за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Ок, ќе ја почитуваме твојата одлука...се надевам промената добро ќе ти дојде...и тоа што викаш за комуникација сепак имаме и други средства
Мило ми е што се разбираме. Фала за поддршката пријателке. Еве го уште еднаш мојот skype за сите пријателки: bitolcanka24 Досега контактирав со: mis, penelopa, profesorica, tereza, Bogdancanka, strumfeta, Bibi_S (извинете ако сум заборавила некоја). Ја имам и arh_diz. Се надевам ќе го проширам кругот и пријателството. Поздрави и бакнежи до сите
17.02.2010, 16:26
ripce
2148
наутро кога ќе станам и ќе го вклучам лаптопот прва страна која ја отворам е рр... а фб знам и неколку дена да не отворам... а и ако отворам не се задржувам повеќе од 5 минути, освен ако нема некоја личност со која ептен сакам да разговарам, додека на рр знам и со часови да седам, секогаш има нешто што го задржува моето внимание, ако не коментирам, читам нешто што сум пропуштила... така да дефинитивно рр
< Поракaта ја уредил ripce -- 17.2.2010 16:27:23 >
17.02.2010, 16:29
amelbebe
1105
definitivno rr sekoj sloboden moment go koristam za rr i dnevni vesnici nautro
17.02.2010, 16:36
Cacko
1127
na fb poise se zakacuvam za da nacekam nekogo na chat od stranstvo so mi se ili za da zirnam nekoja nova slika od prijateli,a rr mi za muabet i mnogu poise tuka se zadrzuvam,ovde mi se mamickite so soveti i muabeti sto gi nema ni na fb ni nikade na svet
04.04.2010, 16:51
elle
613
немам ништо против facebook но немам facebook профил а ако имам потреба го позајмувам на мм
04.04.2010, 19:21
Annabel
425
РР, па FB.
Имам многу роднини и пријатели во странство, па ги гледам нивните слики на ФБ и комуницирам со нив.
Ама прво кога го уклучувам компјутерот, се закачувам за РР, заразни сте
На мм му кажав дека РР ќе биде на саем, па едвај чекам да ве запознае
04.04.2010, 23:07
Боцко
806
исклучиво рр. едвај се откачив од фб, поточно и го отстапив профилот на жм за да се ги расте фармите и да не почнува од 0. сега сум мирен.
04.04.2010, 23:46
Maca25
7558
Секогаш прво отварам рр, па после фб. Фб е некако досаден, освен гледање слики на пријатели ништо друго не правам, ниту растам трева, ниту пак молзам крави . Има луѓе кои се болно заразени по фб, дури местат аларми ноќе за да ги наранат кокошките на тоа фармата.
05.04.2010, 00:47
nadica
4381
ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca25
Секогаш прво отварам рр, па после фб. Фб е некако досаден, освен гледање слики на пријатели ништо друго не правам, ниту растам трева, ниту пак молзам крави . Има луѓе кои се болно заразени по фб, дури местат аларми ноќе за да ги наранат кокошките на тоа фармата.
потпишувам
05.04.2010, 01:31
ikipp
432
rr
14.10.2010, 13:50
Палешка РР
7505
Нема споредба колку РР е покорисна и поубаво место за дружење...Facebook користам повторно за РР, а и за да им кажам некои нешта на луѓето, со кои не разговарам
14.10.2010, 17:30
AnnaMolly RR
6409
Не сум којзнае колку активна на фб. Гледам слики и се договарам нешто ако треба со некого. Повеќе на рр си уживкам, барем нешто корисно ќе научиш.
14.10.2010, 18:38
vano
2
ИЗВОРНА ПОРАКА: Julie
Користите ли facebook или сте верни само на Рингераја? Колку време сте на Рингераја а колку на facebook? Што ви е подраго?
14.10.2010, 18:39
vano
2
ИЗВОРНА ПОРАКА: Julie
Користите ли facebook или сте верни само на Рингераја? Колку време сте на Рингераја а колку на facebook? Што ви е подраго?
14.10.2010, 19:11
Viktori
5329
Јас сум истовремено закачена и на фејсбукот и на рр. Дијаметрално ми се спротивни книгата со фаци е за тепање време, порано играв игри, ама сега сум вклучена а ништо не правам.. ептен ако треба порака да пратам на некој што е офлајн на скајп...
РР дефинитивно... динамична, личности со спротивставени ставови, виртуелни другарства... Секогаш навивам за форум. Социјални јутилити од типот на фаца-книга не се за мене....
14.10.2010, 19:18
Octavia
617
Не го сакам Fаce. И не го користам, ама ич, немам ни профил ни сакам да имам. Тоа себепромовирање („да ме види цел свет“) is not my cup of tea, што би рекле. Најмногу заради масовната хистерија дека за да бидеш in мора да те има на Face. Во суштина, не сакам ништо што е производ на (како што се нарекува) синдром на стадо. А за сите што си имаат профил, нема лутиш ова е само мој став.
14.10.2010, 19:22
Viktori
5329
ИЗВОРНА ПОРАКА: Octavia
А за сите што си имаат профил, нема лутиш ова е само мој став.
нормално дека нема. Во спротивно 3 000 000 000 земјани и 1 000 000 марсовци би ти се налутиле
14.10.2010, 19:33
Octavia
617
Нели? Знам, затоа и ме нервира .
24.01.2011, 10:04
Pepelaska *
3820
Откако се зачленив на РР прво идам овде па на ФБ а за корисно на ФБ стварно нема ништо корисно само што таму имам многу пријатели со кои не можам во живо да комуницирам па мора и таму се уклучувам а РР станаува поинтересна некако
24.01.2011, 10:47
lukas
2148
i fb i rr gi koristam i dvete mi se otvoreni i neizmenicno na dvete pisuvam,fb ne mi koristi za nisto drugo osven da se dopisuvam so lugetop sto sega poretko se gledam zaradi bebceto vo ladnoto sto nemozam nigde da odam a rr e nemozam da ne ve procitam...pozz i na dvete samo zaradi prijatelcinjata....
24.01.2011, 11:11
*miki mami*
579
И двете во исто време
24.01.2011, 11:17
stojanoskad
123
definitivno ringeraja, pa nema sporedba so facebook bar za mene neli!!!
24.01.2011, 12:39
skorpijana
683
RINGERAJA sekako
24.01.2011, 12:46
Џесика
2036
ИЗВОРНА ПОРАКА: lukas
i fb i rr gi koristam i dvete mi se otvoreni i neizmenicno na dvete pisuvam,fb ne mi koristi za nisto drugo osven da se dopisuvam so lugetop sto sega poretko se gledam zaradi bebceto vo ladnoto sto nemozam nigde da odam a rr e nemozam da ne ve procitam...pozz i na dvete samo zaradi prijatelcinjata....
Еве ова, до буква се однесува и на мене исто...
24.01.2011, 12:46
Olivia
1961
Pararelno