cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Што ни беше муабетот?

clock-img

14.02.2012, 11:34

clock-img

libra.n

pencil-img

645

Јас денес ќе го изненадам мм. со омилената негова пита, лесна е многу (во готови кори се става месо мелено и кромид-пржено сето и се печи), со винце ќе си наздравиме а тој ноќеска ме изненади- на пeрница ми ја ставил "Мажи, пари и чоколада" си ја бендисав пред некое време во Матицаuser posted image и му реков ако сакаш некогаш да ми подариш нешто купи ми ја книгаваuser posted image . Слична е на "Купохоличарката и бебето"

< Поракaта ја уредил libra.n -- 14.2.2012 11:36:24 >

clock-img

14.02.2012, 14:19

clock-img

kikicka

pencil-img

4218

user posted image user posted image Добар ти е мажлелибра па и измислил каде да а стави user posted image ,мене купохоличарка семажи ми ја дадоа пред да се оможам и до пола стое недочитана ке ја дочитам некогашuser posted image , Мене мажле т.е никогаш не си честитавме валентин незнам зошто ама денес ми прати порака демек среќен валентин да не речиш дека не ти честитам романтика шта да типричам го уби моменатот хахахха затоа вечер ке си одам со пријателки млади мајки на вино и чоколадо и ке уживам!

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

clock-img

14.02.2012, 14:51

clock-img

tinush

pencil-img

156

Ајде сите кај мене на именден user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Па што ако е католички.Сега беа моите и татко ми вика незнаев дека си се викала Трипуницаuser posted image user posted image

Највредниот накит околу мојот врат се рацете на мојот Син

clock-img

14.02.2012, 17:18

clock-img

AneLav RR

pencil-img

1110

Женски ај честит нека ни е на сите Св. Трифун, а ова Св. Валентин е како клише веќе,а и не е наш празник. Дај да си го испоштуваме винцето и да си цугнеме по една голтка. Па добро после винце не е забранета и романтична вечера со сопрузите и с.........user posted image

Не плаши се од бавниот чекор, плаши се од стоење во место!

clock-img

14.02.2012, 17:40

clock-img

blond

pencil-img

1268

Ај нека е среќен празникот, кој што си празнува нека си празнува! Јас празнувам сосем трет празник (бидејќи добив вчера, не можам ниеден да прославам како што треба user posted image ), празнувам тоа што уште една оцена си земав денес.
И по две недели, денес се гледаме со маже.Ова е најдолгото време што сме биле разделени, па и последен нека е.

Останете со здравје, вечер сите со добро вино и мнооооооогу секс!!!!

clock-img

14.02.2012, 17:49

clock-img

Snowhite RR

pencil-img

5042

Јас славам св.Трифун, додека се опијам, а после св. Валентин, тогаш сите ќе ги сакамuser posted image user posted image user posted image
Инаку на мм му предложив вечер да вариме вино, одамна се кандисуваме, не сме пиеле варено вино ехее од пред да се земиме и таман некни купивме каранфилчина од Тинекс кога пазаревме, па сега уште цимет и вино да купи тој, додуша не ми одговори ништо за предлогов дали кандисува, сега уште не е вратен од работа заминаа во посета кај колешката која се породи пред некој ден, а после ќе оделе некаде со колегите да се почестат зашто плата зеле, па ќе видиме како ќе ми се оствари планот за вечер.
Како и да е, среќен празник, кој и да го славите, 2 во 1 на крај краеваuser posted image

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

clock-img

14.02.2012, 18:12

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

леле колку убаво ми изгледа денешниов рецепт на РР. преубава е пицата. Јас сум мртва гладна, ручекот уште не е готов, мм и н. си играат, ама ништо не помагаат, јас се раскостив више.А и денес нешто не ми е денот...осеќам дека вечер ќе славам - во 9 во кревет!

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

14.02.2012, 18:21

clock-img

Snowhite RR

pencil-img

5042

И мене добро ми изгледа рецептот, ама има вакво лиснато што може да се сучи? (не ми се смејте на прашањево)

П.С. Маца ги гледав сликите од роденденка, многу е убава, а и многу пораснала машалаuser posted image

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

clock-img

14.02.2012, 18:29

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Фала! Срцка мила моја, не можеше да престане да си ги гледа сликите! user posted image Цело време бара да ги гледаме user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

14.02.2012, 19:49

clock-img

mama26

pencil-img

3977

Srekni Praznici NA SITE.user posted image koj pie a koj poklonuva denes..jas nit piev niti pa poklon dobiv hahahaha

ve sakam site pozdravvv

СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.

clock-img

14.02.2012, 20:55

clock-img

kikicka

pencil-img

4218

Т`га за југ мхмхмхм си истерав празникот јас наш и така сега домааа !

