writing-img

RE: Нов проект на Рингераја "Прегратка на дар"

clock-img

20.11.2013, 15:22

clock-img

elenak

pencil-img

2004

Многу е убава, браво за мама и Матеаuser posted image

You don''t have to be perfect to be a perfect parent.

clock-img

24.11.2013, 20:31

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

Се надевам дека нашата прегратка ќе стопли нечие срце. user posted image
user posted image
Еве ја, готова, и утре заедно со честитката, ќе ја однесеме во градинка.

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

clock-img

24.11.2013, 20:44

clock-img

Bethany

pencil-img

4534

Прекрасно е Фели, браво! user posted image
И честитката исто така. Некое дете навистина ќе се израдува од се срце user posted image

" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."

clock-img

25.11.2013, 10:37

clock-img

blue_blue

pencil-img

893

Направивме мајмун. Слика не знам да поставам а некако не ми се замара со тоа иструкциите како се поставува, ама мајмунот е многу убав user posted image Може ли инфо каде се собираат играчкиве и до која дата (за да знам дал имам време да направам усте еден). Дали градинката Мајски цвет со Тафталиџе 2 е дел од проектов и ако е на кого да го дадам, на учителката на моиве деца или?

clock-img

25.11.2013, 13:36

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

Блу_Блу, во листата на пријавени градинки еве како ја дава вашата градинка КЛИК, сите групи без јасли, значи би требало да учествува и вашата градинка, сепак прашај кај воспитачките - најверојатно ќе може да ја оставите играчката кај нив.

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

clock-img

25.11.2013, 17:56

clock-img

Carrie RR

pencil-img

326

Благодарам на сите кои изработија и ќе изработат играчка. Скоро секој ден сме на работилници во различен град, децата не наполнија со позитивна енергија. Морам да признаам дека проектов ми го прави овој период од годината најнапорен ама и најубав user posted image

Блу-блу градинката „Мајски цвет“ е учесник во проектот, можеш таму да ја однесеш играчката, а можеш и да ни се јавиш лично да дојдеме да ја земеме. Контактите ги има на рубриката на Прегратка на дар тука на РР user posted image Испрати ни и фотографии да објавиме user posted image Браво за вас user posted image

clock-img

25.11.2013, 18:01

clock-img

deluxe

pencil-img

2479

ИЗВОРНА ПОРАКА: Felly RR

Се надевам дека нашата прегратка ќе стопли нечие срце. user posted image
user posted image
Еве ја, готова, и утре заедно со честитката, ќе ја однесеме во градинка.

Фели срценцево е прекрасно,баш и јас имав ваква идеа,но ја сменивuser posted image

„ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “

clock-img

26.11.2013, 12:25

clock-img

Snowhite RR

pencil-img

5042

Супер се изработките Фели, браво за вас

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

clock-img

01.12.2013, 22:47

clock-img

blue_blue

pencil-img

893

ke probam da stavam slika, ako mi uspee user posted image

clock-img

01.12.2013, 22:49

clock-img

blue_blue

pencil-img

893

posto uspeav da go stavam prviot majmun eve gi dvata zaedno :) utre ke gi ostavime vo gradinka i se nadevame deka nekoe dete ke se izraduva

user posted image

clock-img

02.12.2013, 08:09

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

user posted image Блу_блу, ептен се убави.

clock-img

02.12.2013, 08:23

clock-img

deluxe

pencil-img

2479

ИЗВОРНА ПОРАКА: blue_blue

posto uspeav da go stavam prviot majmun eve gi dvata zaedno :) utre ke gi ostavime vo gradinka i se nadevame deka nekoe dete ke se izraduva

user posted image

Блу супер се мајмунчињаваuser posted image user posted image Браво за креативностаuser posted image

„ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “

clock-img

02.12.2013, 08:33

clock-img

Mihaela 2010

pencil-img

4230

Aiiii blue blue prekrasni se...alal da vi e jas su dibidus za vakvi raboti,ic ne me bivauser posted image

Најголемата трагедија во животот не е смртта, туку она што дозволуваме да згасне во нас додека живееме.

clock-img

02.12.2013, 08:59

clock-img

blue_blue

pencil-img

893

и јас мислев дека сум тотален антиталент, ама првата година акцијава ме заоголицка да пробам да направам нешто. Се разбарав по интернет земав шеми, туторијали и од кога го направив кучево подолу, годинава се охрабрив да пробам нешто друго и сфатив дека и не сум баш толку антиталент ко што мислев...особено ако се земе предвив дека се е правено без машина за шиење, се сама шиев рачно...човек не знае за што се го бива дур не проба...така да следна година ќе мора да смислам нешто друго, т.е. да најдам на нет нова шема user posted image
user posted image

< Поракaта ја уредил Felly RR -- 2.12.2013 9:29:16 >

clock-img

02.12.2013, 09:18

clock-img

AneLav RR

pencil-img

1110

Браво дечки алал да вие супер ви се играчките. user posted image Штета што не дојдовте во Струга и јас ќе се инспирирав нешто да направам. Ве поздравувам и ај нареден пат сигурно....

Не плаши се од бавниот чекор, плаши се од стоење во место!

clock-img

02.12.2013, 10:26

clock-img

Bethany

pencil-img

4534

Прекрасни се играчките навистина! user posted image
Верувам дека дечињата кои ќе ги добијат ќе бидат пресреќни user posted image

" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."

Последни статии

article-img