cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Сега ќе одам.....

clock-img

04.06.2010, 09:46

clock-img

nadica

pencil-img

4381

денес и да купите се што треба не само да шетате мила user posted image user posted image user posted image

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

clock-img

04.06.2010, 12:13

clock-img

Rossana

pencil-img

1239

ИЗВОРНА ПОРАКА: amelbebe

ajde zenski cao ,pak odam na shoppinguser posted image user posted image user posted image user posted image

Nemoj da se nerviras amelbebe, i jas sum istata, tesko da odlucam sto sakam.

clock-img

06.06.2010, 12:03

clock-img

Rossana

pencil-img

1239

Sega ke odam malku do majkami, pa za saat dva se vrakam. Pozdrav, imajte ubav den.

clock-img

07.06.2010, 08:00

clock-img

Martins mom

pencil-img

3342

Ќе одиме да му земаат крв на Мартин...леле, уште од сега ми е жал што ќе му го боцнат малото рачеuser posted image user posted image user posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

clock-img

07.06.2010, 14:50

clock-img

Viktori

pencil-img

5329

да пржам тикви user posted image , со нешто и некаква салата да дробам... аххх колку не ми се станува user posted image

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

clock-img

08.06.2010, 12:23

clock-img

Rossana

pencil-img

1239

Da jadam user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.06.2010, 14:55

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Кај матичната, Миа како да ми поткашлува user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

09.06.2010, 14:56

clock-img

big_mama817

pencil-img

1331

ајде Палешка само со помин да е user posted image  па пиши како сте поминале

Децата се најголемо богаство :)

clock-img

09.06.2010, 16:32

clock-img

penelopa

pencil-img

3419

Одам да ручам, па подоцна на прошетка низ град.

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

clock-img

09.06.2010, 17:14

clock-img

jovanka

pencil-img

1745

popladnevna prosetka so na sin mi drugarcinjata odlicno drustvo sme za prosetkiuser posted image

Zivotot e podarok a podarocite se za da se raduvame.

clock-img

11.06.2010, 09:30

clock-img

tereza

pencil-img

784

Одам да поработам на теренuser posted image и денес ќе ме фати жешкото уффффuser posted image

clock-img

11.06.2010, 09:31

clock-img

big_mama817

pencil-img

1331

на обука

Децата се најголемо богаство :)

clock-img

11.06.2010, 09:38

clock-img

Martins mom

pencil-img

3342

да ја пречекам мајка ми...ќе дојде од Штип и ќе ми поседе на гости малцеuser posted image user posted image user posted image
јееееее

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

clock-img

11.06.2010, 23:05

clock-img

Rossana

pencil-img

1239

Da spijam user posted image

clock-img

11.06.2010, 23:15

clock-img

Тања РР

pencil-img

2029

ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom

да ја пречекам мајка ми...ќе дојде од Штип и ќе ми поседе на гости малцеuser posted image user posted image user posted image
јееееее

Супер Martin's mom ќе имаш друштво и помош. Јас најмногу се радувам кога ќе дојде мајка ми на гости, одма за работа се фаќаuser posted image user posted image user posted image .

Инаку, јас не одам никаде, на РР ќе си поседам.

There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А

clock-img

12.06.2010, 00:50

clock-img

nadica

pencil-img

4381

да пеглам user posted image user posted image user posted image одамна се немам пријавено дека ќе пеглам user posted image user posted image user posted image отидов се читаме утре

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

clock-img

12.06.2010, 01:06

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Ќе одам да го гледам со мм алиса во земјата на чудата. се читаме утре

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

13.06.2010, 11:10

clock-img

Martins mom

pencil-img

3342

ИЗВОРНА ПОРАКА: Тања

јееееее

Супер Martin's mom ќе имаш друштво и помош. Јас најмногу се радувам кога ќе дојде мајка ми на гости, одма за работа се фаќаuser posted image user posted image user posted image .

Инаку, јас не одам никаде, на РР ќе си поседам.

И ние со мајка ми си мислевме да си поминеме убаво, ама дотичната расипа се...Скоро никогаш не се качува на спратот кај мене ама ете сега бувна и тоа замислете со намера да се караuser posted image user posted image Мајка ми 4 месеци си го немаше видено внучето (имаше удар, лежеше во болница), а таа ја избркаuser posted image user posted image Влезе онака насилно и ни прокоментира зошто не сме го изнеле детето надвор (а беше 12 и надвор 50 степени), не се гледале деца вака, детето го слушала цел ден плачело...бла бла и излезе и ја тресна врататаuser posted image user posted image user posted image Можеш да замислиш како и беше на мајка ми...остана со зината уста, не и се веруваше што се случило...user posted image user posted image user posted image user posted image
ете денес си заминаuser posted image user posted image user posted image user posted image Мораше...не смеев да дозволам да преживее уште еден ударuser posted image user posted image user posted image

clock-img

13.06.2010, 11:29

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

За срамота! user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

13.06.2010, 12:19

clock-img

Martins mom

pencil-img

3342

тоа е..мора да постојат и лоши луѓе...инаку се би било совршеноuser posted image user posted image user posted image

clock-img

13.06.2010, 12:34

clock-img

Rossana

pencil-img

1239

oh Martins''mom.... Jas ovoj problem go imam otkako se omaziv, no zatoa pak ne i obrakam ni vnimanie na sveki. Mama ke doaga koga jas ke sakam i kolku jas ke sakam a i mm me podrzuva vo toa.

user posted image user posted image user posted image user posted image Sram da i e, sto ne odis edna nedela na gosti kaj majkati? Taka na raat ke moze da se nagleda so vnuceto.

< Поракaта ја уредил Rossana -- 13.6.2010 12:35:03 >

clock-img

13.06.2010, 12:58

clock-img

Martins mom

pencil-img

3342

Далеку ми е релацијата Битола-Штип и грев ми е толку мал да го тормозам по патишта...
ама така планираме со мм...на одмор да одиме во Штип на 2 неделиuser posted image

clock-img

13.06.2010, 13:00

clock-img

Bitolcanka

pencil-img

2461

user posted image user posted image user posted image Каква жена и мајка е таа штом не дозволува на друга мајка да биде со чедото и внучето user posted image user posted image Немам коментар. Господ гледа, не треба да враќаме никому, тој знае што прави... Не сфаќам како мт не те поддржа, зошто не и се спротивстави на мајка му user posted image

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

clock-img

13.06.2010, 13:04

clock-img

elle

pencil-img

613

Далеку ми е релацијата Битола-Штип и грев ми е толку мал да го тормозам по патишта...
ама така планираме со мм...на одмор да одиме во Штип на 2 неделиuser posted image

мајка на Мартин и јас сум од Штип и јас си поседе 1 недела кај мајка ми а таа нема шанси да дојде овде,демек срамота е да доаѓа мајка ми а јас живеам со свекрва (свакање од 16 век)user posted image

Само едно нешто е поубаво од тоа да бидеш жена, а тоа е да бидеш МАЈКА

clock-img

13.06.2010, 13:11

clock-img

Martins mom

pencil-img

3342

А твоја свеки оди со директен напад врз мајка ти или...
Зашто оваа нема ни срам ни перде, ни пак малку човечност спрема жена која пред 2-3 недели излегла од болница...одма напаѓа дирекно...

Последни статии

article-img