cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Сега ќе одам.....

clock-img

28.02.2010, 14:37

clock-img

mother 29

pencil-img

4405

да одморам очи.......додека не ми станало ѕверчетоuser posted image

clock-img

01.03.2010, 11:20

clock-img

ripce

pencil-img

2148

да се спремаме... во 12 ќе одиме на детско, да го прегледаат како е, пошто уште се водиме на одделение, ако е добар денес ќе не испишат... во петокот ги завршивме инјекциите, од сабота пиеме сируп... држете ни среќа, се да е добро.

"Кога сте мајка никогаш не сте сами во своите мисли. Мајката секогаш мора да мисли два пати, еднаш за себе и еднаш за своите деца."

clock-img

06.03.2010, 18:13

clock-img

nadica

pencil-img

4381

да и дадам на надица да јаде па ќе имам гости така да се гледаме по полноќ user posted image user posted image user posted image

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

clock-img

07.03.2010, 00:58

clock-img

nadica

pencil-img

4381

да гледам тв оти нема никој за дружење user posted image

Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

clock-img

11.03.2010, 15:02

clock-img

penelopa

pencil-img

3419

Ќе одам да се спремам, маж ми ме носи на ручек во кинески ресторан, па на торта. Фала ви на сите уште еднаш за честитките. Остана уште нешто во барот. Послужете си сеuser posted image

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

clock-img

11.03.2010, 17:13

clock-img

pacuvce

pencil-img

1289

Да го носам син ми на англиски,а во меѓувреме ќе искористам шанса да прошетам по дуќанчињата низ населба...See you later!!!

< Поракaта ја уредил pacuvce -- 11.3.2010 17:14:14 >

Love is in the air

clock-img

11.03.2010, 20:36

clock-img

April

pencil-img

1257

мезе бар Сопотско user posted image

clock-img

11.03.2010, 20:39

clock-img

Adrijana

pencil-img

1301

Da kupam peleni i da si ja izbistram glavata, nesto mnogu sum matnauser posted image

clock-img

12.03.2010, 12:34

clock-img

topce

pencil-img

523

одам да наместам количка и да спремам сокче и надвор е 10 степени време е за шеткање.малку Д витамин да фатиме user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.03.2010, 15:46

clock-img

mami

pencil-img

8680

Одам домче...Се читаме попладнеuser posted image

clock-img

12.03.2010, 15:52

clock-img

caci20

pencil-img

1049

Odam na zabar. Uf ova nema krajuser posted image

Zivej kako sto mozes koga veke ne mozes kako sto sakas... vazno zivej...

clock-img

12.03.2010, 15:59

clock-img

zami

pencil-img

574

Doma, na rucek, a potoa malku familijaren sopping. Caaaaooooo

Allways look on the bright side of life!

clock-img

12.03.2010, 16:03

clock-img

vezilka RR

pencil-img

4931

Ајде чао дечки отидов јас во УЈП.  убаво да си поминете на журката, многу ми е жал што нема да можам да дојдам..а си ветив дека наредна журка морам да дојдам..ама ете сешто испаѓа..Се читаме..:)

clock-img

12.03.2010, 20:15

clock-img

ananikol

pencil-img

1568

Odam a ja gledam poslednata epizoda od Greh njene majke,se sekavate??? MirJam,,  na RTS1

clock-img

12.03.2010, 22:05

clock-img

mami

pencil-img

8680

Многу сакам да ве дружам уште ама одам да се истуширам и после да си гледаме некое филмче со мм, не сме си се виделе на раат три дена...Се гледаме утре

clock-img

12.03.2010, 22:09

clock-img

pacuvce

pencil-img

1289

ИЗВОРНА ПОРАКА: ananikol

Odam a ja gledam poslednata epizoda od Greh njene majke,se sekavate??? MirJam,,  na RTS1

И јас ја гледав...Целата серија ми се допадна...Баш ми е жал што заврши...LIKE за Иван Босилјчиќuser posted image

Love is in the air

clock-img

12.03.2010, 22:09

clock-img

baby mama

pencil-img

679

ИЗВОРНА ПОРАКА: mami

Многу сакам да ве дружам уште ама одам да се истуширам и после да си гледаме некое филмче со мм, не сме си се виделе на раат три дена...Се гледаме утре

Убаво да си поминете гледајќи го филмот user posted image

clock-img

12.03.2010, 22:12

clock-img

ananikol

pencil-img

1568

ИЗВОРНА ПОРАКА: pacuvce

ИЗВОРНА ПОРАКА: ananikol

И јас ја гледав...Целата серија ми се допадна...Баш ми е жал што заврши...LIKE за Иван Босилјчиќuser posted image

Mene mnogu poveke me bendisa Ranjeni Orao, a Ivan isto imase i tamu glavna uloga..user posted image

clock-img

12.03.2010, 22:14

clock-img

mis.

pencil-img

3845

жени зошто не ми кажавте за филмот дека го даваатuser posted image знаев дека се снима но не знаев дека го даваат а така го чекавuser posted image

clock-img

12.03.2010, 22:17

clock-img

Весна

pencil-img

771

Сега ќе одам да ја будам Јана, верувале или не, спие уште од 16 часот, а ова којзнае кој пат ќе ми биде обидувајќи се да ја разбудам. Многу е тешка на будење, кога спие-спие. Два-три пати ми има успеано, и веднаш се имам покаено, многу нервозна е. Значи тешко мене вечерва, нема спиење user posted image

clock-img

12.03.2010, 22:19

clock-img

pacuvce

pencil-img

1289

ИЗВОРНА ПОРАКА: mis.

жени зошто не ми кажавте за филмот дека го даваатuser posted image знаев дека се снима но не знаев дека го даваат а така го чекавuser posted image

Мислиш на Грех њене маме???Штета што не си го гледала...Ама не жали,го има на You tube...

Love is in the air

clock-img

12.03.2010, 22:21

clock-img

ananikol

pencil-img

1568

ИЗВОРНА ПОРАКА: mis.

E kako ne kazav,sekoj petok pisuvam deka odam da ja gledam serijata....aj nisto strasno...za slednata ke te izvestam na pp
user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.03.2010, 22:35

clock-img

denicka

pencil-img

620

dosega cistev orasi i prstite mi padnaa, a sega ke odam da mu spremam na mm nesto za kasnuvanje. a posle vo krevetuser posted image user posted image user posted image

Bless and you will be blessed!

clock-img

12.03.2010, 22:59

clock-img

nadica

pencil-img

4381

da ja zaspijam надица се читаме подоцна (ако има некој)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

clock-img

13.03.2010, 17:53

clock-img

April

pencil-img

1257

во Енрико со другарките и ќерките (сениори и јуниори) user posted image

се читаме подоцна

Последни статии

article-img