cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Што ни беше муабетот?

clock-img

08.02.2012, 11:31

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

немој трудна да се пентариш!! мт нека се качуваи реди, ти само кажувај му што каде треба да стои.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

08.02.2012, 11:36

clock-img

AneLav RR

pencil-img

1110

А, кога ќе се качи маж ми од ординација цел ден на нозе само за кујна средување ќе му текне. Знаеш какви се немој ти да се мачиш, а јас ќе ти помогнам кога ќе се удоброволам.user posted image

Не плаши се од бавниот чекор, плаши се од стоење во место!

clock-img

08.02.2012, 11:51

clock-img

Џесика

pencil-img

2036

Ај здраво и од мене... денес денот некако напето ми почна, све нешто ми смета, почнав пак да слабеам со живците... или сум пред добивање или свеки стварно ми дише у врат... ај дајте ми дијазепам, немам user posted image

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

clock-img

08.02.2012, 11:55

clock-img

AnnaMolly RR

pencil-img

6409

Еве, Џес, одбери си што сакаш!

user posted image

Live and let live

clock-img

08.02.2012, 12:01

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

Леле Џесика, каков дијазепам, ајде тука земи си едно чајче со мед. Одма ќе те смири. Еве само за тебе!
user posted image

< Поракaта ја уредил Felly RR -- 8.2.2012 12:02:50 >

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

clock-img

08.02.2012, 12:06

clock-img

AneLav RR

pencil-img

1110

Срц, најдобар лек против свеки е игнор, од едно да ти влезе од друго да ти излезе, иначе ќе станеш таблетоман уште на млади години. И уште нешто само климање со глава, аха, аха... и пак терај си по твое. Така ем нема да се замериш ем ќе си мисли дека ја слушаш. Поздрав!

clock-img

08.02.2012, 12:16

clock-img

Џесика

pencil-img

2036

Хахаха, Анелав, ја поминав таа фаза одамна... јбг и сите околности ме напаѓаат, ќе полудам!

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

clock-img

08.02.2012, 12:21

clock-img

AneLav RR

pencil-img

1110

Викаш и јас ќе ја поминам?user posted image Ние не живееме заедно ама знае понекогаш да се потруди да наметне свое мислење. Тоа ти е мамини синови тешко им е кога снаите ќе станат главни во домот.user posted image

clock-img

08.02.2012, 12:26

clock-img

SkCura77

pencil-img

430

Џес, не помага игнор, премногу се присутни и премногу се мешаат, те сфаќам.
Не се мамини синови, туку мајкиве со балкански менталитет тешко им е од скут да ги станат и да ги дадат на друга жена што никогаш не е доволно добра како нив. Бла бла бла...
Ај, баталете нервозите, види што убави кафиња и доручеци тука, надвор пукнало сонце, се мислам кај да шетнам со син ми, макар на пола саат.

clock-img

08.02.2012, 12:31

clock-img

AneLav RR

pencil-img

1110

У право си и јас така мислам тоа е проблемот никој не може синчињата да им ги чува подобро од самите тие. Ама ај кој ги врти. Стварно е убаво сонцево јас сум уште во Скоје кај моиве и мене ми се шета, трудно пилеuser posted image само ме тинтраат ќе ме напраат 200 кг. А маж ми ми рече да не шетам многу зошто ако се разболам нема да ме прими дома.user posted image

clock-img

08.02.2012, 12:41

clock-img

vezilka RR

pencil-img

4931

Ајде добар ви ден и од мене user posted image Их, кој си има мака со „свекобол“ му нема спас, таков лек уште никој не измислил..хе,хе, тешко нас user posted image .Јас од сабајле душа немам, како влегов во канцеларија, мислам дека ме нападнаа со хартии, разно разни проблеми и барања..дури сега здивнувам.

clock-img

08.02.2012, 12:46

clock-img

AneLav RR

pencil-img

1110

Дечки многу ни е јак муабетов од сабајле, на свеки уште им горатuser posted image Ај кажете кај има попуст за трудници и бебиња да се пуштам малку у шопинг оти понатаму со поголем стомак ич нема да можам да шетам.user posted image

clock-img

08.02.2012, 12:47

clock-img

Ikana

pencil-img

3780

Dobro utro i od mene! Konecno malku sonce izleze, so zabi ama pak e sonce!!!
Vcera izlegov do grad imav nesto rabota i trebase na pat da odam ama nema sansi im kazav...
Bsk kaj po snegov nekoe Jeti da mi izlezeuser posted image

clock-img

08.02.2012, 13:01

clock-img

Calypso

pencil-img

1386

Dobar den i od mene, se nadevam naskoro ke vi pominat nervozite na site... znam kako vi e, dodusa jas nemam nekoi klasicni problemi so sveki, ama gi ima... bez glavobolie od sveki ne bivauser posted image Sega odam da svaram kafe, treto deneska, prvite dve ne bile za mene - prvoto mi pretece vtoroto I. mi go isturiuser posted image aj belki tretoto ke se pogodiuser posted image

All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost.