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

clock-img

15.02.2012, 08:09

clock-img

libra.n

pencil-img

645

Дечки, добро утроuser posted image Вчера вечерта ми се јавија да почнам на обука во едно фото студио тука во близина кај мене. Морам да почнам, ако не е на струка, морам да почнам од некадеuser posted image Е сега официјално и јас ќе бидам со свекрва домаuser posted image Ќе се видиме може и на друга теме после некое времеuser posted image Денес максимално ќе го искористам денов да се изнаиграм со Срна, од утре ќе ја гледам помалку. Ајде едно кафенце сега да се освежимеuser posted image Пак не знам кафе да послужам

< Поракaта ја уредил libra.n -- 15.2.2012 8:12:03 >

clock-img

15.02.2012, 08:23

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

Aјде со среќа либра, еве јас ќе почестам едно кафе за тебе. Барем ти е близу, па нема да губиш време во патување наваму - натаму. А тоа дека не е на струка, па ќе си најдеш и таква работа, ова за привремено.
user posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

clock-img

15.02.2012, 08:30

clock-img

Luci

pencil-img

2250

Добро утро и од мене, јас сега стигнав на работа и нормално прво да видам што има ново на РР па после ќе се фатам за работа...ако уопште и се фатам денесuser posted image Јас пијам сок од портокал па повелете и за вас user posted image
____________________________________________________________________________________________________________________________
Либра нека ти е со среќа тргнувањето на работа, за почеток супер, башка блиску од дома, па понатаму здравје, може и уште поубава работа ќе си најдешuser posted image

< Поракaта ја уредил luci -- 15.2.2012 8:33:28 >

Рани куче да те лае!!!

clock-img

15.02.2012, 08:51

clock-img

libra.n

pencil-img

645

Фала ви дечки за поддршката, си земам јас кафе и од тие бонжитцата на Фели (демек на диета сум) ама и а ако почести некој мрсничко, пак ќе си земамuser posted image

clock-img

15.02.2012, 08:52

clock-img

AnnaMolly RR

pencil-img

6409

Честитки за работата Либра! Од некаде мора да се почне, ќе си најдеш и по струка.

Ние вчера не славевме ништо, мм од 7 до 21 часот работеше, се истушира, јадеше и право во кревет. Јас добив, ме болеше стомакот, ми се повраќаше... И си славевме во сон user posted image user posted image user posted image

И вчера холтер ми ставија, па цела ноќ се превртував ми беше страв да не го измрдам. Еве го додека пишувам почна да мери user posted image

Live and let live

clock-img

15.02.2012, 09:21

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Добро утро!!

Либра честито!!! Ти посакувам многу среќа и успех на новото работно место!!!user posted image user posted image user posted image Па ќе доаѓаме сите кај тебе на сликање!!user posted image

И ние ништо не славевме вчера, како што и пишав вчера, јас си славев во 9 во кревет, а мм работно пред компјутер!user posted image

clock-img

15.02.2012, 09:24

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

Libra cestitki za rabotata, cekame prva plata da castisuser posted image
Nie nisto ne slavevme , si igravme so M i na spienje

Биди тоа што си

clock-img

15.02.2012, 09:26

clock-img

Beatris

pencil-img

3116

Честитки либра, ти посакувам само успеси! user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

clock-img

15.02.2012, 09:29

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

Jaс вчера си се напив една чаша вино со ручекот - колку да го обележам празникот. Мм не пие вино, па јас сама си славевuser posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

clock-img

15.02.2012, 10:05

clock-img

vezilka RR

pencil-img

4931

Добро утро и од мене девојки! Честитки libra.n за работата и т посакувам успех..

clock-img

15.02.2012, 10:27

clock-img

kikicka

pencil-img

4218

Добро утроо ајде либра честита работа и не и се замарај мнг на свеки ние сега станавме јас пак на забар одам и уште неколку имам и готово завршив ,паа некст вик испитиuser posted image . како ми ги ставија последна недела во месецов да неможам порано да си одам кај мажле ајде помина среќе месецов е краток без 1 или 2 дена исто се фаќа.наздравје кафе на сите јас не јадам а сепак сум уште со стомак и посебно пред да ми дојде како трудна сум ептен отекувам после тоа издишувам како гума user posted image

clock-img

15.02.2012, 10:29

clock-img

Snowhite RR

pencil-img

5042

Честитки либра за работата, ако седиш дома сигурно нема да најдиш по струка работа, вака барем кога ќе излегуваш од дома, побрзо може ќе си најдеш работа каква што посакуваш

Ние сношти греено вино + буда бар имавме, одамна не сум се опуштила така, затемнета атмосфера, мирисот на цимет и каранфилчина, не мислев ама баш на ништо. Уште поубаво зашто овој пат за разлика од претходно кога сме правеле вакви работи, освен јас и мм, тука беше плус и нашето сонце Михаил.
И плус си направивме печени лепчина во релна и на крај сите тројца си легнавме и слатко си заспавмеuser posted image

clock-img

15.02.2012, 10:35

clock-img

Annet

pencil-img

2404

Либра ајде честито,уфф колку сакам да излезам од дома,бар и да одам на работа на неколку часа ,ама неможе,мала е И.Ајде Кикичке уште малку ќе издржиш,после мерачиња ќе си терашuser posted image ....
И се прашувам кога ќе помине овааа зима,аман веќе ми се вика..жими po доктори што се прошетавмеuser posted image .од дома немам излезено...
Туку ај да се напиеме едно хот чоклитuser posted image
user posted image

clock-img

15.02.2012, 10:37

clock-img

Snowhite RR

pencil-img

5042

Инаку мене уште ме држи од сношти еуфоријата и уште си слушам буда бар и ми текна да ве прашам тие што сте од Скопје, дали New age се уште постои? Леле тоа ми беше омилено место во Скопје, немаше шанси да одам во Скопје а да не отидам таму. А сега одамна не сум била, баш ми фали

Последни статии

article-img