cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Станете фан на Рингераја на ФБ

clock-img

02.12.2009, 19:09

clock-img

penelopa

pencil-img

3419

I jas, i jas user posted image

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

clock-img

02.12.2009, 22:10

clock-img

Весна

pencil-img

771

Аиј, па не знаев за ова, еве ме и мене таму user posted image
Каде рингераја таму и јас user posted image

clock-img

03.12.2009, 00:13

clock-img

Еца

pencil-img

6692

user posted image Браво, браво. семејствотот РР расте. 

Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.

clock-img

03.12.2009, 00:20

clock-img

delfinka

pencil-img

416

sakam i jas!

sekoj e blagosloven ako veruva vo boga

clock-img

03.12.2009, 14:59

clock-img

vezilka RR

pencil-img

4931

уф, па јас ова не сум го видела..user posted image user posted image user posted image user posted image ...еве ме и мене..

clock-img

03.12.2009, 15:05

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

sakam i jas

clock-img

17.12.2009, 08:09

clock-img

Еца

pencil-img

6692

Ајде драги мои рингерајки да го зголемиме нашето семејство, да ги поканиме нашите пријатели да станат наши фанови на Рингераја.мк. А оние кои не сте фанови, можете тоа да го направите КЛИК ТУКА

Едноставно и лесно пуштете им покана за да станат наши фанови на

Suggest to Friends. кое можете да го најдете веднаш под логото на Рингераја на ФБ. user posted image

< Поракaта ја уредил Julie -- 20.1.2010 14:30:05 >

Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.

clock-img

17.12.2009, 08:12

clock-img

mami

pencil-img

8680

Баш добро ме потсети, има неколку другарки мамички на кои сакав да им пратам порака..еве одам одма

< Поракaта ја уредил Julie -- 20.1.2010 14:29:46 >

clock-img

20.01.2010, 14:36

clock-img

Julie1

pencil-img

2354

ИЗВОРНА ПОРАКА: Еца

Ајде драги мои рингерајки да го зголемиме нашето семејство, да ги поканиме нашите пријатели да станат наши фанови на Рингераја.мк. А оние кои не сте фанови, можете тоа да го направите КЛИК ТУКА

Едноставно и лесно пуштете им покана за да станат наши фанови на

Suggest to Friends. кое можете да го најдете веднаш под логото на Рингераја на ФБ. user posted image

Ајде секој нека придонесе Рингераја семејството да се зголеми. Со зголемување на бројот на фанови на facebook имаме се повеќе приврзаници на Рингераја. Искористете ја можноста да испратите покана до сите ваши пријатели на facebook на начинот на кој еца објасни еднаш.

1. Одете на нашата страница на facebook КЛИК
2. Под логото - сликичката на Рингераја.мк кликнете Suggest to Friends
3. Се отвора прозорец каде се наоѓаат сите ваши пријатели, изберете што поголем дел од нив (или сите user posted image ) и кликнете на Send Invitations

Тоа е се, придонесовте Рингераја да има што повеќе фанови

And this is my beautiful life ...

clock-img

20.01.2010, 14:39

clock-img

mami

pencil-img

8680

ма јас тоа редовно им праќамuser posted image user posted image user posted image ке ме потепаат некој ден тие што се слободни и сеуште далеку од било која од темите што ги разработуваме овдеuser posted image user posted image user posted image

clock-img

20.01.2010, 14:40

clock-img

zami

pencil-img

574

jas na kogo stignam raskazuvam za RR, a i sms porakite se super reklama

Allways look on the bright side of life!

clock-img

20.01.2010, 14:45

clock-img

Bitolcanka

pencil-img

2461

ИЗВОРНА ПОРАКА: mami

ма јас тоа редовно им праќамuser posted image user posted image user posted image ке ме потепаат некој ден тие што се слободни и сеуште далеку од било која од темите што ги разработуваме овдеuser posted image user posted image user posted image

Па и некои тука сме далеку од темите за мамички user posted image , но си наоѓаме други соодветни и за нас. Не е тоа никаков изговор и оправдување. Кога се сака се' се може. Кога сакаш наоѓаш начин, кога не сакаш - изговор.

