за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
И двете подеднакво ги сакам и ги мразам. Ама затоа пак за пролетта конкуренција и нема. Будењето на природата,мирисите и топлите пролетни денови се priceless
03.12.2013, 11:06
rina13
1147
Зима со многу снег, топло чајче,огинче,пρазници....
24.12.2013, 09:20
mommy_angels RR
1543
Мрзам,мразам,МРАЗАМ зима !!! Смрзнав само до пред врата што излегов Ако ви се пожалам на лето како ми е топло ,по една воспитна да ми дадете Ова е добро само на слика
Во реалноста ова е подобро
24.12.2013, 21:02
Defne90 RR
1991
Ja obozavam zimata posebno zima so mnogu sneg.Doma ogince casa vince sedime so soprugot.Cista romantika.Zimata e definitivno najromanticno vreme i ja sakam poveke od leto.Pa koga domot e ukrasen za nova godina togas prosto cela familija uziva.Samo se nadevam deka ovaa godina ke ima mnogu sneg.
I LOVE WINTER
24.12.2013, 21:14
bucko mal
1431
Definitivno leto,snegot go sakam samo na slika da go gledam
Секое годишно време си има своја убавина. Ја сакам и зимата, заради празниците и фамилијарните дружби во тоа време, и поради снегот доколку го има. Меѓутоа, најмногу го сакам летото. Зошто? Па топлото не ми смета воопшто, можам да поднесам многу високи температури, денот е многу долг, се има време и за шетање и за одморање и за се друго, овошје и зеленчук во изобилство, сладолед исто така. А кога сме на одмор, па тогаш е најубаво. Плус, и секој викенд на викендица на езеро. Едноставно, сакам ЛЕТО.
20.11.2014, 12:26
scared RR
1349
Летото го сакам повише, но ја сакам и зимата доколку има снег. Преубаво ми е се наоколу да е бело, да си вее снег, а јас да си шетам или да гледам од прозор А, тмурна зима, без снег, со дожд уф ич не ја сакам
20.11.2014, 13:44
AneLav RR
1110
ИЗВОРНА ПОРАКА: AneLav RR
Дефинитивно лето.... Зима сакам само кога врне снег, тоа го обожавам и не е тогаш многу ладно...
И пак ќе си кажам лето 40 степени жештина. Во зима не ми се ни работи ништо.
20.11.2014, 15:14
caciana
863
Зима , зима . Многу сакам снег и студ , мразам жештина не можам да функционирам
20.11.2014, 18:36
Ki4iko
438
Дефинитивно ЛЕТООО, јас сум зимно дете,сите дома сме родени во зима,ама не сакам снег и студ,баш ми одговара кога е топло,ехх,летоооооо....