cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Што ни беше муабетот?

clock-img

23.02.2012, 21:07

clock-img

libra.n

pencil-img

645

ИЗВОРНА ПОРАКА: Ikana

Isto Maca kaj Lazeska ja prijaviv, super e doktorkata user posted image

I nie sme kaj Lazeska stvarno e super, nekogas mi se razvikuva ako zgresam nestouser posted image ama go cenam toa

clock-img

23.02.2012, 22:07

clock-img

temjana

pencil-img

1159

јас само на кратко да ве поздравам убавици мои. Инаку ни рикнаа двата лап топа, машината за перење, колата, плејстеишнот, чекаме да видиме до крајов на неделава уште што ќе се расипе па да рипнеме од 5 -ти спрат. Без компјутер е ужасно, среќа од кај моите собравме еден никаков ама колку толку врши работа, се прашувам само до кога ќе трае малеровuser posted image

clock-img

23.02.2012, 23:19

clock-img

Ikana

pencil-img

3780

Dobro be kikicka otidovte na lekar? Vi zemaa bris od feces, od grlo itn....Jaka ti dusa srcka, i plus na ispit ides vo Sk, maz ti nadvor od zemjava...alal ti vera. Jas ke nastinam, odma kvicam...mm ke se zadrzi na rab, odma kvicam....respect!!!user posted image

clock-img

24.02.2012, 08:23

clock-img

Tanjat7880

pencil-img

1256

user posted image
Na deneshen den beshe rodendenot na mojata pokojna majka,vo toa ime da se napieme kafence za site nashi dragi shto ni otishle tamu i da gi spomneme.

clock-img

24.02.2012, 08:43

clock-img

Annet

pencil-img

2404

Neka se najde kafeto na tvojata mamicka tanjat........
eve i jas si pijam kafence Iva si gleda crtani ....se nadevam deka denov ke bide soncev i ubav da se prosetame so nasite najverni drugarcinja,konecno po 3-4 meseci,od koga zastude se bolni,veke dossta e mislam...
imajte ubav den i pocetok na ubav vikend,spremete se so portokali i limoni"za procka" hahah ;-))))) koj gresel neka mu ja misli hahahahha

clock-img

24.02.2012, 08:55

clock-img

Ikana

pencil-img

3780

Tanja neka pociva vo mir majka ti.
Zenski dobro utro, kako ste?
Jas ke odam da si zemam potvrda denes za licen prihod i da prijavuvame danoci! Samo ne odam jas vo UJP, kje pratam nekogouser posted image

clock-img

24.02.2012, 09:29

clock-img

taisa

pencil-img

163

najubavo kafence za dusa mi se fati navistina carstvo nebesno za tvojata majka

clock-img

24.02.2012, 09:32

clock-img

Luci

pencil-img

2250

ИЗВОРНА ПОРАКА: Tanjat7880

user posted image
Na deneshen den beshe rodendenot na mojata pokojna majka,vo toa ime da se napieme kafence za site nashi dragi shto ni otishle tamu i da gi spomneme.

Тања, нека почива во мир мајка тиuser posted image

Рани куче да те лае!!!

clock-img

24.02.2012, 11:01

clock-img

elenak

pencil-img

2004

user posted image
Добро утро женички, ајде после кафе каснете нешто. Јас еве бирам количка за Ј, времево ме мами надвор, ама многу сум нерешителна. Се мислам дали да земам триколка или не, па бојата е проблем, ептен ме бендисуваат оние сиво розеви ама не знам дали да се ограничувам толку, ептен женска боја да земам. И така решив јас да си апнам па ќе го чекам после маже да ми помогнеuser posted image

clock-img

24.02.2012, 11:06

clock-img

AneLav RR

pencil-img

1110

Тања, нека почива во мир мака ти. И јас ќе се напијам едно кафенце.

Не плаши се од бавниот чекор, плаши се од стоење во место!

clock-img

24.02.2012, 11:11

clock-img

Yummy Mammy

pencil-img

1690

Tanja, neka pociva vo mir majka ti.
Na denesen den im e rodenden na bratuced mi i na baba mi. Nekoj si odi, nekoj drug doaga na svetov... Da se sekavame i na ednite i na drugite.

There are no strangers, just friends you haven''t met yet!

clock-img

24.02.2012, 11:17

clock-img

AneLav RR

pencil-img

1110

Децки дај кажете ми како ставате сликички со кафенца и слично, и јас сакам да ве почестам, денес им е 32-ра годишнина на моите.

clock-img

24.02.2012, 12:09

clock-img

Luci

pencil-img

2250

ИЗВОРНА ПОРАКА: AneLav

Децки дај кажете ми како ставате сликички со кафенца и слично, и јас сакам да ве почестам, денес им е 32-ра годишнина на моите.

