cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Што ни беше муабетот?

clock-img

03.02.2012, 16:00

clock-img

libra.n

pencil-img

645

И јас идам на сонце (мразам зима и снег) ама после вторник идам оти сум многу негативна сега- чадам од нервоза, како експресен лонец вријам и мислам дека ќе експлодирамuser posted image . Абе цела Македонија ја исплатија само Прилеп нема пари уште (породилно чекам) а баш планирав да се расположам малку викндов.Сите планови ми се срушијаuser posted image . Ни ми се јаде ни ми се пие, барем ке ослабам некое кило на нервозаваuser posted image

clock-img

03.02.2012, 16:54

clock-img

Hunny

pencil-img

626

Луѓе распрашајте се убаво во врска со пангата. Имам слушнато дека била штетна и за возрасни, а не па за деца. Мислам беше поврзано со начинот на кој била хранета. 

clock-img

03.02.2012, 19:41

clock-img

kikicka

pencil-img

4218

Уххх сега дури гледам веке не јадам ПАНГААААААААААААААА!!!

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

clock-img

04.02.2012, 09:22

clock-img

Pepelaska *

pencil-img

3820

Добро утро женски како сте

user posted image
кој е за кафенце

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

clock-img

04.02.2012, 10:52

clock-img

AneLav RR

pencil-img

1110

Здраво женски добро утро и од мене, ако има некој!

Не плаши се од бавниот чекор, плаши се од стоење во место!

clock-img

04.02.2012, 11:24

clock-img

Natuska85

pencil-img

3613

И јас сум тука,ама не пијам кафенце.user posted image .Ај кој ќе ми прави друштво мене ќе исцедам по едено сокчеuser posted image

http://images.idividi.com.mk/images/orange-juice.JPG

Зашто бе вака ми дава линк,а до вчера ми се стаавше сликата,знаете?

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

clock-img

04.02.2012, 11:26

clock-img

Annet

pencil-img

2404

Добро утро и од мене,ја си завршив со кафе со појадок сега одам малку да шетам.Поздрав за сите и имајте убав денuser posted image

clock-img

04.02.2012, 12:01

clock-img

kikicka

pencil-img

4218

ИЗВОРНА ПОРАКА: Annet

Добро утро и од мене,ја си завршив со кафе со појадок сега одам малку да шетам.Поздрав за сите и имајте убав денuser posted image

Добро утро и од нас ние рано станавме накај 11user posted image ама синока во 00 си легнавме ,исто и јас како анет се завршено од сабајле и одам на шетки(до кај мајка)user posted image

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

clock-img

04.02.2012, 12:04

clock-img

blond

pencil-img

1268

Женски, само да ве поздравам, јас учам, немам време за ништо. Мајка ми го одучува Ј да не цица навечер. Синоќа цела ноќ помина без цицање, пиеше сокче три пати, викаше, се дереше за цицка по 20 мин, ама издржав да не му дадам да цица.

Останете со здравје сите.

clock-img

04.02.2012, 12:35

clock-img

Natuska85

pencil-img

3613

ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85 RR

И јас сум тука,ама не пијам кафенце.user posted image .Ај кој ќе ми прави друштво мене ќе исцедам по едено сокчеuser posted image

user posted image

Си открив друг начин на ставање на слики,user posted image .Стариот веќе не ми штимашеuser posted image

clock-img

04.02.2012, 12:40

clock-img

Luci

pencil-img

2250

user posted image

Си открив друг начин на ставање на слики,user posted image .Стариот веќе не ми штимашеuser posted image

Ајде сега на сите да ни кажеш кој ти е новиот начин за ставање на сликиuser posted image . И мене почна да ме зеза нешто и линкови да се појавуваат. Од сабајле, 5 пати ставав кафе а кафето нигде го нема и на крај се откажав и ја избришав пораката, нема викам сега ни кафе ни бутурuser posted image

Рани куче да те лае!!!

clock-img

04.02.2012, 12:44

clock-img

penelopa

pencil-img

3419

Хахаха Луци ме изнасме ајде Натушке кажи ја тајнатаuser posted image  за прикачување слики. Кај нас конечно снег ама ептен малку колку да е без ичuser posted image  

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

clock-img

04.02.2012, 12:53

clock-img

maki1

pencil-img

321

Povelete koj e za kafence.Jas malku uzivam ,user posted image ima izmesano sto e den ,a sto nok,taka da preku den si uzivam a navecer maka macime.Pozdrav do site i ubav den.

