за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Повеќе за колачињата
БАРАЈ
Пребарувај статии, видеа, Форуми...
НАПРЕДНО ПРЕБАРУВАЊЕ
Каде да барам?
ПРИЈАВИ СЕ
ЗАЧЛЕНИ СЕ
Пријави се
Корисник:
Лозинка:
Ја заборавивте лозинката?
Зачлени се
или
Одберете корисничко име:
Е-пошта:
Внесете лозинка
Потврдете ја лозинката
Со вашето регистрирање потврдувате дека сте ги прочитале општите правила за користење, вклучувајќи го и користењето на колачињата, и дека со нив целосно се согласувате. ПОТВРДИ
кај моите на ручек, па на час па пак кај моите на торта.се читаме утре!!! _____________________________Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))
да преведам некоја статија па се враќам
ве напуштам жени ај чаос!!! _____________________________Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))
Odam da ručam...pa na prošetka i čaj so maž mi....čaooooo < Поракaта ја уредил penelopa -- 18.11.2009 16:29:10 > _____________________________"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu
да ги прошетам десетина минути децата, да ги фати воздух и да си купам некои витамини. _____________________________Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.
ај со здравје! хихиихи купи нешто и за нас!
Сега ќе одам да јадам, не можам више да издржам, цревава ми се залепија
auuuuuuuuuuuu da jades ,a na drugarkite da ne dades!
кој сака наполитанки??? _____________________________Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))
аман ти со тие наполитанки!? дај нешто друго!
Кој е за лазањи? мм се пријави доброволно да ми донесе од Бимоти- најубави ми ги прават....
Jas sum ama daleku sum dobra ideja za rucek mimi
уф уф..еве ги стигнаа, ајде кој е за нека крене рака..
ајде де давај!таму во барот,на мене најголема гриииицка!
uf u bimoti mn rab praat najubavo eh mami be so muz imas ti nosi jadenje na rab....braos
досвидање!
се мислам дали да одам до кај мајка ми да се раздвижам да одам или да не одам ........море ќе одам ако ме болат мускулите
да ги заспијам децата брзо се враќам, немојте да ми избегате _____________________________Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.
не мрдам чекам да ме частиш
E bogdancanke fala na kafenceto no i ponatamu mi se spie a utre odime so monika na kontrola pa ke moram raaano da stanam.Leka nok i uzivajte _____________________________Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.
Лека ноќ Бебица слатки соништа < Поракaта ја уредил Bogdancanka -- 19.11.2009 23:36:37 >
сега одам да направам еден ваков а потоа на ама сама мм заспа < Поракaта ја уредил Bogdancanka -- 20.11.2009 0:27:27 >
ке одам да си купам за јадење и да си купам еден тон витамини и минерали
Ајде, белким ќе ставиш нешто на тебе _____________________________When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
одам да им правам појадок..викаат од соба гладни и двајцата
Се посветувам на споделување знаења и техники за исцелување, саморазвој и создавање на баланс во ...
На кафе со...
Интервју со Дипл. бизнис економист (БА) Тристан-Себастијан Ниче, извршен директор на Daumling Kin...
Развој на детето
Најважната фаза во развојот на детските стапала е од раѓање до приближно тригодишна возраст, поми...
Физичка активност
Оралното здравје на децата е основен чекор за одржување на целокупното здравје во текот на живото...
Превентива