cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Што ни беше муабетот?

clock-img

30.01.2012, 20:13

clock-img

blond

pencil-img

1268

Да бев во Ск и јас ќе ве дружев за слабеење. Ај месецов почнувам на работа, добро ќе ослабеам таму user posted image . Ќе имам каде да си ја вадам нервозата, а да не е тоа дома, блазе на маж ми user posted image

Туку нешто ве нема? Затишје пред бура?user posted image

Дајте нешто калорично ми се јаде. Ајде која знае нека направи тулумби мњаааааами...

clock-img

30.01.2012, 20:27

clock-img

kikicka

pencil-img

4218

Блонд дојди кај нас свеки прави толумбаци здрави user posted image user posted image

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

clock-img

30.01.2012, 22:39

clock-img

SkCura77

pencil-img

430

Бре, министерот за бившо хаосно образование и уште полошо идно здравство не ми го спомнувајте! user posted image
Слабеење може, ама не со откажување од храна, туку ем јадење ем вежбање!
Иде пролеќе, па ќе пешачиме, ќе шеткаме, трчкаме по дечињата, ќе обиколуваме дуќанчиња за шопинг user posted image
Девојчиња, прошетавте некаде викендов? Ние домашна атмосфера, со гости user posted image

clock-img

30.01.2012, 23:38

clock-img

Ikana

pencil-img

3780

Luge gledate li sto se pravi vo Struga? Sto li se slucuva? Jas mnogu ja sakam, sekoe leto tamu odam, makar i na vikend!

clock-img

31.01.2012, 00:11

clock-img

kikicka

pencil-img

4218

Што бре иканЧе се прави таму? Јас нит вести гледам нит ништо само цртани ....

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

clock-img

31.01.2012, 09:18

clock-img

Luci

pencil-img

2250

Женски добро утро, како сте? Јас сум грогиииuser posted image Вчера имавме гости за роденденот на М. и додека измив садови ме фати околу 12 во кревет. Па се разбуди М. после се исповрати душичката, се дави во шлаемuser posted image Можеби и се исповрати од Орс на Хип, татко ми вчера го чуваше зошто не го пуштам во градинка, кашла, и ми вика има сокче во стаклено шишенце да му дадам? Да да викам дај му слободно. Он да му даде од Орс и си испило детево 50мuser posted image Можеби и не му беше од тоа, кој знае. После откако се исповрати убаво почна да си игра како да е 15h попладне а не 01:30h. Дур заспа пак не фати 03:00hи сега јас сум комосана до даскаuser posted image

Рани куче да те лае!!!

clock-img

31.01.2012, 10:14

clock-img

libra.n

pencil-img

645

Добро утро и од мене, јас од сабајле во паники: ја носевме Срна на контрола на ортопед дека наполни 6 месеци, за да видиме дали треба да го исфрлиме широкиот повој, и докторката ни вели: ајде да направиме една ренген снимка??? Ние цели прашалници (детево не е многу мало за ренген)?ама ајде, ако вели така значи сигурно се сомнева во нешто....user posted image Во 12 ќе одам да ги земам снимките, немам душа мислам дека додека не стигнатuser posted image .

clock-img

31.01.2012, 10:26

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

Libra.n se ke bide super nemas potreba od griza.A zosto rengen , jas mislam deka na eho se gleda se

Биди тоа што си

clock-img

31.01.2012, 10:34

clock-img

libra.n

pencil-img

645

И јас тоа се зачудив, сега читам на интернет дека за да се одлучи лекарот да испрати мало дете на ренген треба да има сериозни сомневањаuser posted image Само Господ да ја чува, ќе ви пишам после 12 се надевам убави вести. 

clock-img

31.01.2012, 10:43

clock-img

AnnaMolly RR

pencil-img

6409

Либра, чекаме убави вести. Не се плаши пред време, не се знае, не мора да биде ништо лошо.
user posted image

Live and let live

clock-img

31.01.2012, 11:16

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Либра мила чекаме убави вести!!! user posted image се ќе биде во ред!