user posted image

Pantai Rai

-Heraclitus

clock-img

04.02.2012, 13:01

clock-img

penelopa

pencil-img

3419

Мммм фала Маки јас си го пијам кафенцето додека user posted image  спие со тато....уф те жалам фаза е се надевам ќе помине само научете ја принзезата кога се спие а кога се играuser posted image

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

clock-img

04.02.2012, 15:28

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

ИЗВОРНА ПОРАКА: luci

Ајде сега на сите да ни кажеш кој ти е новиот начин за ставање на сликиuser posted image . И мене почна да ме зеза нешто и линкови да се појавуваат.

Луци ти ја средив сликата од крштевката, пред линкот [img] а после линкот [/img]

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

clock-img

04.02.2012, 15:56

clock-img

Natuska85

pencil-img

3613

ЈАс порано ставав слики со десен клик виу имиџ,па ја потопував сликата, копи, и тука паст ама од денес не ми успева така.Па сега ја ставам како Фели над мене шо објаснила user posted image .Ете големата мистерија е откиенаuser posted image user posted image user posted image

clock-img

04.02.2012, 16:03

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

Морав Натушке да објаснам , инаку ќе останиме овде без кафеuser posted image user posted image user posted image
Инаку Луци многу сте убави на крштевката.user posted image Ги гледав и сликите на ФБ

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

clock-img

04.02.2012, 17:50

clock-img

Tanjat7880

pencil-img

1256

user posted image
Devojki,eve cestenje po povod mojot nov lezaj,ramka de za lezaj,kako i da e super mi izgleda za cena od 4.990denari,ushte dushekot da i go najdam i ke bide komplet!!!

clock-img

04.02.2012, 18:02

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Честито Тања...убаво да си спиете и слатко да си сонувате на него!!! user posted image user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

04.02.2012, 18:14

clock-img

Snowhite RR

pencil-img

5042

ИЗВОРНА ПОРАКА: Hunny

Луѓе распрашајте се убаво во врска со пангата. Имам слушнато дека била штетна и за возрасни, а не па за деца. Мислам беше поврзано со начинот на кој била хранета. 

И јас прочитав нешто, некои поделени мислења дека била штетна, ама веќе ми беше купена така да ја зготвив, белки од еднаш нема да се отруемеuser posted image
Бај д веј, ја правев во релна си најдов рецепт и многу вкусна испадна, можам да го пишам во рецепти ако сакате, ако не ви е страв да готвите таква рибаuser posted image

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

clock-img

04.02.2012, 18:24

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Снаоувајт од каде ви е санката? Сакавме да и купиме на Н. ама не сме нашле некоја убава уште.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

04.02.2012, 19:21

clock-img

Snowhite RR

pencil-img

5042

Не е наша, ја позајмуваме (без прашањеuser posted image ) од внуците од девер ми, посекако така му стои во двор не одат никадеuser posted image
Ама јас тука имам видено во продавници каде што продаваат се и сешто, нешто како кинески, е сега за квалитет не знам, не гарантирам

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

clock-img

05.02.2012, 08:58

clock-img

Pepelaska *

pencil-img

3820

Добро утро, убаво за спиење ,
Јас дежурам од 5 саат, Мартин имаше температура, си се разбуди и си седеше буден си кажуаваше нешто кога го чепкам гори, 38 со 2 , многу се исплашив наеднаш од ништо крена, немав сируп( пред 2 дена го фрлив) и му ставив чепче, сега спие и не е топол многу , се надевам нема пак да крене, уф ама ја мразам оваа температура, а и незнам од каде ни кашла ни носе ништо

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

clock-img

05.02.2012, 13:51

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

Pepelaska, не е многу висока Т, не се секирај, ајде ќе му помине. Како е сега?

clock-img

05.02.2012, 18:06

clock-img

AnnaMolly RR

pencil-img

6409

Девојки, како сте ми? Мене дома ми цркна мониторот и не ве дружев викендов.
Пепелашка, како е Мартин? Помина ли температурата?

Ние си преседовме дома цел викенд, мм работеше на куќата и многу се радувам кога гледам дека заличува на нешто и дека има напредок. Едвај чекам да биде готово и има да ве викнам на една дружба кај мене дома, да прославиме!

Live and let live

Последни статии

article-img