за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Zdravo zenski kako ste mi jas eve rabotmo od sabajle pravev kompot od dunji Denes ni e godisnica 2godini vo brak ajdete cestam vo barot.. pa posle se spremam ke odime na vecera jas i mm samicki
11.10.2011, 18:52
temjana
1159
мики мами да ви се множат годините и да си дочекате дијамантска свадба, па да ви играат прапра внучиња Имајте убава вечер со сопругот
12.10.2011, 11:39
arh_diz
7198
Cestitki miki mama da vi se mnozat godinite pominati vo ljubov i razbiranje
13.10.2011, 08:13
AnnaMolly RR
6409
Мики мами, нека ви е среќна годишнината! Чекаме да ни пишеш како сте поминале Малку доцнам со честитките, ама неколку дена бев болна, страшен стомачен вирус Прво го фати Филип, па една недела седеше дома од градинка, ама не поминав со него толку страшно. Ама леле јас кога се разболев... Мислам дека едно 10 кила сум послаба!
13.10.2011, 08:32
Maca25
7558
Добро утро и од мене, иако мене ама ич не ми е добро утрово. Ме боли стомак, ме кине, како нешто да ми врие внатре. Изгледа и јас сум закачила стомачен вирус од Нина, како тебе Ана Моли.
13.10.2011, 08:36
arh_diz
7198
Dobro utro jas utrovo rano stanav kako vampir sum a uste spie
13.10.2011, 18:31
Pepelaska *
3820
арх диз ние секој ден стануваме пред 8 уште не знам кај сум М. си се смее и ме корне за коса .
Мене деновиве притисокот ми е 80/40 незнам од што нормален ми е 90 со 60 па не ми смета ептен ама многу сум заспана преморена и ми се врти.Имав многу нервози перидов наназад ама нели од нервози се крева а не олку низок . Пијам и кафе и сок и јјадам и пак исто
13.10.2011, 18:50
penelopa
3419
ИЗВОРНА ПОРАКА: Pepelaska###
арх диз ние секој ден стануваме пред 8 уште не знам кај сум М. си се смее и ме корне за коса .
Мене деновиве притисокот ми е 80/40 незнам од што нормален ми е 90 со 60 па не ми смета ептен ама многу сум заспана преморена и ми се врти.Имав многу нервози перидов наназад ама нели од нервози се крева а не олку низок . Пијам и кафе и сок и јјадам и пак исто
Од каде ми е ова познато....а мене ми се спие ми се плаче. Пепелашка земи малку одмор ти треба
13.10.2011, 19:34
Snowhite RR
5042
Што е тоа станување пред 8?? Ние скоро секој ден сме станати пред 7 и ако сум дента втора, а наредниот ден прва, не знам кај терам
Туку ај јас да почестам нешто, ајде порачувајте од мениво што сакате, имам повеќе поводи и тоа не само од сега, туку од пред некој месец, само немав време. Имено, последниве неколку месеци 3 пати добив покачување на платата, (додуша овој месец остана иста, ама бидејќи на сите им ја намалил, само мене не, го сметам и тоа за успех). Потоа честам за спратот, за плочките, за ламинатот за вратите и така натаму, при крај сме, а кога ќе се вселиме ќе направам и една гозба
14.10.2011, 12:23
Pepelaska *
3820
честито Сноувајт за се , побрзо да се вселите и уште за поубави мигови да частиш
14.10.2011, 16:00
AnnaMolly RR
6409
ИЗВОРНА ПОРАКА: dostickage Btw mislam deka preeska te vidov u GTC i te poznav od sliki sto si postirala ; oftopic ama sum losa
Ту, зошто не ме застана И така одев на кафе, ќе си седневме да поправиме муабет во живо Инаку, одев накај Корчагин градинката каде што оди Виктор :)
15.10.2011, 12:19
Pepelaska *
3820
Како сте женски во ова ладно утро? Јас сум пресреќна вчера една другарка која многу си ја сакам ми кажа дека е бременаааа, топло и ја препорачав Рингераја да се едуцира ,многу ме израдува
15.10.2011, 13:17
mila mama
1616
Пепелашка со убава вест ни го почна денот, браво Јас не сум за оваа тема, туку за онаа “како да се ослободам од нег. енергија“ Туку ај да неширам негативни мисли, после ваква убава вест Ајде се надевам и другарка ти ќе ја запознаеме брзо!
