cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Што ни беше муабетот?

clock-img

12.01.2012, 23:27

clock-img

Natuska85

pencil-img

3613

Темјанаааааа милааааа честитоооооооооооо,лелеле сега читамм  user posted image user posted image user posted image user posted image .Имај лесна user posted image . Јееее уште едно рингерајче на патттuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

clock-img

12.01.2012, 23:43

clock-img

Olivia

pencil-img

1961

Natuske a da te prasam ,da ne zaboravi deka na 9ti  bese polna mesecina user posted image

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

clock-img

12.01.2012, 23:43

clock-img

Viktori

pencil-img

5329

Ајт тогаш во 14:00 пред Веро! јејјјјјјјј user posted image user posted image user posted image
Конечно падна договор!!!

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

clock-img

12.01.2012, 23:57

clock-img

kikicka

pencil-img

4218

Темјанаа честитки леле со лесно да ти е срцка конечно!user posted image user posted image две да се да даде господ .

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

clock-img

13.01.2012, 00:01

clock-img

kikicka

pencil-img

4218

ИЗВОРНА ПОРАКА: nadica RR

и јас сакам да ве дружам ама неможам да дојдам до ск user posted image  + неработен ден, да беше работен ќе измислев дека МОРАМ  да одам до факултет user posted image user posted image user posted image

Јас и ти бусот у 11 и тераме Ск и оп таман пред 14ч ние пред ВЕРО! user posted image user posted image на кафицаа А?

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

clock-img

13.01.2012, 00:23

clock-img

nadica

pencil-img

4381

ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka

и јас сакам да ве дружам ама неможам да дојдам до ск user posted image  + неработен ден, да беше работен ќе измислев дека МОРАМ  да одам до факултет user posted image user posted image user posted image

Јас и ти бусот у 11 и тераме Ск и оп таман пред 14ч ние пред ВЕРО! user posted image user posted image на кафицаа А?

супер идеа ама неизводлива user posted image  денес бев на кафе со пријателки и мм и кажал дека каде сум наместо да и рече на работа па детето ми се изнаплачи едвај ја смирив кога си дојдов така да без неа тешко а со неа неизводливо user posted image user posted image

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

clock-img

13.01.2012, 00:56

clock-img

libra.n

pencil-img

645

I mene piset_e me, mi odgovara 14:00, moze da dojdam sama ako ja cuva mm. ako ima i toj rabota bas toa vreme, ke ja nosam i nea, mirnicka si e taa, ke si ja sednam vo sedisteto za v kola i moze i da si zaspie. Samo ako doaga i taa racunajte uste edno stolce zafakameuser posted image . Aj dodeka e pomala da se poraduvam deka e mirna i mozam sekade da ja nosam, posle ke se krijam na izleguvanjeuser posted image

< Поракaта ја уредил libra.n -- 13.1.2012 0:58:31 >

clock-img

13.01.2012, 01:10

clock-img

Viktori

pencil-img

5329

мами2 да се пише на список под итно! user posted image

clock-img

13.01.2012, 01:23

clock-img

Melanija RR

pencil-img

7052

Една прибелешка може?За нас новите знак на распознавање?user posted image

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

clock-img

13.01.2012, 09:04

clock-img

Pepelaska *

pencil-img

3820

Трмјана честитки , имај лесна бременост многу се израдував кога видов user posted image , а вас женски блазе си ви што ќе си се дружите, испијте едно кафе и за менеuser posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

clock-img

13.01.2012, 09:26

clock-img

kikicka

pencil-img

4218

ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka

супер идеа ама неизводлива user posted image  денес бев на кафе со пријателки и мм и кажал дека каде сум наместо да и рече на работа па детето ми се изнаплачи едвај ја смирив кога си дојдов така да без неа тешко а со неа неизводливо user posted image user posted image

Ехх онинема да а кажат .Ништо др.пат тогаш ќе одиме таа ни е user posted image Напијте се и за нас кафица

clock-img

13.01.2012, 10:22

clock-img

AnnaMolly RR

pencil-img

6409

Мене Филип синоќа ми крена температура. Еве од сабајле е подобар. Ако биде добар и во теков на денот, доаѓам утре. Ако не, здравје друг пат.

Live and let live

clock-img

13.01.2012, 10:23

clock-img

AnnaMolly RR

pencil-img

6409

ИЗВОРНА ПОРАКА: Melanija

Една прибелешка може?За нас новите знак на распознавање?user posted image

Не се секирај, ќе не препознаеш. Куп жени со деца и колички, а без мажи user posted image

Live and let live

clock-img

13.01.2012, 10:30

clock-img

vezilka RR

pencil-img

4931

ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly RR

Мене Филип синоќа ми крена температура. Еве од сабајле е подобар. Ако биде добар и во теков на денот, доаѓам утре. Ако не, здравје друг пат.

Ах, бе Филипче, ајде побрзо да ни оздравиш..Гушки

clock-img

13.01.2012, 10:34

clock-img

mama toci

pencil-img

240

Ај јас како нова,неинформирана,да си прашам,user posted image ,често ли си организирате средби,би сакала да ви се придружам.....

clock-img

13.01.2012, 10:37

clock-img

temjana

pencil-img

1159

ИЗВОРНА ПОРАКА: mama toci

Ај јас како нова,неинформирана,да си прашам,user posted image ,често ли си организирате средби,би сакала да ви се придружам.....

Ајде бујрум, колку повеќе толку повеселоuser posted image

clock-img

13.01.2012, 10:42

clock-img

Viktori

pencil-img

5329

ИЗВОРНА ПОРАКА: Olivia RR

Natuske a da te prasam ,da ne zaboravi deka na 9ti  bese polna mesecina user posted image

изгледа заборавила, штом те игнорира за муабетов user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.01.2012, 10:46

clock-img

dostickage

pencil-img

2181

ke gledam i jas da dojdam ama sekako sama.
so zverot nema sansi kje digne sve u vazduh ako se nafati mm da go cuva se gleame utre u 14:00user posted image

clock-img

13.01.2012, 10:52

clock-img

mama toci

pencil-img

240

Kako sto ve razbrav sabota vo 14 neli?Na rabota sum,za zaluser posted image ,sledniot pat obavezno....

clock-img

13.01.2012, 10:57

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Јас тешко дека ќе успеам, маите имаат слава, па треба да помогнам нешто. Ај следна средба!

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

13.01.2012, 11:00

clock-img

Luci

pencil-img

2250

Јас сум на работа а баш сакав да дојдам да се запознаеме user posted image

Рани куче да те лае!!!

clock-img

13.01.2012, 11:32

clock-img

Annet

pencil-img

2404

da si pominete naj najubavo;-)))))))))))))))
jas denes sum malku utepkana ama ke izdrzam i denes nekako aj stavete edno kafe ;-))))))))user posted image

clock-img

13.01.2012, 11:42

clock-img

libra.n

pencil-img

645

Eve devojki od mene vino da go pocnime denov so red, vecer ke slavime, pa da se zagreeme po sovremeuser posted image Na zdravjeuser posted image

< Поракaта ја уредил libra.n -- 13.1.2012 11:53:04 >

clock-img

13.01.2012, 11:48

clock-img

libra.n

pencil-img

645

abe kaj mi e vinoto?

clock-img

13.01.2012, 11:54

clock-img

libra.n