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

31.01.2012, 12:40

clock-img

AneLav RR

pencil-img

1110

Еве ме и мене. Здраво на ситеuser posted image А што вие муабетов денес за да се вклучам?user posted image

Не плаши се од бавниот чекор, плаши се од стоење во место!

clock-img

31.01.2012, 12:50

clock-img

AnnaMolly RR

pencil-img

6409

Либра ја чекаме да пише како се резултатите на Срна!

А ние ништо посебно не правиме, чекаме некој да почасти ручек зашто појадокот веќе помина.

Live and let live

clock-img

31.01.2012, 12:57

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

јас тек сега доручкував..вртена пита со спанаќ и јогурт.... а за ручек направив вчера мусака и им оставив на мм и ќерка ми денес да си ручкаат

< Поракaта ја уредил Maca RR -- 31.1.2012 12:58:42 >

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

31.01.2012, 13:01

clock-img

AnnaMolly RR

pencil-img

6409

Јас ручав мусли со јогурт, а претходно во 9 сабајле полна чинија овошје. Вечер компир салата и толку за денес.
Мора да се намали „мешето“ (да не речам мевот) user posted image

Live and let live

clock-img

31.01.2012, 13:02

clock-img

Annet

pencil-img

2404

Либра држиме среќааuser posted image
јас не сум денес баш за дружба ми се спие ми се плаче....еве сега заспа и па малку тука.ама неможам без вас хахахаха
малку ме боли грло изгледа ќе ги пијам сирупите на И што и го забранија хахаххааа смешки................ајде имајте сите убав ден

clock-img

31.01.2012, 13:06

clock-img

AneLav RR

pencil-img

1110

Работава е од доручек одиме на ручекuser posted image И јас кога ќе дојдам кај моиве се опуштам малку со јадењава, ме тинтрат ептен. Со маж ми барем ред имам некаков. Ќе си накачам некое килце овдеuser posted image user posted image (прасе).

Не плаши се од бавниот чекор, плаши се од стоење во место!

clock-img

31.01.2012, 13:16

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca RR

јас тек сега доручкував..вртена пита со спанаќ и јогурт.... а за ручек направив вчера мусака и им оставив на мм и ќерка ми денес да си ручкаат

Mmmmmm Maca pita so spanak daj malkuuser posted image
Ke moram da pravam utre ako ne me mrzi

Биди тоа што си

clock-img

31.01.2012, 13:18

clock-img

libra.n

pencil-img

645

Женички милиuser posted image user posted image user posted image Нема ништо кај Срна, само сакала докторката да се осигура, јадрата се почнати да се оформуваат но не се дооформени и ќе продолжиме со широк повој. Ми побеле косата во овие неколку часа. Ви благодарам на сите за поддршката, само здрави и живи да ни бидат дечињата на сите и уште повеќе ронгерајчиња да имамеuser posted image . user posted image

Еве да ве почестам по повод добриот завршеток на ортопедија

< Поракaта ја уредил libra.n -- 31.1.2012 13:20:40 >

clock-img

31.01.2012, 13:22

clock-img

Annet

pencil-img

2404

eee dobro e libra sega opusti ja dusickata i napij se edno kafe so na backi za kuklickata

clock-img

31.01.2012, 13:22

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

повелете питичка!!! сега ја направив за моите рингерајки!!
user posted image

clock-img

31.01.2012, 13:23

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Супер либра, баш ми е мило што се добро завришло!!! Бацки за Срна!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

31.01.2012, 13:29

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

Auuuu Maca provokacija so pitava user posted image , ligi mi potekoa user posted image
Libra .n super za Srna user posted image user posted image

Биди тоа што си

clock-img

31.01.2012, 13:32

clock-img

AnnaMolly RR

pencil-img

6409

Мацо, ти се погодила питава.

Либра, браво за Срна! Знаев дека ништо нема да има! user posted image

Live and let live

clock-img

31.01.2012, 13:38

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

ви благодарам, ви благодарам....user posted image тоа ти е кога имаш мајка пекарка...се ќе си научиш user posted image

Последни статии

article-img