15.10.2011, 13:49
penelopa
3419
Добар ден и од мене...моите спијат јас малку да одморам. Snowhite честитки за се...побрзо да си се вселите се во ново. Пепеплашка честитки и за новата трудница нека ни се придружи на рр. Мила мама што да те почастам да ти помине лутината?
Ние имаме нова играчка дома...вчера маж ми доби IPAD 2 ептен добра и корисна работа
15.10.2011, 14:22
mila mama
1616
Пенелопа еден аранжман на пуст остров супер би ми дошло. А некој манастир да ми препорача, да не ме видите од другата страна после Ми иде да избегам од се!
15.10.2011, 14:32
penelopa
3419
Мила мама сите имаме такви денови...наспи си се вечер и ќе биде подобро
15.10.2011, 14:37
Bogdancanka
5422
добар ден како сте денес рингерајки?јас како и обично на секоја промена на времето закачувам по некој вирус,затоа повелете кој е за чајче
15.10.2011, 14:47
Olivia
1961
Bogdancanka aj da ozdravis pobrzo, me podseti deka minatata godina ova vreme vo isto vreme bevme bolni i cela zima air ne vidovme , ama ovaa zima ne se davame neli, ostaj cajot daj nekoja vitaminska bomba .
15.10.2011, 15:54
arh_diz
7198
ИЗВОРНА ПОРАКА: penelopa
Добар ден и од мене...моите спијат јас малку да одморам. Snowhite честитки за се...побрзо да си се вселите се во ново. Пепеплашка честитки и за новата трудница нека ни се придружи на рр. Мила мама што да те почастам да ти помине лутината?
Ние имаме нова играчка дома...вчера маж ми доби IPAD 2 ептен добра и корисна работа
Jas imam IPAD 1 veke edna godina ama nekako ne mi koristi mnogu.
15.10.2011, 17:24
mama26
3977
zdravo devojcinja kako ste? mene me nema odkako se vrabotiv no toa e,...sepak ste mi vo mislite i sekogas koga ke mozam ke ve druzam
15.10.2011, 17:49
Maca25
7558
ааа мама 26 ти не заброави! сега ти дојде мажето и другарките веќе не ди дружиш!!! Јас сега си дојдов дома, Нина ме полуде па ја изнесов да ја прошетам, у спат кафе со другарка во чаршија, и дома си донесов смрзнато и заспано дете. Ептен ладно а?!?
15.10.2011, 17:56
mama26
3977
ne dae ladno maco ama sega pa i nas krajot ne ni se znae prvo toplo ni bese sega ladno
umorna sum epten a detevo me vika nesto sreka utre slobodna sum ke se iznaspijam ima od 8 da si legnam so sinceto ,ke zaspijam pred nego
15.10.2011, 17:57
mama26
3977
p c. otidov jas se citkame a i ako ima druzba se gledame/...
15.10.2011, 19:24
mila mama
1616
Добровечер, гледам слабо муабет на РР, изгледа повеќе во живо сме разговарале. И јас малку прошетав, се издував на ручек со пријателки, сега ми е полесно Мама26 нека ти е среќен почетокот на работа, а кај се вработи, ако не е тајна?
15.10.2011, 20:29
Hunny
626
Многу е тивко вечерва, изгледа сите шеткаат. Јас да ви се пофалам, ми се исполни желбата и сега си го чекаме првото . Би ве почестила, ама тапа сум за ставање слики