за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Повеќе за колачињата
БАРАЈ
Пребарувај статии, видеа, Форуми...
НАПРЕДНО ПРЕБАРУВАЊЕ
Каде да барам?
ПРИЈАВИ СЕ
ЗАЧЛЕНИ СЕ
Пријави се
Корисник:
Лозинка:
Ја заборавивте лозинката?
Зачлени се
или
Одберете корисничко име:
Е-пошта:
Внесете лозинка
Потврдете ја лозинката
Со вашето регистрирање потврдувате дека сте ги прочитале општите правила за користење, вклучувајќи го и користењето на колачињата, и дека со нив целосно се согласувате. ПОТВРДИ
Одам на тераса да си испијам едно кафе и да се отрујам со една цигара! _____________________________To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
Мацо, на здравје кафе. Еве и јас пијам кафе, па сега ќе одам на друг компјутер да поработам малку. _____________________________Live and let live
Јас секој ден во 8 часот доаѓам на работа, а никако да почнам со работа пред 9! И после брзам да допреведам да не ми остане за утре! Е, затоа сега ќе одам да си преведувам емисиичка за Рејкјавик! _____________________________Live and let live
сега редно е да одам да дремнам _____________________________Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........
Odam da veceram,pa..povelete!!!
A што нудиш? _____________________________When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
ajde kaj mene ako sakate: lubenica, sirenje, lepce... a imam i lut ajvar od zima!
да се разладам малку... _____________________________When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка РР A што нудиш?
Odime na kafe se citame pokasno....
ИЗВОРНА ПОРАКА: ananikol ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка РР A што нудиш? Mesnati topcinja (nesto kako koftinja),pecen kompir,sos od kikiri i salata Desert nema zalam osven ako si za sladoled...
ИЗВОРНА ПОРАКА: ananikol
Одам да спијам. _____________________________Live and let live
и јас легнувам!! се читаме посабајлечки! _____________________________To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
да попегалм малку па ако има некој се читаме подоцна, ако не добра ноќ _____________________________Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
aman be sto vaka rano ispobegavte,mene ne mi se spie seuste iako sum od 6 budna ,neznam sto mie ne me faka dremka _____________________________СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.
ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly RR Одам да спијам.
ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly RR ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly RR Одам да спијам. Не, сега одам да пушам еден тутун во вц, па ќе се вратам да ве поздравам и ќе спијам.
ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly RR
odam da se odmaram za utre da izgledam fresh se gledame _____________________________СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.
odam edna cigara na terasa da ispusham da smiram nervi pa alishtata od sushara da gi soberam i posle na shoping da se dosmiram
ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка РР ИЗВОРНА ПОРАКА: ananikol ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка РР A што нудиш? Mesnati topcinja (nesto kako koftinja),pecen kompir,sos od kikiri i salata Desert nema zalam osven ako si za sladoled... Ми го погоди вкусот Уште и една авионска карта, ама во еден правец
ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка РР
Сo AERO GROUNDSERVICES B.V E сега сами видете каде ќе одам _____________________________When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
Додека малото маже спие, одам да го будам големото...Ех какво будење му спремам
ke odam na terasa da pruzam alista...za nekoja minuta...eve ja zavrsuva gospogjicava masina pa...otidov jas...
во Маврово! _____________________________Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ... Мај нејм ис лукс. Жито лукс.
Ke mijam sadovi
Се посветувам на споделување знаења и техники за исцелување, саморазвој и создавање на баланс во ...
На кафе со...
Интервју со Дипл. бизнис економист (БА) Тристан-Себастијан Ниче, извршен директор на Daumling Kin...
Развој на детето
Најважната фаза во развојот на детските стапала е од раѓање до приближно тригодишна возраст, поми...
Физичка активност
Оралното здравје на децата е основен чекор за одржување на целокупното здравје во текот на живото...
Превентива