АнеЛав види тука имаат доста објаснувано како се става слика, да не се повторувам и јасuser posted image

Рани куче да те лае!!!

clock-img

24.02.2012, 12:23

clock-img

AneLav RR

pencil-img

1110

http://scrapetv.com/News/News%20Pages/Health/Images/candycane-cake.jpg
Ај да ве почастам ако ми успее.

clock-img

24.02.2012, 12:53

clock-img

dostickage

pencil-img

2181

ИЗВОРНА ПОРАКА: libra.n

I nie sme kaj Lazeska stvarno e super, nekogas mi se razvikuva ako zgresam nestouser posted image ama go cenam toa

I nie sme kaj Lazeska,zadovolna sum

clock-img

24.02.2012, 13:15

clock-img

Luci

pencil-img

2250

ИЗВОРНА ПОРАКА: AneLav

http://scrapetv.com/News/News%20Pages/Health/Images/candycane-cake.jpg
Ај да ве почастам ако ми успее.

Ти фали [img] пред линкот и [/img] по линкот
А инаку еве ја тортата од АнеЛав
user posted image

Рани куче да те лае!!!

clock-img

24.02.2012, 16:13

clock-img

AneLav RR

pencil-img

1110

Фала ти за помошта, ај да пробам. Инаку частам за 32-ра годишнина на моите. user posted image

clock-img

24.02.2012, 16:17

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

AneLav neka im e srekna 32 godisninata da si docekaat zlatna svadba
Mi otvori apetit so tortava

Биди тоа што си

clock-img

24.02.2012, 16:18

clock-img

Elce

pencil-img

239

ИЗВОРНА ПОРАКА: dostickage

ИЗВОРНА ПОРАКА: libra.n

I nie sme kaj Lazeska,zadovolna sum

Како изгледа таа Лазеска?И јас размислувам за смена,ние сме во Ѓорче ама без кола со такси,некако не е изводливо,а живееме во К3.

clock-img

24.02.2012, 16:21

clock-img

Yummy Mammy

pencil-img

1690

SKANDALOZNO!!!Skopjanec ja pobaral svojata devojka za zena dodeka bile sami!!!
user posted image user posted image user posted image
So sreka na site ama ova veke mi stana preterano... Mene mm me pobara vo Pariz gore na Ajfelovata kula, i togas bese eden od retkite, ako ne i edinstven togas na vremeto, a posle toa pocnaa site da idat na vikendi i odmori za da si gi pobaraat devojkite za zeni, pa posle pocnaa po televiziive, i sega nekako se mi izgleda deka izleze nadvor od kontrola... izvinete, ama mene poveke ne mi e ni romanticno, ni interesno...

clock-img

24.02.2012, 16:24

clock-img

Yummy Mammy

pencil-img

1690

Mozda komentarov mi bese za vo druga tema, ama samo mi se muabetese... user posted image

clock-img

24.02.2012, 16:29

clock-img

Ikana

pencil-img

3780

Bahahah i ja go citav toa sabajle!
Si gi merat predlozite za brak be!
user posted image
Cuvaj boze nekoj na samo da si ja pobara devojkata, moralo so publika sega! I jas bev svedok na takvo javno predlozuvanje brak, i nekako ne mi se dopadna....sto ako sakala da kaze ne?!?!? Sram i bilo, ama ajde se za publika hahahahauser posted image

clock-img

24.02.2012, 16:30

clock-img

Ikana

pencil-img

3780

I uste ednas ako mi se desi pred mene kje im recam, da ne vi treba i publika bebe koga kje pravite da vi aplaudira za da vi se krene moralot....gluposti! Aj eden, aj dvajca, ama sekoj vise pocna. Ne e originalno.

clock-img

24.02.2012, 16:31

clock-img

Annet

pencil-img

2404

samo na samo priznavam a i sto vikas moze da e filmski ama si go pravime za sebe a ne za drugite ;-))

ИЗВОРНА ПОРАКА: Yummy Mammy

SKANDALOZNO!!!Skopjanec ja pobaral svojata devojka za zena dodeka bile sami!!!
user posted image user posted image user posted image
So sreka na site ama ova veke mi stana preterano... Mene mm me pobara vo Pariz gore na Ajfelovata kula, i togas bese eden od retkite, ako ne i edinstven togas na vremeto, a posle toa pocnaa site da idat na vikendi i odmori za da si gi pobaraat devojkite za zeni, pa posle pocnaa po televiziive, i sega nekako se mi izgleda deka izleze nadvor od kontrola... izvinete, ama mene poveke ne mi e ni romanticno, ni interesno...

clock-img

24.02.2012, 16:37

clock-img

JovanaJ

pencil-img

911

Licno ne bi sakala da mi ponudat brak javno.
Ama pa i navistina ne mi smeta koga toa go pravat drugi. Posebno poznati, javni licnosti...stoznam...me pottiknavte da razmisluvam posle vasite komentari user posted image ...

You can never make the same mistake twice, the second time you make it it''s no longer a mistake, it''s a choice!

Последни статии

article-img