cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Што ни беше муабетот?

clock-img

25.01.2012, 23:03

clock-img

kuklicka26

pencil-img

220

Добровечер женски како сте. ј=Јас имав напорен ден ке се освежам малку со едно вакво коктелче  Б-53user posted image после туширањето и на спиење.

clock-img

26.01.2012, 15:22

clock-img

Annet

pencil-img

2404

денес слабо не има?????????????????????
ај од мене едно топло чоколадце за снегов хаха
user posted image

clock-img

26.01.2012, 15:27

clock-img

AnnaMolly RR

pencil-img

6409

Тука сум јас, само ѕиркам од прееска. На работа сум до душа, па мора и да работам нешто user posted image
Дај едно и за мене, баш убаво ќе ми дојде да се стоплам пред да си тргнам накај дома.

Live and let live

clock-img

26.01.2012, 16:03

clock-img

Ikana

pencil-img

3780

Mnogu e shturo denovive, kaj ste zenski?!user posted image

clock-img

26.01.2012, 16:27

clock-img

AneLav RR

pencil-img

1110

И јас само ѕиркам да не има некој муабет да се вклучам. Па досадно ми еuser posted image

Не плаши се од бавниот чекор, плаши се од стоење во место!

clock-img

26.01.2012, 16:51

clock-img

mamicka77

pencil-img

1280

eve me i mene dojdov na red za dve tri minuti pa da ve zirnam od mojot mm nema sednuvanje na pc do 6 februari do togas e na odmor inaku da vi se pofalam na MILA  pocna da izlegvua ZAPCE uste ne e probieno ama se gleda deka ke probie samo neznam kolku vreme ke treba nekoj vikaat ke treba dva tri meseca nekoj vikaat skoro ne znam na koj da veruvam se gleda deka e zabce  prvo bese kako zrne a sega koga fatam grebka a nema celo belo da se gleda

clock-img

26.01.2012, 17:18

clock-img

Natuska85

pencil-img

3613

Женскички да ве поздравам набрзинка пред да си одам од работа(чекам една странкаuser posted image ). Немам време да ви пишам во последно време ,на работа многуууу работа,дома додека да се приберам 6 саат до 9 со user posted image се гушкаме и јас заспивам дури некогаш и пред него додека го нишкам на спалнаuser posted image . Ве читнувам ама на кратко и тоа.user posted image . Ако организирате некоја дружба во скоро време плс телефонски известете меuser posted image . Ај за викендов да се собереме негде,а?

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

clock-img

26.01.2012, 18:10

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

како сте? Јас денес цел ден закопана во фактури, не можев крајот да им го најдам, па не успеав ништо да пишам. 

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

26.01.2012, 18:34

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

brrrrrrr jas denes zaledena,kaj nas duva veter kako lud na rabota smrznavme sega doma nemozam da se stoplam,a mm nesto se zali, ima bolki vo polovina nemozam da go ubedam da odime na lekar user posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

clock-img

26.01.2012, 18:44

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Многу е ладно. Јас кога излегов од работа се умотав во шал, капа...никој бре да не ме препознае...како нинџа бев.

Него има некој тука кафе да направи вака ко за после ручек?!?user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

26.01.2012, 19:11

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

hehehee ne si edinstvena i jas bev kako nindzauser posted image

clock-img

26.01.2012, 19:14

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Ќе се препознаевме одма да се видевме а?! user posted image

clock-img

26.01.2012, 19:19

clock-img

AneLav RR

pencil-img

1110

И јас бев како  ниџа  овде исто е мноу ладно, а тркнав да купам леб зошто оној во машинана за леб ми се зафркна. Дај некој нека каже рецепт за со црно брашно! Поздрав до сите!

Не плаши се од бавниот чекор, плаши се од стоење во место!

clock-img

26.01.2012, 19:20

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

sekako,sekakouser posted image user posted image user posted image

clock-img

26.01.2012, 19:42

clock-img

kikicka

pencil-img

4218

Туу се нинџи воа рингерајки user posted image user posted image user posted image се испожалите кој смрзнал кој купица работа и ајде чао никој да почасте нели ве срам бре user posted image user posted image user posted image се зезам милички малку,јас сум хоме бев до кај мајка си дојдов земав да местам летвичкина спалната што си порачав од дормео и супер се стабилна е нема крцкање user posted image . ете така леле нека ми извинат ама морам да кажам за ова со ММ и МТ --------Маж ми (мм) Маж ти (мт) мнг ми е смешно кога ке напише анет твојот мм или како мамичка мојот мм Кеми извинете на шегата ама да кажам не е лошо user posted image

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

clock-img

26.01.2012, 20:11

clock-img

Natuska85

pencil-img

3613

user posted image user posted image user posted image кикичка забегана си user posted image user posted image user posted image и јас сум приметила дека пишуваат твојот ммuser posted image user posted image user posted image Ајде повели јас частам по едно топло чоколадоuser posted image

user posted image

clock-img

26.01.2012, 20:41

clock-img

kikicka

pencil-img

4218

user posted image user posted image ама морам да кажам нема тука лаги user posted image гледам никој не вика па ајде јас !

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

clock-img

26.01.2012, 21:35

clock-img

Annet

pencil-img

2404

KOGA BRE SUM NAPISALA TVOJOT MM AHHAHAHA elele ne se sekavam ama izvinete stvarno ako sum napisala,. ahhaahha sekogas izbegavam da mesam tugi m`ze hahahahahauser posted image user posted image user posted image

clock-img

26.01.2012, 21:43

clock-img

kikicka

pencil-img

4218

user posted image user posted image user posted image user posted image лелее не анет дека си мешала туѓи м`же туку симаш речено твојот мм т.е напишано хахаххаха ке ти го најдам постот, не е битно битно сега знаш ама како и да е битно се насмеавме нели user posted image user posted image

clock-img

27.01.2012, 09:20

clock-img

dostickage

pencil-img

2181

Zenskicki,imame novo bebe kaj mene na rabota.
Devojcence,samo sto ni donesoa mekicicki user posted image

Castam pijacka (castam ama ne znam da postavam slika user posted image user posted image user posted image )

Jas bi eden Cherrydance :-)

clock-img

27.01.2012, 09:42

clock-img

Natuska85

pencil-img

3613

Абе немој ти незнаеш да ставаш сликиuser posted image .Дај ваму мекици и сиренце, знаеш како сум заuser posted image .ЈАс денес малку по релакс на работа,па ве читам од сабајлеuser posted image

clock-img

27.01.2012, 09:55

clock-img

rina13

pencil-img

1147

user posted image eve jas ke pocastam
jas od sabajle izigravam majstor user posted image gi vadi sajcinjata za zakucuvanje  kabli na dzid a jas gi cukam boze kajot nemozam da i go fatam od belja u belja

clock-img

27.01.2012, 09:57

clock-img

dostickage

pencil-img

2181

lele kako se najadov , auuu imam griza na sovest user posted image user posted image
ajde bujrum ima uste

clock-img

27.01.2012, 10:09

clock-img

Natuska85

pencil-img

3613

Рина кај се видел на гладно коктели, не зафркавајuser posted image . Ќе стави некој нешто за појадок или да станам сама да си земамuser posted image

clock-img

27.01.2012, 10:25

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

хелоу!!! како е!! ај честито ново бебе во фирмаuser posted image

јас ќе си земам од коктелчињата, чекаме денес на работа да ни донесат пастрмајлии од Штип....њам њам....

Последни статии

article-img