за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Isto Maca kaj Lazeska ja prijaviv, super e doktorkata
I nie sme kaj Lazeska stvarno e super, nekogas mi se razvikuva ako zgresam nesto ama go cenam toa
23.02.2012, 22:07
temjana
1159
јас само на кратко да ве поздравам убавици мои. Инаку ни рикнаа двата лап топа, машината за перење, колата, плејстеишнот, чекаме да видиме до крајов на неделава уште што ќе се расипе па да рипнеме од 5 -ти спрат. Без компјутер е ужасно, среќа од кај моите собравме еден никаков ама колку толку врши работа, се прашувам само до кога ќе трае малеров
23.02.2012, 23:19
Ikana
3780
Dobro be kikicka otidovte na lekar? Vi zemaa bris od feces, od grlo itn....Jaka ti dusa srcka, i plus na ispit ides vo Sk, maz ti nadvor od zemjava...alal ti vera. Jas ke nastinam, odma kvicam...mm ke se zadrzi na rab, odma kvicam....respect!!!
24.02.2012, 08:23
Tanjat7880
1256
Na deneshen den beshe rodendenot na mojata pokojna majka,vo toa ime da se napieme kafence za site nashi dragi shto ni otishle tamu i da gi spomneme.
24.02.2012, 08:43
Annet
2404
Neka se najde kafeto na tvojata mamicka tanjat........ eve i jas si pijam kafence Iva si gleda crtani ....se nadevam deka denov ke bide soncev i ubav da se prosetame so nasite najverni drugarcinja,konecno po 3-4 meseci,od koga zastude se bolni,veke dossta e mislam... imajte ubav den i pocetok na ubav vikend,spremete se so portokali i limoni"za procka" hahah ;-))))) koj gresel neka mu ja misli hahahahha
24.02.2012, 08:55
Ikana
3780
Tanja neka pociva vo mir majka ti. Zenski dobro utro, kako ste? Jas ke odam da si zemam potvrda denes za licen prihod i da prijavuvame danoci! Samo ne odam jas vo UJP, kje pratam nekogo
24.02.2012, 09:29
taisa
163
najubavo kafence za dusa mi se fati navistina carstvo nebesno za tvojata majka
24.02.2012, 09:32
Luci
2250
ИЗВОРНА ПОРАКА: Tanjat7880
Na deneshen den beshe rodendenot na mojata pokojna majka,vo toa ime da se napieme kafence za site nashi dragi shto ni otishle tamu i da gi spomneme.
Тања, нека почива во мир мајка ти
24.02.2012, 11:01
elenak
2004
Добро утро женички, ајде после кафе каснете нешто. Јас еве бирам количка за Ј, времево ме мами надвор, ама многу сум нерешителна. Се мислам дали да земам триколка или не, па бојата е проблем, ептен ме бендисуваат оние сиво розеви ама не знам дали да се ограничувам толку, ептен женска боја да земам. И така решив јас да си апнам па ќе го чекам после маже да ми помогне
24.02.2012, 11:06
AneLav RR
1110
Тања, нека почива во мир мака ти. И јас ќе се напијам едно кафенце.
24.02.2012, 11:11
Yummy Mammy
1690
Tanja, neka pociva vo mir majka ti. Na denesen den im e rodenden na bratuced mi i na baba mi. Nekoj si odi, nekoj drug doaga na svetov... Da se sekavame i na ednite i na drugite.
24.02.2012, 11:17
AneLav RR
1110
Децки дај кажете ми како ставате сликички со кафенца и слично, и јас сакам да ве почестам, денес им е 32-ра годишнина на моите.
24.02.2012, 12:09
Luci
2250
ИЗВОРНА ПОРАКА: AneLav
Децки дај кажете ми како ставате сликички со кафенца и слично, и јас сакам да ве почестам, денес им е 32-ра годишнина на моите.
АнеЛав види тука имаат доста објаснувано како се става слика, да не се повторувам и јас
Ти фали [img] пред линкот и [/img] по линкот А инаку еве ја тортата од АнеЛав
24.02.2012, 16:13
AneLav RR
1110
Фала ти за помошта, ај да пробам. Инаку частам за 32-ра годишнина на моите.
24.02.2012, 16:17
arh_diz
7198
AneLav neka im e srekna 32 godisninata da si docekaat zlatna svadba Mi otvori apetit so tortava
24.02.2012, 16:18
Elce
239
ИЗВОРНА ПОРАКА: dostickage
ИЗВОРНА ПОРАКА: libra.n
ИЗВОРНА ПОРАКА: Ikana
Isto Maca kaj Lazeska ja prijaviv, super e doktorkata
I nie sme kaj Lazeska stvarno e super, nekogas mi se razvikuva ako zgresam nesto ama go cenam toa
I nie sme kaj Lazeska,zadovolna sum
Како изгледа таа Лазеска?И јас размислувам за смена,ние сме во Ѓорче ама без кола со такси,некако не е изводливо,а живееме во К3.
24.02.2012, 16:21
Yummy Mammy
1690
SKANDALOZNO!!!Skopjanec ja pobaral svojata devojka za zena dodeka bile sami!!!
So sreka na site ama ova veke mi stana preterano... Mene mm me pobara vo Pariz gore na Ajfelovata kula, i togas bese eden od retkite, ako ne i edinstven togas na vremeto, a posle toa pocnaa site da idat na vikendi i odmori za da si gi pobaraat devojkite za zeni, pa posle pocnaa po televiziive, i sega nekako se mi izgleda deka izleze nadvor od kontrola... izvinete, ama mene poveke ne mi e ni romanticno, ni interesno...
24.02.2012, 16:24
Yummy Mammy
1690
Mozda komentarov mi bese za vo druga tema, ama samo mi se muabetese...
24.02.2012, 16:29
Ikana
3780
Bahahah i ja go citav toa sabajle! Si gi merat predlozite za brak be!
Cuvaj boze nekoj na samo da si ja pobara devojkata, moralo so publika sega! I jas bev svedok na takvo javno predlozuvanje brak, i nekako ne mi se dopadna....sto ako sakala da kaze ne?!?!? Sram i bilo, ama ajde se za publika hahahaha
24.02.2012, 16:30
Ikana
3780
I uste ednas ako mi se desi pred mene kje im recam, da ne vi treba i publika bebe koga kje pravite da vi aplaudira za da vi se krene moralot....gluposti! Aj eden, aj dvajca, ama sekoj vise pocna. Ne e originalno.
24.02.2012, 16:31
Annet
2404
samo na samo priznavam a i sto vikas moze da e filmski ama si go pravime za sebe a ne za drugite ;-))
ИЗВОРНА ПОРАКА: Yummy Mammy
SKANDALOZNO!!!Skopjanec ja pobaral svojata devojka za zena dodeka bile sami!!!
So sreka na site ama ova veke mi stana preterano... Mene mm me pobara vo Pariz gore na Ajfelovata kula, i togas bese eden od retkite, ako ne i edinstven togas na vremeto, a posle toa pocnaa site da idat na vikendi i odmori za da si gi pobaraat devojkite za zeni, pa posle pocnaa po televiziive, i sega nekako se mi izgleda deka izleze nadvor od kontrola... izvinete, ama mene poveke ne mi e ni romanticno, ni interesno...
24.02.2012, 16:37
JovanaJ
911
Licno ne bi sakala da mi ponudat brak javno. Ama pa i navistina ne mi smeta koga toa go pravat drugi. Posebno poznati, javni licnosti...stoznam...me pottiknavte da razmisluvam posle vasite komentari ...