clock-img

08.02.2012, 14:29

clock-img

mamicka77

pencil-img

1280

mamicki eve me mene mila samo sto ja izbanjav i zaspa grlceto i e malku crvenko no pocetna faza e i ni dadoa sirupce cefaleksin i kapki za noseto nozegal ke go pieme sirupceto do nedela pa vo ponedelnik na kon trola od sabajle ne e kacila temperatura dobra e srce na mama ama celoto krci od noseto ne moze da spie eve ja samo mrda i se vrti aj odam i jas da otspijam malku

clock-img

08.02.2012, 14:49

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

ИЗВОРНА ПОРАКА: Ikana

Dobro utro i od mene! Konecno malku sonce izleze, so zabi ama pak e sonce!!!
Vcera izlegov do grad imav nesto rabota i trebase na pat da odam ama nema sansi im kazav...
Bsk kaj po snegov nekoe Jeti da mi izlezeuser posted image

нема јети бе срцка!! јас нон стоп шетам user posted image user posted image user posted image

мене денов денес ми е ептен тапа, ај што нема работа нешто, застој на камиони низ балканов, него слаб ми е и интернетот ( или нешто до компјутерот ми е).

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

08.02.2012, 14:57

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

ИЗВОРНА ПОРАКА: mamicka77

mamicki eve me mene mila samo sto ja izbanjav i zaspa grlceto i e malku crvenko no pocetna faza e i ni dadoa sirupce cefaleksin i kapki za noseto nozegal ke go pieme sirupceto do nedela pa vo ponedelnik na kon trola od sabajle ne e kacila temperatura dobra e srce na mama ama celoto krci od noseto ne moze da spie eve ja samo mrda i se vrti aj odam i jas da otspijam malku

Mamicka77 netreba da ja banjas ako e nastinata, mozes samo uste poveke da ja vlosis sostojbata.I vednas antibiotik vi dale,malku sto e crveno grloto ne e strasno davaj i pocesto toplo cajce kamilica

Биди тоа што си

clock-img

08.02.2012, 14:59

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

и јас мислам како арх_диз. не ја туширај, ако е настината...ако качи темп. давај и Ефралган или далерон. А за малку црвено грло одма антибиотик - НЕ, јас не и би дала! топли чајчиња, супичка топла, пропол бејби може да и шприцнеш..ама не знам колкаво ти е детето, прашај во аптека.

< Поракaта ја уредил Maca RR -- 8.2.2012 15:01:27 >

clock-img

08.02.2012, 16:07

clock-img

AnnaMolly RR

pencil-img

6409

Еј заборавив да ве поздравам од амелбебе! Сабајле се видовме, одевме заедно накај работа.
Синот и снаата со внучето и биле на гости шест месеци, презафатена е со работата и рече многу да ве поздравам!

Live and let live

clock-img

08.02.2012, 22:31

clock-img

mamicka77

pencil-img

1280

ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca RR

и јас мислам како арх_диз. не ја туширај, ако е настината...ако качи темп. давај и Ефралган или далерон. А за малку црвено грло одма антибиотик - НЕ, јас не и би дала! топли чајчиња, супичка топла, пропол бејби може да и шприцнеш..ама не знам колкаво ти е детето, прашај во аптека.

5 polni meseci  a za banjanje taka mi rece pedijatarot   i po nekoja logika sto i jas koga sum bolna koga se izabnjam mi olesne malku i zatoa go poslusav

clock-img

08.02.2012, 23:19

clock-img

libra.n

pencil-img

645

Моето беше настинато после нова год. кога се вративме од Прилеп ја донесовме настината. И само што ја прегледа докторката рече: само топла бања два пати на ден и никако антибиотици. Ама немаше температура само грчеше цела од шлајм и затнато носе.

clock-img

09.02.2012, 08:12

clock-img

Pepelaska *

pencil-img

3820

Добро утро женски ,не ми се верува 4 дена не сум мрдната од дома и се изнастинав, цела ноќ не сум спиена, носот ми тече , грло ме боли , не можам веќе, син ми со недели еве го ноќе плаче дење не спие и се нешто не му чини нервозен е од пусти заби, мм наместо поарна работа да иде дома во 15, си иде во 18 бетер , значи незнам веќе кај ми е крајот, нема кај да одам сама по студов. ИЗвинете вака од сабајле на жалење ама немам кому дас се пожаламuser posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

clock-img

09.02.2012, 08:27

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

Pepelaska doagaj kaj mene ke setame zaedno.A i M ke si ima drustvo
Koga se vrakame od setanje M stom ke vleze vo zgrada pocnuva da place nesaka doma.
Sto se odnesuva do banjanje na bolno dete negledam navistina nikakva logika na olesnuvanje , mojot pedijatar ne dozvoluva ni gazeto da mu go mijam

Биди тоа што си

clock-img

09.02.2012, 08:28

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

Пепелашка, ајде една топла супа, да те згрее и да ти помине настинката.
user posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

clock-img

09.02.2012, 09:33

clock-img

Tanjat7880

pencil-img

1256

user posted image
Bolna(nastinata de)i jas,grlo me bili,nosot zatnat,sekoja koska me boli no ajde devojki da se napieme po edno kafe A?:)

Последни статии

article-img