за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Денес кај мајка ми сум изнасобрала материјали, конци, игли, копчиња...се надевам дека до средбата на саем ќе успеам од сите по едно да направам. Ќе се потрудам. Утре ќе кажам во градинката кај Нина за проектот, ќе им ја испринтам апликацијата, па ќе видиме дали ќе соработуваат.
25.10.2011, 16:05
AnnaMolly RR
6409
Имаме уште една новост!
Првите 30 рингерајки коишто ќе испратат слика од една барем една играчка којашто самите ја изработиле на pregratka@ringeraja.mk заедно со свои лични податоци (име, презиме, телефон) ќе добијат бесплатен влез на Саемот на жената.
Еве една дополнителна мотивација за да се изработат што повеќе играчи и да се израдуваат што повеќе дечиња! Направете сите барем по една „прегратка“ и очекувајте уште изненадувања!
25.10.2011, 16:57
Палешка РР
7505
Овозможено е печатење на статиите за изработка на играчки! Опцијата е овозможена специјално и само за тие статии.
Можете да ја најдете горе десно на статијата под копчето Like од facebook.
Голема благодарност до нашите програмери.
25.10.2011, 17:01
Палешка РР
7505
ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly RR
Имаме уште една новост!
Првите 30 рингерајки коишто ќе испратат слика од една барем една играчка којашто самите ја изработиле на pregratka@ringeraja.mk заедно со свои лични податоци (име, презиме, телефон) ќе добијат бесплатен влез на Саемот на жената.
Еве една дополнителна мотивација за да се изработат што повеќе играчи и да се израдуваат што повеќе дечиња! Направете сите барем по една „прегратка“ и очекувајте уште изненадувања!
Супер, најсууууууупееер!!! Исто така, сите кои сакаат нивната играчка да се претвори во статија и засекогаш да ја има на нашите страници, нека ја сликаат играчката чекор по чекор на изработка и нека ги испратат фотографиите на glaven.urednik@ringeraja.mk
< Поракaта ја уредил Палешка РР -- 25.10.2011 17:02:54 >
25.10.2011, 22:59
Maca25
7558
Почнав со изработка на ежето....бре што ми е комплицирано башка не можам да се пофалам со шивачки способности, но ќе се потрудам максимално.
26.10.2011, 06:38
Палешка РР
7505
И јас мислам дека ежето е најкомплицирано, но Мацо ти, маж ти и Нина сте уметници Има уште една потешка, но преубава играчка, за тие што знаат да шијат на машина. Тоа е денешниот предлог на Рингераја - КЛИК
26.10.2011, 09:05
Maca25
7558
Ееее ме претркавте со Бувот. Јас најдов еден був полесен за шиењеи и многу личен. Ежето е комплицирано за шиење, но му го најдов јас крајот . Малце е поразличен дизајн од тоа на сликите на РР, ама мислам дека ќе израдува некое детенце.
Јас денес однесов пријава за учество кај Нина во градинка.. Па сега ќе видиме дали ќе соработуваат.
26.10.2011, 09:22
Палешка РР
7505
ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca RR
Ееее ме претркавте со Бувот. Јас најдов еден був полесен за шиењеи и многу личен.
Штом е така фотографирај додека го изработуваш, па да поставиме инструкции и за него.
26.10.2011, 09:24
AnnaMolly RR
6409
Браво, Мацо. Какво и да е ежето СИГУРНО ќе израдува едно болно детенце.
Ајде прати ни слика на pregratka@ringeraja.mk и биди една од првите 30 што ќе добијат бесплатна влезница на Саемот на жената.
26.10.2011, 09:52
temjana
1159
лелелле бувчето какво е. Тоа ќе го правиме со колешка ми само да најдам за него соодветни материјали За мечиња најдов убав 100% памук го чекам да се исуши само
26.10.2011, 19:29
Felly RR
7977
Јас направив еден октопод. Ама со телефон го сликав и не се баш убави сликите. Немав батерии за апарат, сега ги полнам, па ајде пак ќе го направам и ако немате вакво ќе ви го испратам со инструкции како се прави.
28.10.2011, 10:53
temjana
1159
Девојки јас ќе морам да го откажам присуството на саемот, ме наместија од работа да одам на семинар во Банско 6 дена т.е од 30-ти до 5-ти а колку што знам саемот е до 3-ти Но тоа незначи дека нема да учествувам во проектот бидејќи работиме веќе на играчките така да немојте да ме изолирате поради тоа
28.10.2011, 11:01
arh_diz
7198
temjana jas mislam deka saemot e od 4 do 6 nemoj da me plasis te molam .Jas doagam na 4
28.10.2011, 11:03
temjana
1159
Еј супер ако се тие дати тогаш ќе можам барем 5-ти и 6ти да бидам присутна Ајде баш сега ќе проверам за да бидам сигурна, навистина сакам да присуствувам
28.10.2011, 11:16
AnnaMolly RR
6409
ИЗВОРНА ПОРАКА: temjana
Девојки јас ќе морам да го откажам присуството на саемот, ме наместија од работа да одам на семинар во Банско 6 дена т.е од 30-ти до 5-ти а колку што знам саемот е до 3-ти Но тоа незначи дека нема да учествувам во проектот бидејќи работиме веќе на играчките така да немојте да ме изолирате поради тоа
Темјана, саемот е до 6 (недела). Ако треба на 6 се собираме, само мораш и ти да дојдеш! Одговара ли на 6 и уште од сега да договараме за дефинитивно?
28.10.2011, 12:35
temjana
1159
Одговара јас се враќам на 5-ти така да 6-ти правиме дружба Јухухухуху хухуху
28.10.2011, 14:13
Maca25
7558
Се гледаме на 6-ти!!!
28.10.2011, 15:58
arh_diz
7198
Edvaj cekam so deca ili bez
28.10.2011, 16:23
AnnaMolly RR
6409
Јас планирам да го земам. Да ги види тетките рингерајки, одамна не сме се виделе на куп со деца.
28.10.2011, 16:36
Natuska85
3613
И јас сакам со деца.Па да си ги видиме и малите рингерајчиња.Арх_диз и ти доаѓаш значи .На 6ти супер недела е,може околу 11-12 ч.да се собереме на штандот.