cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Што најмногу мразите да работите по дома?

clock-img

27.11.2009, 13:39

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

Peglanje i posle peglanje sobiranje na alistata uzas

clock-img

27.11.2009, 15:10

clock-img

zami

pencil-img

574

Peglane, brisenje parket, menuvanje postelnina, mienje sadovi i t.n. 

clock-img

27.11.2009, 15:13

clock-img

Maria

pencil-img

533

Vo ovoj period so golemiov mi stomak,bogami nisto ne mi se raboti.Se sto rabotam rabotam na sila.user posted image

clock-img

27.11.2009, 15:19

clock-img

tea

pencil-img

94

Definitivno peglanje najmnogu mrazam. A se slozuvam so Maria, so stomakov do zabi sega se mrazam  da rabotam.

clock-img

27.11.2009, 15:42

clock-img

natasha

pencil-img

430

da usisavamuser posted image

clock-img

27.11.2009, 15:53

clock-img

tereza

pencil-img

784

бришење паркет,и собирање алишта од жица,диплење и сместувањеuser posted image user posted image
тоа не ми се работи,а некогас и миење чинии мразамuser posted image user posted image

clock-img

02.12.2009, 11:03

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

Миење тенџериња!!!

Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))

clock-img

02.12.2009, 11:09

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Во моментов - СЕ! user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

01.04.2010, 04:51

clock-img

mina_m

pencil-img

480

mrazam da gi cistam kupatilata..duri mi se placeuser posted image user posted image ...brrrrr

clock-img

01.04.2010, 08:03

clock-img

caci20

pencil-img

1049

Peglanje na prvo mesto.

Zivej kako sto mozes koga veke ne mozes kako sto sakas... vazno zivej...

clock-img

01.04.2010, 14:49

clock-img

melody

pencil-img

743

Da go metam podotuser posted image kosata mi se kreva od toa,a i denes bozem se tokmam i sekogas koga ke pogledam vo nego vikam aj poposleuser posted image
Peglanje alista, no toa go resiv so susalnatauser posted image

clock-img

01.04.2010, 14:53

clock-img

ripce

pencil-img

2148

+ постилање и собирање на чорапи... еден куп user posted image user posted image user posted image

"Кога сте мајка никогаш не сте сами во своите мисли. Мајката секогаш мора да мисли два пати, еднаш за себе и еднаш за своите деца."

clock-img

01.04.2010, 15:08

clock-img

majka 79

pencil-img

836

site domasni raboti gi mrazam, samo sto nekoi ne gi pravam a nekoi mora da gi pravam.
-mrazam da peglam, zatoa peglanjeto go reducirav na minimum.
-mrazam da mijam sadovi, toa go pravi masinata. lele, lele koga mi bese rasipana ke puknev.
-perenje na raka. i zatoa si najdov lek.samo gi zakisnuvam vo prasak i taka stojat...stojat cel den ili nekogas i cela nok.user posted image user posted image user posted image  a potoa vo masina na plavenje i centrifuga.
a sega najmnogu mrazam da diplam i redam alista po fioki. najdosadnata rabota..... ama moram da ja srabotam. zatoa stojat kupovi, kupovi duri da se resam da gi suredam.

sekoja domasna rabota mi e svedena na minimum a jas nikako raat da sednam edno kafe da ispijam ili nesto na tv da zirnam.

clock-img

01.04.2010, 16:58

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Ама ич не сакам да пеглам. Пеглањето со задоволство го прескокнувам user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

01.04.2010, 17:17

clock-img

Leonida

pencil-img

411

Да мијам садови (едвај чекам да си купиме машина, старата ни се расипа), да собирам исушени алишта, да чистам пајажиниuser posted image и да бришам прозори.

clock-img

01.04.2010, 17:21

clock-img

penelopa

pencil-img

3419

Па зарем никој не мрази да чисти купатило user posted image ...чудно...мразам се да правам од домашни обврски и гледам колку можам да си ја олеснам работата. На пример за чистење прозори си купив она ко за чистење шофершајбна- насапунуваш и со другата страна само поминуваш user posted image супер ми врши работа...

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

clock-img

01.04.2010, 17:30

clock-img

caci_27

pencil-img

30

se sakam da rabotam ama ako suum doma da ne odam na rabota ili nekoja pogolema obvrska da imam sto mi odzema vreme od denot,a sega so stomakot do usta sto cekam sekoj moment da me fanat bolki eee ne mi se raboti ama voopsto a MORAM nema koj drug user posted image

clock-img

02.04.2010, 02:45

clock-img

mina_m

pencil-img

480

ИЗВОРНА ПОРАКА: mina_m

mrazam da gi cistam kupatilata..duri mi se placeuser posted image user posted image ...brrrrr

penelopa

Па зарем никој не мрази да чисти купатило ...чудно..
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

pa ne sme site isti ..neznam sto ti e tebe cudnouser posted image tuka vo mojot postuser posted image
toa e isto koga nekoj ke kaze mrazam sadovi da mijam ,a da e cudnouser posted image nema logikauser posted image

< Поракaта ја уредил mina_m -- 2.4.2010 2:53:06 >

clock-img

04.04.2010, 01:27

clock-img

angels

pencil-img

32

ne sme site isti dauser posted image ...ete pr jas mrazam da sprostiram alista i posle to da gi beram...bo dosadnooooouser posted image

clock-img

17.09.2010, 22:32

clock-img

mama26

pencil-img

3977

da ja cistam rernata user posted image

СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.

clock-img

17.09.2010, 22:36

clock-img

Martins mom

pencil-img

3342

Како и повеќето од вас...и јас мразам да пеглам

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

clock-img

17.09.2010, 22:42

clock-img

lukas

pencil-img

2148

more koke me mrzi me mrzi i carsafot od so jadev da si go priberam ama koke mi se cisti ne mrazam nisto,ama ete ke izdvojam i jas PEGLANJE MRAZAM,koga bev kaj majka mi mrazev peglanje mienje sadovi,i obesvanje na alista a sega seto toa go obozavam,alista sakam posto se relaksiram,mijam sadovi sega a imam masina za sadovi oti me relaksira,a peglanjeto ete go mrazam od sekogas

Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.

clock-img

18.09.2010, 13:02

clock-img

Snowhite RR

pencil-img

5042

Миење садови

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

clock-img

21.10.2010, 21:27

clock-img

Annet

pencil-img

2404

ммм мене најмногу ме нервира диплење на алишта и редење во плакар,лелеле колку ми е досадно тоа....а и друго не дека мн сакам да работам ама мора... да не си женско user posted image обично ја пеглам , а мм дипли user posted image

clock-img

21.10.2010, 23:07

clock-img

amelbebe

pencil-img

1105

mienje sadovi i peglanje,a koga me faka nekoja mrza se si mrzam,nisto ne mi se pravi

Последни статии

article-img