama kaj so bebevo nema ni 40 dena uste, edvaj kidavela do zabar, i trcankata domce pravo...Aj uste nekoj den pa ke merime ulici so kolickata Ako saka edinstveno Yummy Mammy da mi ja pricuva...
12.01.2012, 21:17
kikicka
4218
Јас сум го испуштила летот денес а? Цел ден во ск го утепав на факс немав време ни за кафе. Што убаво сте се забавувале
12.01.2012, 21:21
temjana
1159
ИЗВОРНА ПОРАКА: Viktori RR
Може ли во сабота во новото веро околу 2 - 2ипол? Ви одговара или? Заради бесплатната игротека уствари, со 3 деца сум
Аууу идеално таман и во комшии ми е, можеби и ќе се наканам да си го мрднам газот пешки да дојдам
12.01.2012, 21:26
AnnaMolly RR
6409
Јас сум за. Ама некако времето не ми одговара. Филип тоа време заспива. А може ли порано, накај 11? Ако не ви одговара, може и сама ќе дојдам накај 14.
12.01.2012, 21:30
Џесика
2036
Ми го зема зборот од уста и кај мене е ист проблем, ама не ми смета да дојдам сама... како и да е
12.01.2012, 21:30
Annet
2404
ja mislev dogovorena za postot na bombica,zal mi e nemozam da idam na sredbi vo sk a i tuka..zdravje da se potstopli vremeto ic nema da mu ja mislam so iva zaedno ke idam;-))kako i da e da se drusime e najvazno ,i da sme si iskrni megu sebe;-) backi za site,denov mi go napravivte poseben,me nasmeavte ;-))
ИЗВОРНА ПОРАКА: Annet
dogovoreno!!!!!
12.01.2012, 21:35
AnnaMolly RR
6409
Анет, чекај само да се затопли, јас и Филип сакала-нејќела ти доаѓаме во Велес на гости, па после правец Прилеп!
Џес, па ако не им одговара порано, ајде сами ќе си дојдеме. Малку на мир да се видиме.
12.01.2012, 21:36
Olivia
1961
Zenski i mene mi se druzi ama utre sabajle pak begam nadvor od SK, ke fatam patot pak nakaj istocna MK, mi se uarni vo toj del, vecerva pakvam kuferot i se odjavuvam na nekolku dena, idam u bolji zivot
12.01.2012, 21:38
Bogdancanka
5422
mace ubav provod u bolji zivot uzivaj
12.01.2012, 21:40
Melanija RR
7052
Леле цел ден сте лудувале што се сум пропуштила.И до кај е договорот за сабота има кворум?Јас не би знаеле 50-50 е работава. А ти мила тазе труднице Темјана ако идеме ќе те соберам и пешачката до Веро.Сега нема улежување,разбра?
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
12.01.2012, 21:45
AnnaMolly RR
6409
Да, да, има кворум дефинитивно во сабота. Само да се прецизира времето. Јас решив дека сама ќе дојдам кога и да се собираме, зашто Филип и игротека ми се хорор комбинација. Цело време сака да игра и да се качува по играчките, а уште не смее поради операцијата. Вчера на роденден се утепа од плачење зашто не смееше да се качува насекаде. Ајде оставам вие да решите кога одиме.
12.01.2012, 21:51
Џесика
2036
ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly RR
Да, да, има кворум дефинитивно во сабота. Само да се прецизира времето. Јас решив дека сама ќе дојдам кога и да се собираме, зашто Филип и игротека ми се хорор комбинација. Цело време сака да игра и да се качува по играчките, а уште не смее поради операцијата. Вчера на роденден се утепа од плачење зашто не смееше да се качува насекаде. Ајде оставам вие да решите кога одиме.
И повторно ќе се сложам со тебе Анамоли дете дома, мама во веро на кафица... мојт мојт!!!
12.01.2012, 21:59
mila mama
1616
Да си поминете убаво на дружбата, колку би сакала и јас да ве дружам да ве запознаам у живо сите до една!
12.01.2012, 22:28
temjana
1159
јехеехееј суперишка ќе се дружиме, одамна се токмиме и конечно се издоговоривме Меланија нема фифти -фифти ме собираш и одиме тоа е кој ќе ти чува дете за некое време, јас најблиску сум ти затоа ќе ме слушаш. Башка сум постара од тебе
12.01.2012, 22:37
Melanija RR
7052
Сигурна си дека си постара? Ако е одсабајле ќе да можам,абе ме кандисавте да не пукнете што пиете за ова?
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
12.01.2012, 22:39
Viktori
5329
Мене ми одговора и во 11 и во 2. Само не можам од 12 и 15 до 12 и 45 уствари. Па АнаМоли и Џес решете вие за времето. Во двата термина можам да дојдам, со тоа што можам да седам од 11 до 12 и 15. Како сакате вие. Доаѓам во секој случај па и на 15 минутки
12.01.2012, 22:52
Џесика
2036
не бе, мене ми е свеедно кога и да е... хммм уствари лажам, сакам да дојдам сама, ајде дајте термин во 14, и ќе кажам дома дека нема излез дека мора сама да дојдам дете успаванка, ја доаѓам!
12.01.2012, 23:03
Ikana
3780
Leleeee kakvi kafenca!!! Mh Mh Mh!!! Inace (znam deka sum dosadna) ama za muabetot od utrinava najsmesno e sto jas ne pijam alkohol...(od pred 2 godini) Ama posle poragjajov ke se propiev za malce
< Поракaта ја уредил Ikana -- 12.1.2012 23:08:56 >
12.01.2012, 23:24
nadica
4381
и јас сакам да ве дружам ама неможам да дојдам до ск + неработен ден, да беше работен ќе измислев дека МОРАМ да одам до факултет
12.01.2012, 23:25
Natuska85
3613
женски ајде во сабота и јас доаѓам,не знаете колку сакам да ве видам ситеееее.Кога и да е ми одговара.Пишете ме во списокк .Преку ден ве читнав набрзинка од работа видов дека доста забава имаше тука а ,ама немав ич време да ви пишам,грд ми беше денот а и добив сабајлево конечно после 9 месеци (уствари после 18,со се ).Ми фалите ептеен,ајде саботааа сигурно да се собереме кај и да е,може Веро .