за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Еве денешен бисер: Дојдете кај слепата улица во Кисела Вода.... Колегата кој ја заврши интервнцијата ми објасни дека тоа е улицата кај домот за слепи лица во Кисела Вода
25.01.2013, 12:45
Martins mom
3342
Имам пријателка што редовно употребува декотле (деколте), индикатор (идентификатор) и халахопки, комшивка што вели солфетка (салфетка), изворка (изварка), подинг (пудинг), балкан (балкон) и еден куп други...секој ден слушам извртени зборови, ама не ми текнуват во моментот.
14.03.2013, 12:26
arh_diz
7198
Kave -kafe lajca-lazica
14.03.2013, 13:28
elenaile
100
jas: biKsviti ama obaveznoooo... navika e :D
14.03.2013, 13:44
Lina*
311
ИЗВОРНА ПОРАКА: arh_diz RR
Kave -kafe lajca-lazica
Kaj na nas vo Prilep skoro site vikame lajca a ne lazica
Sveki namesto teksasna suknja veli teksaska a vnukami od mala si go zavika Alabelo i nikako da ja preucime
14.03.2013, 13:44
penelopa
3419
ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom
Имам пријателка што редовно употребува декотле (деколте), индикатор (идентификатор) и халахопки, комшивка што вели солфетка (салфетка), изворка (изварка), подинг (пудинг), балкан (балкон) и еден куп други...секој ден слушам извртени зборови, ама не ми текнуват во моментот.
баш ме изнасмеа
фриждер/ фридиждер
" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."
17.08.2013, 18:04
Еки82
95
јас како мала викав место чоколадо кочоладо
30.11.2014, 19:14
caciana
863
OOO imam edna drugarka i taa e biser .. Eve nekoi primeri.. KOMERCIONALNA (komercijalna banka0 Flizider (frizider) Flizer (frizer) Crvilo (karmin) Sance(tanjirce) Cikolato ( cokolado) Aerokrem ( eurokrem ) Komfrit ( pomfrit)... i mnoguuu drugi hahha
30.11.2014, 19:16
blond
1268
Edna drugarka vikase maNgarin za margarin. Jane SandaLski za Jane Sandanski
30.11.2014, 19:55
scared RR
1349
И јас со бисери од другарка
место хулахопки таа вели хилихопки место дата она вели дато место фризер флизер место чизми чижми место чоколадо чиколадо
01.12.2014, 21:39
caciana
863
hahahha I tuka moze da vmetnat STREDA I STREJCNA I STREJCA hahah. I da najjaki zborovi mi se onie SO N na mestoto od M : pojdovNe , dojdovNe, praevNe, citavNe, spijavNe jadevNe hahahha i mnogu drugi. Imav edna skolska vo sredno i koga ke stanese da zboruva na cas ...umirav