за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
И јас идам на сонце (мразам зима и снег) ама после вторник идам оти сум многу негативна сега- чадам од нервоза, како експресен лонец вријам и мислам дека ќе експлодирам . Абе цела Македонија ја исплатија само Прилеп нема пари уште (породилно чекам) а баш планирав да се расположам малку викндов.Сите планови ми се срушија . Ни ми се јаде ни ми се пие, барем ке ослабам некое кило на нервозава .
03.02.2012, 16:54
Hunny
626
Луѓе распрашајте се убаво во врска со пангата. Имам слушнато дека била штетна и за возрасни, а не па за деца. Мислам беше поврзано со начинот на кој била хранета.
03.02.2012, 19:41
kikicka
4218
Уххх сега дури гледам веке не јадам ПАНГААААААААААААААА!!!
04.02.2012, 09:22
Pepelaska *
3820
Добро утро женски како сте
кој е за кафенце
04.02.2012, 10:52
AneLav RR
1110
Здраво женски добро утро и од мене, ако има некој!
04.02.2012, 11:24
Natuska85
3613
И јас сум тука,ама не пијам кафенце. .Ај кој ќе ми прави друштво мене ќе исцедам по едено сокче
Зашто бе вака ми дава линк,а до вчера ми се стаавше сликата,знаете?
04.02.2012, 11:26
Annet
2404
Добро утро и од мене,ја си завршив со кафе со појадок сега одам малку да шетам.Поздрав за сите и имајте убав ден
04.02.2012, 12:01
kikicka
4218
ИЗВОРНА ПОРАКА: Annet
Добро утро и од мене,ја си завршив со кафе со појадок сега одам малку да шетам.Поздрав за сите и имајте убав ден
Добро утро и од нас ние рано станавме накај 11 ама синока во 00 си легнавме ,исто и јас како анет се завршено од сабајле и одам на шетки(до кај мајка)
04.02.2012, 12:04
blond
1268
Женски, само да ве поздравам, јас учам, немам време за ништо. Мајка ми го одучува Ј да не цица навечер. Синоќа цела ноќ помина без цицање, пиеше сокче три пати, викаше, се дереше за цицка по 20 мин, ама издржав да не му дадам да цица.
Останете со здравје сите.
04.02.2012, 12:35
Natuska85
3613
ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85 RR
И јас сум тука,ама не пијам кафенце. .Ај кој ќе ми прави друштво мене ќе исцедам по едено сокче
Си открив друг начин на ставање на слики, .Стариот веќе не ми штимаше
04.02.2012, 12:40
Luci
2250
Си открив друг начин на ставање на слики, .Стариот веќе не ми штимаше
Ајде сега на сите да ни кажеш кој ти е новиот начин за ставање на слики . И мене почна да ме зеза нешто и линкови да се појавуваат. Од сабајле, 5 пати ставав кафе а кафето нигде го нема и на крај се откажав и ја избришав пораката, нема викам сега ни кафе ни бутур
04.02.2012, 12:44
penelopa
3419
Хахаха Луци ме изнасме ајде Натушке кажи ја тајната за прикачување слики. Кај нас конечно снег ама ептен малку колку да е без ич
04.02.2012, 12:53
maki1
321
Povelete koj e za kafence.Jas malku uzivam , ima izmesano sto e den ,a sto nok,taka da preku den si uzivam a navecer maka macime.Pozdrav do site i ubav den.
04.02.2012, 13:01
penelopa
3419
Мммм фала Маки јас си го пијам кафенцето додека спие со тато....уф те жалам фаза е се надевам ќе помине само научете ја принзезата кога се спие а кога се игра
04.02.2012, 15:28
Felly RR
7977
ИЗВОРНА ПОРАКА: luci
Ајде сега на сите да ни кажеш кој ти е новиот начин за ставање на слики . И мене почна да ме зеза нешто и линкови да се појавуваат.
Луци ти ја средив сликата од крштевката, пред линкот [img] а после линкот [/img]
04.02.2012, 15:56
Natuska85
3613
ЈАс порано ставав слики со десен клик виу имиџ,па ја потопував сликата, копи, и тука паст ама од денес не ми успева така.Па сега ја ставам како Фели над мене шо објаснила .Ете големата мистерија е откиена
04.02.2012, 16:03
Felly RR
7977
Морав Натушке да објаснам , инаку ќе останиме овде без кафе Инаку Луци многу сте убави на крштевката. Ги гледав и сликите на ФБ
04.02.2012, 17:50
Tanjat7880
1256
Devojki,eve cestenje po povod mojot nov lezaj,ramka de za lezaj,kako i da e super mi izgleda za cena od 4.990denari,ushte dushekot da i go najdam i ke bide komplet!!!
04.02.2012, 18:02
Maca25
7558
Честито Тања...убаво да си спиете и слатко да си сонувате на него!!!
04.02.2012, 18:14
Snowhite RR
5042
ИЗВОРНА ПОРАКА: Hunny
Луѓе распрашајте се убаво во врска со пангата. Имам слушнато дека била штетна и за возрасни, а не па за деца. Мислам беше поврзано со начинот на кој била хранета.
И јас прочитав нешто, некои поделени мислења дека била штетна, ама веќе ми беше купена така да ја зготвив, белки од еднаш нема да се отруеме Бај д веј, ја правев во релна си најдов рецепт и многу вкусна испадна, можам да го пишам во рецепти ако сакате, ако не ви е страв да готвите таква риба
04.02.2012, 18:24
Maca25
7558
Снаоувајт од каде ви е санката? Сакавме да и купиме на Н. ама не сме нашле некоја убава уште.
04.02.2012, 19:21
Snowhite RR
5042
Не е наша, ја позајмуваме (без прашање ) од внуците од девер ми, посекако така му стои во двор не одат никаде Ама јас тука имам видено во продавници каде што продаваат се и сешто, нешто како кинески, е сега за квалитет не знам, не гарантирам
05.02.2012, 08:58
Pepelaska *
3820
Добро утро, убаво за спиење , Јас дежурам од 5 саат, Мартин имаше температура, си се разбуди и си седеше буден си кажуаваше нешто кога го чепкам гори, 38 со 2 , многу се исплашив наеднаш од ништо крена, немав сируп( пред 2 дена го фрлив) и му ставив чепче, сега спие и не е топол многу , се надевам нема пак да крене, уф ама ја мразам оваа температура, а и незнам од каде ни кашла ни носе ништо
05.02.2012, 13:51
Felly RR
7977
Pepelaska, не е многу висока Т, не се секирај, ајде ќе му помине. Како е сега?
05.02.2012, 18:06
AnnaMolly RR
6409
Девојки, како сте ми? Мене дома ми цркна мониторот и не ве дружев викендов. Пепелашка, како е Мартин? Помина ли температурата?
Ние си преседовме дома цел викенд, мм работеше на куќата и многу се радувам кога гледам дека заличува на нешто и дека има напредок. Едвај чекам да биде готово и има да ве викнам на една дружба кај мене дома, да прославиме!