cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Сега ќе одам.....

clock-img

30.10.2009, 16:15

clock-img

mother 29

pencil-img

4405

проф убаво да си поминете!
ајде и јас ке одам дома!да излезе камионот на терминал и чаос

clock-img

30.10.2009, 16:16

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

Profesorica ubavo pomini si . Si odam i jas doma koj ke odi samo po ova guzvive

clock-img

30.10.2009, 16:21

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

Професорица убаво да си поминете поиграј малку и за мене на свадбатаuser posted image user posted image user posted image а потоа чекаме слиики user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.10.2009, 16:38

clock-img

Adrijana

pencil-img

1301

Sega odam pod tus pa na doktor, pa ke vidime, ako ima user posted image , ke bidete blagovremeno izvesteniuser posted image

clock-img

30.10.2009, 19:15

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

одам дома да си го гушнам мм user posted image user posted image

гушки и до сите вас прекрасни рингерајки user posted image имајте убав викенд

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

31.10.2009, 11:34

clock-img

mami

pencil-img

8680

отидовме надвор...

clock-img

01.11.2009, 18:19

clock-img

mother 29

pencil-img

4405

да го бањам Марко,се читаме утре

clock-img

01.11.2009, 22:59

clock-img

mami

pencil-img

8680

одам на еден спа третман домашенuser posted image user posted image и после во кревет..се читаме утре

clock-img

02.11.2009, 16:03

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

одам дома-ај чаос!!!

Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))

clock-img

02.11.2009, 21:14

clock-img

mother 29

pencil-img

4405

да спијам.

clock-img

03.11.2009, 08:43

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

Позззз милички сега мора да одам во банка се читаме покасно чао

clock-img

03.11.2009, 08:54

clock-img

BEBICA

pencil-img

2014

Cao na site.Mozebi gresam no poveke nema mesto za mene tuka.

Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.

clock-img

03.11.2009, 09:07

clock-img

mami

pencil-img

8680

???Бебице, зошто така викаш?

clock-img

03.11.2009, 09:31

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

BEBICA, те навреди некој?

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

03.11.2009, 09:59

clock-img

BEBICA

pencil-img

2014

Nikoj ne me navredi ne sum se raspravala so nikogo.NStvarno mi bese ubavo.No jas zamoliv nekogo da ne mi ja zaklucuva temata za vakcinata protic svinskiot grip no sepak e zaklucena.Ne se ljutam pravila se pravila.No jas nokeska Eden ogromen tekst preveduvav a go stavam bas za vakcinata protiv svinskiot grip poradi toa sto mislam deka treba da mu se dade na znacenje, poradi toa sto on ubiva i se pogolem zamav zema.
ne e bilo koja vakcina tuku se raboti za bolest koja zema zivoti i vo rok od 24h.
jas amo sakav da dadam se od sebe poveke da se informirame na rr poradi toa i postoi barem jas taka mislam.
Iskreno se cuvstvuvam otfrleno.A toa me razocara.
Ete toa e se.Ako nekomu sum zgrsila eve edno golemo IZVINI od mene.

Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.

clock-img

03.11.2009, 10:05

clock-img

mami

pencil-img

8680

текстот сеуште можеш да го објавиш, никој не ти го забранува тоа..еве ОВДЕ имаме коментирано за вакцините, па и за оние против свинскиот грип

clock-img

03.11.2009, 10:08

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

BEBICA, не смееме да ги дуплираме темите, РР мора да биде прегледна. Текстот слободно постави го кај вакцини, нели и самата кажа дека информацијата е најбитна, ти го застапуваше тој став?
Овде сме за да се информираме и дружиме, да ја оставиме каприциозноста настрана. Не си прва чија дупла тема е заклучена, тоа не е ништо лично.

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

03.11.2009, 10:09

clock-img

BEBICA

pencil-img

2014

Dragi moi nikoj ne me navredi nitu sum se raspravala so nekogo.Svarno mi bese ubavo.No koga nekogo zamoliv da ja ostavi temata za vakcinata protiv svinskio grip poradi toa sto jas svakam deka toa e ozbilno i treba da mu se dade znacaj, temata bese zatvorena.Jas nokeska preveduvav eden tekst bas za vakcinata od sto e sostavena i kakvi reakcii ima i sakav sabajlevo da go stavam tekstot, no temata bese zatvorena.
nema vrska pravila se pravila.No jas imav namera da malku poveke gi informiram site majki na rr a ne samo sturo poznavanje.svinskiot grip zema se poveke zamav sto e najtragicno ubiva i za 24h.
Jas poradi toa sot nemase kade da go stavam tekstot se iznervirav i go izbrisavod kompjuter.
i da dodadam ako na nekogo nesto sum zgrsila edno golemo IZVINI od mene.
I stvarno ne znam dali seuste mestoto mi e tuka poradi toa sto se cuvstvuvam otfrleno.
Fala na site soveti.

clock-img

03.11.2009, 10:11

clock-img

BEBICA

pencil-img

2014

Izvinete mislev deka prviot post ne bese objaven.
Ne se raboti za kapric.Jas ne sum takva osoba.

clock-img

03.11.2009, 10:24

clock-img

Еца

pencil-img

6692

Бебица како најпрво да ти кажам дека ти си дел од семејството на рр и драго ни е за секој твој пост бидејќи секој од секого учи по нешто. Тоа што и нам како модератори ни се поставени некои правила мора да ги почитуваме. Што ќе биде ако отвориме тема за секоја вакцина посебно или еве за свински, птичји, сезонски грип... Бидејќи твојата тема се однесуваше на вакцинирање на детето против свински грип, преместена е кај вакцините па секој да може да ја прочита. Дури и некој кој и не е баш заинтересиран за ова, кога ќе ја отвори термата Вакцинирање, ќе мора да се информира малку повеќе околу оваа работа која е навистина алармантна. А бидејќи веќе и постои тема Свиснки грип кликни овде навистина нема потреба да се повторуваме. Далеку од тоа дека си отфрлена, тоа воопшто не е точно и се надевам дека и понатаму ќе се дружиме. Сите ние грешиме, нормално дека не може секогаш се да биде подмачкано, па ни тука. Затоа сте вие да ни сугерирате што и како да промениме за да бидеме подобри, но некои работи и правила не зависат само од нас. Затоа сега еве те викам на кафе во нашиот бар, ако си ЗА, па да си помуабетиме малку повеќе во опуштена атмосфера.user posted image user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил Еца -- 3.11.2009 10:25:16 >

Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.

clock-img

03.11.2009, 11:40

clock-img

mami

pencil-img

8680

одам да преведувам...се читаме подоцна

clock-img

03.11.2009, 15:35

clock-img

mami

pencil-img

8680

одам домче..се читаме подоцна

clock-img

04.11.2009, 11:09

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

одам да се спремам одам за Валандово прво на гинеколог а потоа и на гости кај сестра ми поз мили мои се читаме

clock-img

04.11.2009, 11:15

clock-img

mis.

pencil-img

3845

Богданчанка убаво да поминеш на гинеколог па чекаме инфо.user posted image

clock-img

04.11.2009, 12:29

clock-img

Enika

pencil-img

1480

уште малку ќе идам да си ја видам внуката...ептен ми фали значи ке ја изгњавам до максимумuser posted image

Последни статии

article-img