за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Повеќе за колачињата
БАРАЈ
Пребарувај статии, видеа, Форуми...
НАПРЕДНО ПРЕБАРУВАЊЕ
Каде да барам?
ПРИЈАВИ СЕ
ЗАЧЛЕНИ СЕ
Пријави се
Корисник:
Лозинка:
Ја заборавивте лозинката?
Зачлени се
или
Одберете корисничко име:
Е-пошта:
Внесете лозинка
Потврдете ја лозинката
Со вашето регистрирање потврдувате дека сте ги прочитале општите правила за користење, вклучувајќи го и користењето на колачињата, и дека со нив целосно се согласувате. ПОТВРДИ
Da go izmijam sokovnikot, od vcra mi stoi prljav, ama od vas nemozam!
od na rabota na pazarenje pa friziderot mi e tapa
Ќе одам да дувнам еден тутун на брзинка во ве-це _____________________________Live and let live
Sega ke odam na pilates _____________________________"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"
Отидов малку да возам точак, да ме фане ветро... _____________________________Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!
одам да ја земам нина од градинка и правец кај моите на ручек! јеее не готвам денес!!! _____________________________To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
Da si gi naracam pokanite za svadba
на кафе кај свеке _____________________________Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........
на лекар. ногава ме убива веќе! _____________________________To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
Да повртам на орбитрекот,после цели 9 и нешто месеци. ми спие па зависи од него колку време ќе вежбам _____________________________"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."
до кај моите на кафе, па после со арх-диз на кафе, ако успеам да ја најдам, ја нема на рр од сабајле < Поракaта ја уредил виктори -- 3.7.2011 2:03:49 > _____________________________Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ... Мај нејм ис лукс. Жито лукс.
до новото веро! Ако има таму некој на дождов или нека пише пп или нека ми се јави! (ако ми го знае бр-от ) _____________________________Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ... Мај нејм ис лукс. Жито лукс.
си одам дома! _____________________________To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
ИЗВОРНА ПОРАКА: виктори до новото веро! Ако има таму некој на дождов или нека пише пп или нека ми се јави! (ако ми го знае бр-от )
more i ti si bila posle eden zarem ne te poznav? tuf krivo mi e ke ti se tutnev tamu so sinceto bev ama ne te vidov barem znam kako izgledas _____________________________СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.
Sega ke odam na gosti kaj mama26 _____________________________"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"
ИЗВОРНА ПОРАКА: Olivia Sega ke odam na gosti kaj mama26
Мх, го чекам мм да се прибере малце дома да го почува а јас конечно да се избањам. Се чувствувам ко свинче, цела недела небањата (поради царскиот).
...на интервју за работа. Стискајте палци!!! _____________________________Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!
ИЗВОРНА ПОРАКА: Џесика ...на интервју за работа. Стискајте палци!!!
da gi zemam decata od gradinka
Со среќа Џес, па и ти да не частиш од прва плата Ја не одам никаде, тука ќе си седам _____________________________Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.
na zabolekar so mm, toj da pravi zab a jas na redovna kontrola
Се посветувам на споделување знаења и техники за исцелување, саморазвој и создавање на баланс во ...
На кафе со...
Интервју со Дипл. бизнис економист (БА) Тристан-Себастијан Ниче, извршен директор на Daumling Kin...
Развој на детето
Најважната фаза во развојот на детските стапала е од раѓање до приближно тригодишна возраст, поми...
Физичка активност
Оралното здравје на децата е основен чекор за одржување на целокупното здравје во текот на живото...
Превентива