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

clock-img

20.01.2010, 14:48

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

ИЗВОРНА ПОРАКА: zami

jas na kogo stignam raskazuvam za RR,

потпис

Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))

clock-img

20.01.2010, 14:48

clock-img

Julie1

pencil-img

2354

Секоја чест Мами, се надевам и другите РР корисници ќе го сторат истото. Да бидеме ГОЛЕМО ГОЛЕМО Семејство!

clock-img

20.01.2010, 14:49

clock-img

Julie1

pencil-img

2354

jas na kogo stignam raskazuvam za RR, a i sms porakite se super reklama

Се согласувам дека пораките се убав начин да го згоелмиме семејството, но раскажувањето го нема оној ефект кој може да го постинеме само со клик на facebook, верувајте!

clock-img

20.01.2010, 14:51

clock-img

mami

pencil-img

8680

ИЗВОРНА ПОРАКА: Bitolcanka

Па и некои тука сме далеку од темите за мамички user posted image , но си наоѓаме други соодветни и за нас. Не е тоа никаков изговор и оправдување. Кога се сака се' се може. Кога сакаш наоѓаш начин, кога не сакаш - изговор.

аууу не, верувај, не се изговори, тоа се сите оние луѓе на кои брак, дете, сериозна врска им се непознат поими имаат други побарувања и интереси моменталноuser posted image user posted image user posted image

clock-img

20.01.2010, 14:55

clock-img

Adrijana

pencil-img

1301

Eve samo sto isprativ na 20-30luge:)user posted image

clock-img

21.01.2010, 18:25

clock-img

Julie1

pencil-img

2354

Веке имаме резултати од нашето активирање за зголемување на бројот на фанови на ФБ. Скоро 600 фанови... Ајде да ја стигнеме бројката од 1.000 фанови на ФБ user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.01.2010, 13:46

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

јуле макако да те најдам на фб??

Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))

clock-img

25.01.2010, 13:47

clock-img

mami

pencil-img

8680

Јуле нема фбuser posted image

clock-img

25.01.2010, 13:56

clock-img

lilit

pencil-img

294

мм на сите им кажува па стално му викам дека е ко портпарол на РР ептен го опседнав со вас.Им пратив покани на некоку мои фб пријателки па би тренбало да се зачленат

clock-img

25.01.2010, 14:03

clock-img

nadica

pencil-img

4381

им пратив покани и на моите и на пријателите на мм user posted image user posted image user posted image

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

clock-img

25.01.2010, 15:10

clock-img

Julie1

pencil-img

2354

Дупло браво за Надица user posted image user posted image

Сега одиме кон 700 фанови...user posted image

clock-img

25.01.2010, 15:17

clock-img

Bitolcanka

pencil-img

2461

ИЗВОРНА ПОРАКА: Bitolcanka

аууу не, верувај, не се изговори, тоа се сите оние луѓе на кои брак, дете, сериозна врска им се непознат поими имаат други побарувања и интереси моменталноuser posted image user posted image user posted image

Да, но тоа е бидејќи мислат дека РР е само за омажени/оженети, мајки/татковци ... А самото име-асоцира на деца. Кога би им се објаснило дека не е само за "врзани" лица (така да се изразам) user posted image би имало повеќе заинтересирани. Исто така, кога би се додало и дека овозможува праќање на бесплатни смс, би се зголемиле членовите. Секако, залудно е секое објаснување, кога не би ја отвориле страната. Затоа да придонесеме сите заедно да се зголеми нашето семејство РР user posted image

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

clock-img

25.01.2010, 16:48

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

jas na kogo stignam raskazuvam za RR, a

иста сум и само се фалам со васuser posted image user posted image user posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........