за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Повеќе за колачињата
БАРАЈ
Пребарувај статии, видеа, Форуми...
НАПРЕДНО ПРЕБАРУВАЊЕ
Каде да барам?
ПРИЈАВИ СЕ
ЗАЧЛЕНИ СЕ
Пријави се
Корисник:
Лозинка:
Ја заборавивте лозинката?
Зачлени се
или
Одберете корисничко име:
Е-пошта:
Внесете лозинка
Потврдете ја лозинката
Со вашето регистрирање потврдувате дека сте ги прочитале општите правила за користење, вклучувајќи го и користењето на колачињата, и дека со нив целосно се согласувате. ПОТВРДИ
Ќе се врати кај ќе бега, ако не се врати имаме телефон и од неа, ама бараме исклучиво после 12 _____________________________Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...
ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris Ќе се врати кај ќе бега, ако не се врати имаме телефон и од неа, ама бараме исклучиво после 12
odam da ja uspijam ninai n s4e vr aka m. nina sh d k, m sktra sd jh _____________________________To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
odam jas kukata me ceka nekoi raboti pa so sinceto zanimacii pa posle sto nosi denot ke vidime.. _____________________________СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.
jas odam mi go zemaaat komp...aaaaaaaaaaa....sakam uste da ve druzam ...pozzz...caos... _____________________________Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.
Во пошта имам едне куп честитки за праќање _____________________________"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu
одам да се избањам се враќам за 15 мин. _____________________________To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
Одиме со син ми до продавница да купиме намирници....денес ќе го изненадиме тато со ручек _____________________________"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu
ке одам да го земам син ми кај моите е па ке шетаме со количка
на работа... _____________________________Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ... Мај нејм ис лукс. Жито лукс.
Da dojam _____________________________Razbirlivo e deteto da se plasi od temninata... No, ne e razbirlivo vozrasen da se plasi od svetlinata.
да гледам V p.s.
ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca25 odam da ja uspijam ninai n s4e vr aka m. nina sh d k, m sktra sd jh
da pravam rucek
да се прошетаме со Б и Ј и да и земам на Ј едни фармерчиња што ни ги чува тетката _____________________________Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ... Мај нејм ис лукс. Жито лукс.
Kaj sestra mi da pijam kafe
Си одам дома, да се изгушкам со син ми, денеска не отидов на пауза _____________________________Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away
Odam da go budam mm da pieme kafe
Sega ke odam vo Remedilka _____________________________"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"
ajde mila da se vratis so ubavi vesti _____________________________Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........
Да спијам _____________________________Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !
Au i jas odam da izmijam zabi i pravec krevet,uf kolku si go sakam vecerva krevetot.Odma ke zaspijam _____________________________Always kiss your children goodnight - even if they''re already asleep.
одам да средам малку по дома _____________________________Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........
na Bolnica da si gi vratam parite od pregledot!
Да доручкувам па да средам по дома _____________________________"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu
Се посветувам на споделување знаења и техники за исцелување, саморазвој и создавање на баланс во ...
На кафе со...
Интервју со Дипл. бизнис економист (БА) Тристан-Себастијан Ниче, извршен директор на Daumling Kin...
Развој на детето
Најважната фаза во развојот на детските стапала е од раѓање до приближно тригодишна возраст, поми...
Физичка активност
Оралното здравје на децата е основен чекор за одржување на целокупното здравје во текот на живото...
Превентива