за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Оваа песна ни е хит деновиве со мм дека новиот стан ни е на северо-запад и демек нема да не грее баш сонце,прва асоцијација ми беше кога излеговме на тераса
16.02.2011, 23:59
nadica
4381
ПОТСЕТУВАЊЕ на младите години го најдов случајно додека надица бараше нејзини хитови
17.02.2011, 00:07
Maca25
7558
Надица, прееска на Нина и пуштав музика од наше време и оваа песна ја преслушавме 3-4 пати. Нина за прв пат го слушна зборот Вџашен и после цело време го повторуваше
17.02.2011, 00:25
Џесика
2036
Леле колку ја сакав песнава... аууу ме вративте во детството, „сини очи има Јана...“
17.02.2011, 12:54
strelec 8
420
imas edna dozdot vrne kap ,kap,kap,satce slapa ,slap,slap,slap.koga ke gozemam maliot od gradinka toa ke bide po ulicata.ke nema vir vo koj nema da slapne