за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Јас сум зачленета уште од вρемето на еца и знам деκа и тогаш беа забρанети надвоρешни линκови
< Поракaта ја уредил Snowhite RR -- 11.3.2015 22:59:40 >
12.03.2015, 11:53
niki
4299
Ma na pocetok forumov nemase ni pravila a ne pa zabrani i se se pravese da se zgolemi brojot na clenstvoto I ne mora da se vrakame na toj sistem no ke si dozvolam da zabelezam deka mojot vpecatok e deka za sest godini kolku postoi forumov i jas go sledam toj si e na isto nepromenlivo nivo top aktivni posetiteli vo bilo koj moment ne preminuva broj dvaeset od koi dali 5 ke napisat post od koi tri posta ke bidat vo muabetcilnica i slicni temi i toa e toa Aktiven bese i ostana kolku edna zelka Edinstveno brkacite na nagradi povremeno zgolemuvale posetenost, drugoto ravna linija Mene toa mi e zalosno
21.12.2015, 23:35
Melanija RR
7052
ИЗВОРНА ПОРАКА: marchi
otvaram denes fb i nema nisto interesno osven onie koi go koristat fb za "falenje" kaj bile sto naptavile i sl.nisto korisno ne vidov.se prefrliv na RR i resiv da ja otvoram temava.Ovde barem ima so kogo da si napravis "muabet" da prasas da kazes da spodelis mislenje... vie za sto ste povekje,za fb ili za forum?
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни