за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Повеќе за колачињата
БАРАЈ
Пребарувај статии, видеа, Форуми...
НАПРЕДНО ПРЕБАРУВАЊЕ
Каде да барам?
ПРИЈАВИ СЕ
ЗАЧЛЕНИ СЕ
Пријави се
Корисник:
Лозинка:
Ја заборавивте лозинката?
Зачлени се
или
Одберете корисничко име:
Е-пошта:
Внесете лозинка
Потврдете ја лозинката
Со вашето регистрирање потврдувате дека сте ги прочитале општите правила за користење, вклучувајќи го и користењето на колачињата, и дека со нив целосно се согласувате. ПОТВРДИ
Многу ми се јаде чоколадо, и му порачав на мм да ми земе. Уф каква криза за благо, не можам да дочекам. _____________________________Every cloud has a silver lining
palenta s pavlakom i jogurtom.....odoh skuhat sad.....
Mi se jadi lubenicaaaaaa sega odma
Abe ajdeeee, lele ova trudnicive znaciiiii _____________________________Allways look on the bright side of life!
ИЗВОРНА ПОРАКА: zami Abe ajdeeee, lele ova trudnicive znaciiiii
гиро _____________________________love u all
ИЗВОРНА ПОРАКА: Mila na mama гиро
Golemo cokolado so celi lesnici ili celi bademi... Mmmmmmm, mnjam.... lele, ligi mi tecat...
kako sto sum na dieta nesto mrsno gnsno bi zavrsilo rabota ne prebiram,ne praam problem
Леле во мометот ми се толку многу јаде еден ваков голем сладолед ммм... < Поракaта ја уредил *Daniela* -- 14.3.2010 17:23:38 >
Хамбургерче од МекДоналдс... мммм ...мњам мњам
mmmmmmmmmm _____________________________Zivotot e podarok a podarocite se za da se raduvame.
сакам штипска пастрамајлија _____________________________Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.
kako sto sum gladna se mi se jade posebno: laden sendvic, pica, piroska, tost so mnogu majonez i kecap....mmmmm
Sto bilo, gladna sum
ИЗВОРНА ПОРАКА: Aleksandra Golemo cokolado so celi lesnici ili celi bademi... Mmmmmmm, mnjam.... lele, ligi mi tecat...
чоколаден сладолед ммммммммммммм или замена секси салата(лешници,ореви, бадеми, крупно дробени и прелиени со мед) _____________________________Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
ми се јаде нешто благичко!!! цел ден ми се јаде ама не јадам (да не се здебелам)!! _____________________________To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
абре рани душа да те слуша јас во моментов јадам дорина чоколадо...мммм... _____________________________Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.
Леле Мартин`с мам и јас украдов две коцки Рунолист на Краш откај Марио А инаку ми се јадат печени лешници и бадеми _____________________________When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
Mи се јаде пастрмајлиа и во преговори сум со мм да оди да ми купи. _____________________________There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А
Pizza mmm
Се ми се јаде. На диета сум. Онаква диета со ништо. Ако не умрам значи ќе ослабам _____________________________Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ... Мај нејм ис лукс. Жито лукс.
Ми се јаде се' што некој друг би ми зготвил _____________________________When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
е ова би го изела и би размислила за репете _____________________________Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
Се посветувам на споделување знаења и техники за исцелување, саморазвој и создавање на баланс во ...
На кафе со...
Интервју со Дипл. бизнис економист (БА) Тристан-Себастијан Ниче, извршен директор на Daumling Kin...
Развој на детето
Најважната фаза во развојот на детските стапала е од раѓање до приближно тригодишна возраст, поми...
Физичка активност
Оралното здравје на децата е основен чекор за одржување на целокупното здравје во текот на живото...
Превентива