cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Што ни беше муабетот?

clock-img

22.02.2012, 11:53

clock-img

Sneska25

pencil-img

54

ovde mozes da procitas poveke za fizioloska zoltica http://www.ringeraja.mk/forum/m_12285/printable.htm

clock-img

22.02.2012, 12:11

clock-img

vezilka RR

pencil-img

4931

Ех, жолтица, нашата болна тема. Нека не се секира другарка ти ние бевме жолти три месеци. Секое дете различно ја поминува. До три месеци е нормално. Само треба повеќе да цица и што е можно повеќе на дневна светлина. Еве ја темата за жолтица.

clock-img

22.02.2012, 13:06

clock-img

Calypso

pencil-img

1386

Samo da ve pozdravam i da vi posakam ubav den. Ne mozam tolku cesto da se uklucuvam, ama ve citam, i ke pisuvam koga mozam... imame problemi so strujata, sega i so internet, aman vekje... ne za drugo, i detevo nauci sto e struja, pa sekoe utro koga ke se razbudi so prsteto pokazuva na sijalicata i vika "ai"user posted image

All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost.

clock-img

22.02.2012, 13:16

clock-img

mamicka77

pencil-img

1280

ajde i od mene  dobar den  kikicka so sreka na polaganje pa sto pobrgu da si gi zavrsis site ispiti sto ti se nie uste edna nok pominavme nep[respiena do 3h  eve sega ja izbanajv i zaspa sabajle malku na vozduh cist izlegovme da ne fati sonce se vo kola kade treba da odeme  se izmori raduvajki se na maceto i sega spie

clock-img

22.02.2012, 13:19

clock-img

Ikana

pencil-img

3780

Dobro utro i od mene...Si ja simnav knigata the wonder weeks za skokovi vo razvojot na bebeto i sega so toa si se zanimavamuser posted image

clock-img

22.02.2012, 13:30

clock-img

Beatris

pencil-img

3116

Хелоу и од мене! Икана каде ја најде таа книга? Плс пиши ми линк во пп да се позанимавам и јас user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

clock-img

22.02.2012, 13:40

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

добар ден девојки како сте денес?јас видов прекрасно време и почнав да ги средувам плакарите,таман се разработив дојде девер ми на кафе и сега кој да стане,изгледа работата ќе ја одложам за покасно а може и за утреuser posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

clock-img

22.02.2012, 13:47

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

читам викендов и до 20 степени ќе сме имале а?!? ајдеее иде лето user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

22.02.2012, 13:48

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

Jас само што се вратив од работа, малце да одморам дури да си дојдат сите други.Дома сите сме испонастинати, прво ја фати свеки - па Матеа, па еве денес и мене. Синусите ужасно ме болат.

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

clock-img

22.02.2012, 13:49

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca RR

читам викендов и до 20 степени ќе сме имале а?!? ајдеее иде лето user posted image

леле убавини,ајде сакам летоооооо

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

clock-img

22.02.2012, 13:51

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

кој зне што ќе се деси. за денес читав - се најавуваше снег, па од снегот ни трага ни глас. битно мене ме фрка глава, еве сега и трето кафе ќе пијам.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

22.02.2012, 14:13

clock-img

Pepelaska *

pencil-img

3820

И јас трето кафе ќе пијам, ова не е нормално од -20 на 16 ама тоа е , метеопати сме си изгледа. Кај нас е топло и убаво ама не се излегува на улица од вода и растопен снег, мене ме фаќа дури некоја депресија од седење дома сама

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

clock-img

22.02.2012, 14:24

clock-img

vezilka RR

pencil-img

4931

Епа мислам и да не си метеопат ваква температурна разлика во рок од неколку ена ќе е утепа user posted image

clock-img

22.02.2012, 14:33

clock-img

Џесика

pencil-img

2036

И мене ме кине главата, ама не ќе да е од метеопатија сигурно user posted image , ми треба една работичка да се осетам ко жив чоек...user posted image

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

clock-img

22.02.2012, 15:44

clock-img

AneLav RR

pencil-img

1110

Леле луѓе и јас сум ко заспана цело време. Ништо не мои се работи откако се вратив во Струга. Само се туркам нешто да правам, а ми се спие ми се плаче. Дали ми е од бременоста, дали ми е од времево Бог знае. Поздрав до сите.

Не плаши се од бавниот чекор, плаши се од стоење во место!

clock-img

22.02.2012, 18:15

clock-img

SkCura77

pencil-img

430

Мене ме фрка гла`а од свеки, ама ај да не скокам од тема на тема user posted image
Муабетот ми беше дека со дохранава на user posted image малку лутам и се губам, важно да не е гладен и да не се гади, нали...
А времево плаче за шетање, ама ај, ќе се стрпам уште малку.
Кој пие попладневно доцно кафе, повелете user posted image user posted image

clock-img

22.02.2012, 22:03

clock-img

Ikana

pencil-img

3780

Ja simnav kako aplikacija na iphone od App store, 1 dolar bese. Mnogu e interesna! Se si ima zosto, kako, nacin kako da mu pomognete na bebeto da go nadmine teskiot period koj prethodi na skokot vo razvoj...lepota! M placese i kenkase nokeska i si vidov vo kalendarot i znam deka e razdrazliva poradi toa sto sledi skok! Se prosvetlivme hahahahuser posted image

ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris RR

Хелоу и од мене! Икана каде ја најде таа книга? Плс пиши ми линк во пп да се позанимавам и јас user posted image

clock-img

22.02.2012, 22:32

clock-img

Viktori

pencil-img

5329

Јас сум на февруарски распуст од работа!!! user posted image user posted image user posted image

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

clock-img

22.02.2012, 22:38

clock-img

Beatris

pencil-img

3116

E mnogu ubavo! Sega ligi da ni tecat. Fala fala user posted image user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

clock-img

23.02.2012, 08:48

clock-img

Luci

pencil-img

2250

Добро утро, јас изгледа сама ќе пијам кафе сабајлево, а? Ај некој да ми прави друштво user posted image

Рани куче да те лае!!!

clock-img

23.02.2012, 08:54

clock-img

Mihaela 2010

pencil-img

4230

Dobro utro Luci,eve jas ke ti pravam drustvo,stotuku si napraviv kafe,i cekam da mi zapocne denov so rabota,se nadevam nema da ima mnogu..vcera me pobudalea strankive,sum zaspala u 10 koma,vo 5.30 oci 5 banki mi bea,bitno se naspav..

clock-img

23.02.2012, 09:00

clock-img

Luci

pencil-img

2250

Блазе тебе бар си се наспала, а јас ем во 21.30 легнав ем во 06.30 кога станав си викам пред да го видам саатот сигурно е 01.30-02.00 има време уште до 06.30user posted image

Рани куче да те лае!!!

clock-img

23.02.2012, 09:04

clock-img

vezilka RR

pencil-img

4931

Добро утро девојки! Наздравје кафето. Еве и јас лека полека сеспремам за работа, денес богами ќе ми биде турбо. Така ми е кога оставам се за последен момент. Јас не знам што ми е последниов месец некако ич немам инспирација за работа, се тики нешто ескивирам и после се во последен момент user posted image

clock-img

23.02.2012, 09:07

clock-img

Tanjat7880

pencil-img

1256

Kafe i za mene devojcinja treba,dobro vi utro i imajte ubav denuser posted image

clock-img

23.02.2012, 09:10

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

Kaj nas denes e maski praznik slicno kako 8 -mi Mart

Биди тоа што си

Последни статии

article-img