за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Јас денес ќе го изненадам мм. со омилената негова пита, лесна е многу (во готови кори се става месо мелено и кромид-пржено сето и се печи), со винце ќе си наздравиме а тој ноќеска ме изненади- на пeрница ми ја ставил "Мажи, пари и чоколада" си ја бендисав пред некое време во Матица и му реков ако сакаш некогаш да ми подариш нешто купи ми ја книгава . Слична е на "Купохоличарката и бебето"
< Поракaта ја уредил libra.n -- 14.2.2012 11:36:24 >
14.02.2012, 14:19
kikicka
4218
Добар ти е мажлелибра па и измислил каде да а стави ,мене купохоличарка семажи ми ја дадоа пред да се оможам и до пола стое недочитана ке ја дочитам некогаш , Мене мажле т.е никогаш не си честитавме валентин незнам зошто ама денес ми прати порака демек среќен валентин да не речиш дека не ти честитам романтика шта да типричам го уби моменатот хахахха затоа вечер ке си одам со пријателки млади мајки на вино и чоколадо и ке уживам!
14.02.2012, 14:51
tinush
156
Ајде сите кај мене на именден Па што ако е католички.Сега беа моите и татко ми вика незнаев дека си се викала Трипуница
14.02.2012, 17:18
AneLav RR
1110
Женски ај честит нека ни е на сите Св. Трифун, а ова Св. Валентин е како клише веќе,а и не е наш празник. Дај да си го испоштуваме винцето и да си цугнеме по една голтка. Па добро после винце не е забранета и романтична вечера со сопрузите и с.........
14.02.2012, 17:40
blond
1268
Ај нека е среќен празникот, кој што си празнува нека си празнува! Јас празнувам сосем трет празник (бидејќи добив вчера, не можам ниеден да прославам како што треба ), празнувам тоа што уште една оцена си земав денес. И по две недели, денес се гледаме со маже.Ова е најдолгото време што сме биле разделени, па и последен нека е.
Останете со здравје, вечер сите со добро вино и мнооооооогу секс!!!!
14.02.2012, 17:49
Snowhite RR
5042
Јас славам св.Трифун, додека се опијам, а после св. Валентин, тогаш сите ќе ги сакам Инаку на мм му предложив вечер да вариме вино, одамна се кандисуваме, не сме пиеле варено вино ехее од пред да се земиме и таман некни купивме каранфилчина од Тинекс кога пазаревме, па сега уште цимет и вино да купи тој, додуша не ми одговори ништо за предлогов дали кандисува, сега уште не е вратен од работа заминаа во посета кај колешката која се породи пред некој ден, а после ќе оделе некаде со колегите да се почестат зашто плата зеле, па ќе видиме како ќе ми се оствари планот за вечер. Како и да е, среќен празник, кој и да го славите, 2 во 1 на крај краева
14.02.2012, 18:12
Maca25
7558
леле колку убаво ми изгледа денешниов рецепт на РР. преубава е пицата. Јас сум мртва гладна, ручекот уште не е готов, мм и н. си играат, ама ништо не помагаат, јас се раскостив више.А и денес нешто не ми е денот...осеќам дека вечер ќе славам - во 9 во кревет!
14.02.2012, 18:21
Snowhite RR
5042
И мене добро ми изгледа рецептот, ама има вакво лиснато што може да се сучи? (не ми се смејте на прашањево)
П.С. Маца ги гледав сликите од роденденка, многу е убава, а и многу пораснала машала
14.02.2012, 18:29
Maca25
7558
Фала! Срцка мила моја, не можеше да престане да си ги гледа сликите! Цело време бара да ги гледаме
14.02.2012, 19:49
mama26
3977
Srekni Praznici NA SITE. koj pie a koj poklonuva denes..jas nit piev niti pa poklon dobiv hahahaha
ve sakam site pozdravvv
14.02.2012, 20:55
kikicka
4218
Т`га за југ мхмхмхм си истерав празникот јас наш и така сега домааа !
15.02.2012, 08:09
libra.n
645
Дечки, добро утро Вчера вечерта ми се јавија да почнам на обука во едно фото студио тука во близина кај мене. Морам да почнам, ако не е на струка, морам да почнам од некаде Е сега официјално и јас ќе бидам со свекрва дома Ќе се видиме може и на друга теме после некое време Денес максимално ќе го искористам денов да се изнаиграм со Срна, од утре ќе ја гледам помалку. Ајде едно кафенце сега да се освежиме Пак не знам кафе да послужам
< Поракaта ја уредил libra.n -- 15.2.2012 8:12:03 >
15.02.2012, 08:23
Felly RR
7977
Aјде со среќа либра, еве јас ќе почестам едно кафе за тебе. Барем ти е близу, па нема да губиш време во патување наваму - натаму. А тоа дека не е на струка, па ќе си најдеш и таква работа, ова за привремено.
15.02.2012, 08:30
Luci
2250
Добро утро и од мене, јас сега стигнав на работа и нормално прво да видам што има ново на РР па после ќе се фатам за работа...ако уопште и се фатам денес Јас пијам сок од портокал па повелете и за вас ____________________________________________________________________________________________________________________________ Либра нека ти е со среќа тргнувањето на работа, за почеток супер, башка блиску од дома, па понатаму здравје, може и уште поубава работа ќе си најдеш
< Поракaта ја уредил luci -- 15.2.2012 8:33:28 >
15.02.2012, 08:51
libra.n
645
Фала ви дечки за поддршката, си земам јас кафе и од тие бонжитцата на Фели (демек на диета сум) ама и а ако почести некој мрсничко, пак ќе си земам
15.02.2012, 08:52
AnnaMolly RR
6409
Честитки за работата Либра! Од некаде мора да се почне, ќе си најдеш и по струка.
Ние вчера не славевме ништо, мм од 7 до 21 часот работеше, се истушира, јадеше и право во кревет. Јас добив, ме болеше стомакот, ми се повраќаше... И си славевме во сон
И вчера холтер ми ставија, па цела ноќ се превртував ми беше страв да не го измрдам. Еве го додека пишувам почна да мери
15.02.2012, 09:21
Maca25
7558
Добро утро!!
Либра честито!!! Ти посакувам многу среќа и успех на новото работно место!!! Па ќе доаѓаме сите кај тебе на сликање!!
И ние ништо не славевме вчера, како што и пишав вчера, јас си славев во 9 во кревет, а мм работно пред компјутер!
15.02.2012, 09:24
arh_diz
7198
Libra cestitki za rabotata, cekame prva plata da castis Nie nisto ne slavevme , si igravme so M i na spienje
15.02.2012, 09:26
Beatris
3116
Честитки либра, ти посакувам само успеси!
15.02.2012, 09:29
Felly RR
7977
Jaс вчера си се напив една чаша вино со ручекот - колку да го обележам празникот. Мм не пие вино, па јас сама си славев
15.02.2012, 10:05
vezilka RR
4931
Добро утро и од мене девојки! Честитки libra.n за работата и т посакувам успех..
15.02.2012, 10:27
kikicka
4218
Добро утроо ајде либра честита работа и не и се замарај мнг на свеки ние сега станавме јас пак на забар одам и уште неколку имам и готово завршив ,паа некст вик испити . како ми ги ставија последна недела во месецов да неможам порано да си одам кај мажле ајде помина среќе месецов е краток без 1 или 2 дена исто се фаќа.наздравје кафе на сите јас не јадам а сепак сум уште со стомак и посебно пред да ми дојде како трудна сум ептен отекувам после тоа издишувам како гума
15.02.2012, 10:29
Snowhite RR
5042
Честитки либра за работата, ако седиш дома сигурно нема да најдиш по струка работа, вака барем кога ќе излегуваш од дома, побрзо може ќе си најдеш работа каква што посакуваш
Ние сношти греено вино + буда бар имавме, одамна не сум се опуштила така, затемнета атмосфера, мирисот на цимет и каранфилчина, не мислев ама баш на ништо. Уште поубаво зашто овој пат за разлика од претходно кога сме правеле вакви работи, освен јас и мм, тука беше плус и нашето сонце Михаил. И плус си направивме печени лепчина во релна и на крај сите тројца си легнавме и слатко си заспавме
15.02.2012, 10:35
Annet
2404
Либра ајде честито,уфф колку сакам да излезам од дома,бар и да одам на работа на неколку часа ,ама неможе,мала е И.Ајде Кикичке уште малку ќе издржиш,после мерачиња ќе си тераш .... И се прашувам кога ќе помине овааа зима,аман веќе ми се вика..жими po доктори што се прошетавме .од дома немам излезено... Туку ај да се напиеме едно хот чоклит
15.02.2012, 10:37
Snowhite RR
5042
Инаку мене уште ме држи од сношти еуфоријата и уште си слушам буда бар и ми текна да ве прашам тие што сте од Скопје, дали New age се уште постои? Леле тоа ми беше омилено место во Скопје, немаше шанси да одам во Скопје а да не отидам таму. А сега одамна не сум била, баш ми фали