cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Сега ќе одам.....

clock-img

13.06.2010, 13:14

clock-img

Martins mom

pencil-img

3342

ИЗВОРНА ПОРАКА: Bitolcanka

user posted image user posted image user posted image Каква жена и мајка е таа штом не дозволува на друга мајка да биде со чедото и внучето user posted image user posted image Немам коментар. Господ гледа, не треба да враќаме никому, тој знае што прави... Не сфаќам како мт не те поддржа, зошто не и се спротивстави на мајка му user posted image

мм жестоко и се спротистави, нормално беше на страната на културата...неговите односи со мајка му дефинитивно прекинаа...ова беше врв на сеuser posted image user posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

clock-img

13.06.2010, 13:16

clock-img

elle

pencil-img

613

мајка ми има доагано само еднаш откако се породив на 3 часа и си отиде ,не напаѓа но прави гостите да не се чувствуват добредојдено, и јас неможам да ја поканам а и да ја поканам мајка ми нема да прифате
свекрва ми  ми има кажувано како нејзината мајка не доаѓала да и помага околу бебињата и со тоа ми стави на знаење дека мајка ми нема што да бара овде
одамна се помирив со тоаuser posted image

Само едно нешто е поубаво од тоа да бидеш жена, а тоа е да бидеш МАЈКА

clock-img

13.06.2010, 13:30

clock-img

Bitolcanka

pencil-img

2461

Леле пријателки, не можам да поверувам дека има толку бесчувствителни луѓе кои ќе направат се, па дури и да дојде до мост меѓу нив и нивните деца user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Martins mom - сега ми е јасно зошто не доаѓала обично кај вас на спратот, а кога дојде мајка ти се качила - од љубопитност ... Што се луѓето не се способно да направат user posted image

Не се нервирај, контактирај си преку телефон и интернет со твоите, па во скоро време ќе бидете кај неа тројцата, сигурна сум дека тогаш ќе ве бара (колку и да и годи самотијата, тогаш 100% ќе и пречи) user posted image user posted image user posted image

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

clock-img

13.06.2010, 14:03

clock-img

Martins mom

pencil-img

3342

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

clock-img

14.06.2010, 10:57

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Одам до банка и до Тинекс, а Марио ќе ја чува Миа додека спие user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

14.06.2010, 19:20

clock-img

brineta88

pencil-img

459

Да се туширам зошто не се издржува повеќе врелово
Па после на шетња со една пријателка

Women were made from a man''''''''''''''''s rib, not from his head to be superior, not from his feet to be walked on, but from his side to be equal, from under his arm to be protected and from next to his heart to be loved...

clock-img

14.06.2010, 19:21

clock-img

nadica

pencil-img

4381

заминав да се шетам со надица се читаме вечер

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

clock-img

15.06.2010, 17:09

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

било каде само да не се врткам дома,зашто како ми тргнал денов наопаку додека да си дојде мажле се ќе биде превртеноuser posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

clock-img

16.06.2010, 14:42

clock-img

Viktori

pencil-img

5329

да се размрдам малку. Ми се здрви газот user posted image user posted image

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

clock-img

16.06.2010, 16:30

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

odam eden sprat podolu user posted image user posted image user posted image kaj jatrva mi na kafe

clock-img

18.06.2010, 20:32

clock-img

brineta88

pencil-img

459

кај баба ми да им поседам некој ден зошто дома веќе се мрднав  
Чаоооо

Women were made from a man''''''''''''''''s rib, not from his head to be superior, not from his feet to be walked on, but from his side to be equal, from under his arm to be protected and from next to his heart to be loved...

clock-img

18.06.2010, 20:38

clock-img

Bitolcanka

pencil-img

2461

Убаво помини си мила. Одмори, во вистинско друштво си user posted image Дружи не и од таму ако имаш нет - ќе ни недостигаш user posted image user posted image user posted image user posted image

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

clock-img

21.06.2010, 10:46

clock-img

Viktori

pencil-img

5329

да му купам на син ми сандали, па на ќерките исто така, шо сакаат папучи ли, сандали ли... аххх што мразам по продавници да се акам....

clock-img

22.06.2010, 14:17

clock-img

Viktori

pencil-img

5329

не знам кај ќе одам... син ми ме отече да играл.... па ај да му ја учинам желбата user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.06.2010, 14:20

clock-img

Martins mom

pencil-img

3342

ИЗВОРНА ПОРАКА: виктори

не знам кај ќе одам... син ми ме отече да играл.... па ај да му ја учинам желбата user posted image user posted image user posted image

неговата желба - твоја заповедuser posted image user posted image мора така да бидеuser posted image user posted image

clock-img

22.06.2010, 16:18

clock-img

nadica

pencil-img

4381

да ја извадам надица од креветче и да и услужам на младата дама user posted image а се надевам дека вечер ќе заспие пред полноќ па пак да ве подружам

Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

clock-img

24.06.2010, 11:06

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Одиме во црква, да ги запалиме свеќите од крштевката. Поминаа 40 дена user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

24.06.2010, 11:21

clock-img

nadica

pencil-img

4381

да правам ручек и да завршувам бескрајни обврски user posted image user posted image user posted image

Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

clock-img

24.06.2010, 11:34

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

се мислам дали да одам да дремнам малкуuser posted image user posted image user posted image

clock-img

25.06.2010, 15:41

clock-img

vezilka RR

pencil-img

4931

Ајде пријатно мили, отидов јас на кфе..

clock-img

25.06.2010, 15:44

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

dobar pomin mila pij edno i za mene denes neznam kolku kafe mi e dostauser posted image user posted image user posted image

clock-img

27.06.2010, 21:00

clock-img

Bitolcanka

pencil-img

2461

Да се спремам за излегување user posted image Пријатна вечер пријателки user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.06.2010, 21:04

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Се ставам пред ТВ!! Ќе барам некој филм. Одамна не сум гледала. А може и ќе си каснам нешто user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

28.06.2010, 06:39

clock-img

ananikol

pencil-img

1568

Odam da si pilegnam.
Taman sto se izmolziv sin mi zaspa user posted image

clock-img

28.06.2010, 15:36

clock-img

arh_diz