за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Повеќе за колачињата
БАРАЈ
Пребарувај статии, видеа, Форуми...
НАПРЕДНО ПРЕБАРУВАЊЕ
Каде да барам?
ПРИЈАВИ СЕ
ЗАЧЛЕНИ СЕ
Пријави се
Корисник:
Лозинка:
Ја заборавивте лозинката?
Зачлени се
или
Одберете корисничко име:
Е-пошта:
Внесете лозинка
Потврдете ја лозинката
Со вашето регистрирање потврдувате дека сте ги прочитале општите правила за користење, вклучувајќи го и користењето на колачињата, и дека со нив целосно се согласувате. ПОТВРДИ
да поработам малку па се враќам овде
исто
dosta e na rabota odam da se vidam so edna drugarka malku da tracime :)
одам дома..место не ме држи кога знам дека е неарен
мислам дека нема потреба веќе сите знаете дека вечно имам за пеглање но што е тука е се читаме подоцна _____________________________Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
Ај сега ќе одам кај Еца во комшии да снимам две близначиња кои ќе ги гледате во вторник. Се читаме од подоцна, од дома. _____________________________love u all
Излегувам малку да се прошетам а потоа ме чека,ручек пеглање.......
да му дадам на Лука да јаде, после 3 часа спиење мртов гладен е
јас никаде не одам, цело време сум тука но не можам да пишувам, денес се убив од раб. среќа уште стојам на нозе _____________________________Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.
бреееее домакинки!
Eca vo posledno vreme mnogu malku ne druzis. odmori malku na rabotata kraj ne i se naoga
I jas nigde ne odam iako peglata me via da i pravam drustvo no ne mi se ide, poubavo mi e so vas. No ke moram da ve napustam za edno 30 min se vrakam. _____________________________Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.
во кујна да правам ручек, додека Мила ми спие _____________________________Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.
Да купиме лепче и нешто за појадок. _____________________________Sometimes two people have to fall apart to realise how much they need to fall back together
одам до работа..се читаме подоцна
Ilija saka mlekce,a bas mi trgna so prikacuvanje na slikite Moram da odam.Se citame.
Да ги прошетам дефцата на 10 минути да ги фати воздух и воедно да си испазарам Се читаме подоцна _____________________________Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.
одам да работам, ке ме убијат, ми се натрупаа ф-ри од муабети со вас
Odam na depilacija ...čao na site!!!! _____________________________"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu
ИЗВОРНА ПОРАКА: mami одам да работам, ке ме убијат, ми се натрупаа ф-ри од муабети со вас
дома,прво да го земам Марко и малку ке се шетаме,аааа и by the way...ке си купам сендвич
еј не напушташ???? хм... па рано бе.....блазеси ти, јас до 4 ќе скапам. _____________________________Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))
ке си купам сендвич
одам да завртам едно 20тина телефони па се враќам
Сега ќе одам да ја дружам Мила, се разбуди. Се читаме подоцна, поздрав од мене! _____________________________Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.
Се посветувам на споделување знаења и техники за исцелување, саморазвој и создавање на баланс во ...
На кафе со...
Интервју со Дипл. бизнис економист (БА) Тристан-Себастијан Ниче, извршен директор на Daumling Kin...
Развој на детето
Најважната фаза во развојот на детските стапала е од раѓање до приближно тригодишна возраст, поми...
Физичка активност
Оралното здравје на децата е основен чекор за одржување на целокупното здравје во текот на живото...
Превентива