cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Зависник од форуми или не

clock-img

06.12.2013, 09:28

clock-img

AneLav RR

pencil-img

1110

И јас сум сам о наутро, бидејќи после ми почнуваат обрските и немам време...

Не плаши се од бавниот чекор, плаши се од стоење во место!

clock-img

06.12.2013, 11:13

clock-img

sandriana RR

pencil-img

2924

РР зависник, не си дозволувам уште некоја зависност user posted image

***I'd rather be honest than impresive***

clock-img

06.12.2013, 11:14

clock-img

miana

pencil-img

6152

ИЗВОРНА ПОРАКА: sandriana RR

РР зависник, не си дозволувам уште некоја зависност user posted image

исто

clock-img

09.12.2013, 22:58

clock-img

mommy_angels RR

pencil-img

1543

И јас во редот на РР зависници,друго не сакам,најмногу ми одговара на моментален начин на живот а и уживкам дури сум овде...интересни сте бре женчиња user posted image Мм го дружам само до 22 и заспивам,а со вас се заборавам до ниедно време

clock-img

10.12.2013, 03:55

clock-img

bucko mal

pencil-img

1431

Da zavicna sum od RR.Ne sum clen na drugi forumi,mislam voopsto ne gi ni otvaram.Ne custvuvam takava potreba,ubavo mi e tuka.

You have to dream if before you can do it.

clock-img

10.12.2013, 14:42

clock-img

elenak

pencil-img

2004

Не сум, освен РР други форуми не знам ни дали постојат.

You don''t have to be perfect to be a perfect parent.

clock-img

10.12.2013, 16:10

clock-img

zzaa

pencil-img

884

Па зависна сум од форуми, член сум на Рингераја, и на родители и деца, а и други форуми читам како фемина, кајгана, иди види форум, на сите може да се прочита нешто корисно.

Денот кога се збогатив ... Станав мајкa
http://lpmf.lilypie.com/9ToIp2.png?PUn0FHCJ
принцеза на мама

clock-img

10.12.2013, 17:23

clock-img

Martins mom

pencil-img

3342

Не го сметам тоа како зависност, туку како хобиuser posted image user posted image РР ми е потреба, а потребите мора да се задоволат, нели?user posted image user posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

clock-img

10.12.2013, 19:09

clock-img

Bethany

pencil-img

4534

бев, сега сум на одвикнување... лека полека на рехабилитација треба да одам user posted image

" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."

clock-img

10.12.2013, 21:03

clock-img

mama_06

pencil-img

395

Не сум зависник од форуми и од интернет општо. РР ми е единствен форум и социјална мрежа на која членувам. И баш ми е по мерка.

clock-img

10.12.2013, 21:55

clock-img

kapina

pencil-img

4327

Da zavisna sum od forumi posebno od ringeraja clen sum na. Poveke forumi no ringeraja mi ekako hobi kade sto mozam slobodno da si pisam za se I sesto toa sto ke go naucam niZ drugite forumi posebno na temata sterilite obavezno go spodeluvam ovdet

clock-img

27.12.2013, 02:51

clock-img

Defne90 RR

pencil-img

1991

Leka poleka i jas stanuvam zavisnik od forum.Clen sum samo na rr forum znam deka ima mnogu drugi forumi no ete ovde mi e bas po merka i ne ni sakam a i nemam vreme da clenuvam vo drugi forumi.E sega dali toa moze da se narece zavisnost ili samo nekoj vid hobi koj sto me relaksira ne znam.Bitno interesno mi e ovde spodeluvame edna so druga iskustva soveti,muabeti za se i sesto.Pa ako se narekuva zavisnost toa sto ne mozam da si legnam da spijam ako ne procepkam da vidam koi se onie temi sto se najdiskutabilni i toa sto sekoja vecer do 3 casot sum na rr e togas ZAVISNIK SUMuser posted image user posted image user posted image

clock-img

14.07.2014, 15:50

clock-img

Mila mamicka

pencil-img

387

Форумот на РР е единствениот форум кој го следам и чиј член сум, и сум активна на него. Ептен ми е по мерка, тука можам да си најдам се што ми треба, и веќе почнав да ги дожувавам членовите како да ги познавам и во приватниот живот. Е сега, дали сум зависник, не знам, ама секое утро, првото кафе на работа го пијам со форумот на РР. Па потоа, работните обврски ми се полесни.

Најдобрата работа што еден татко може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка.

clock-img

14.07.2014, 19:46

clock-img

princessa

pencil-img

1056

Само од рингераја сум.Иако не пишувам ептен сепак секое себајле прво нешто што отварам е рингераја, па мејл, па се осталоuser posted image . И секогаш кога имам време сум само и само на ррuser posted image

All of us have our own beliefs, opinions. These inner assumptions rule and govern our lives. A suggestion has no power in and of itself. its power arises from the fact that you accept it mentally!

clock-img

20.11.2014, 17:04

clock-img

deluxe

pencil-img

2479

Zavisnik sum 100% samo od Ringeraja,bukvalno denot mi pocnuva i zavrsuva na Ringerajauser posted image

„ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “

clock-img

20.11.2014, 17:20

clock-img

scared RR

pencil-img

1349

Поголем зависник нема, особено сега откако сум без работа. Прво станување уште неизмиена гледам што има на форумиве user posted image

clock-img

27.11.2014, 08:16

clock-img

caciana

pencil-img

863

Ne sum bila zavisnik od forum,no ete Sega sumuser posted image Se zaraziv so ringeraja

clock-img

08.03.2015, 14:00

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Морам со многу жал да констатирам дека форумите за жени и мајки буквално ни се преселија на ФБ групи. Не знам дали е полесно, подостапно, побрзо се добива одговор, тренд ли е, што ли е. И тоа ова чудо е само во Македонија. Во другите балкански земји и тоа како работат форумите.
Ајде малку да продискутираме на оваа тема. Можеби ќе успееме повторно да ја вратиме живоста на форумите.

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

08.03.2015, 22:37

clock-img

lukajana RR

pencil-img

1481

За жал луѓево некако повеќе се ориентирани кон фб и претежно на форумите има читачи а многу слабо пишуваат и прашуваат или ке се активира во некоја тема па ги снемува,мислам дека треба да се трудиме посебно со новите членови првите постови се најбитни ,ако ги удостоиме со одговор им посакаме добредојде ке се почувствуваат пријатно и нема да имаат чувство дека сме затворен круг на жени што се дружат и си комуницираат меѓу себе туку дека ги прифаќаме сите што сакаат да ни се придружат .А има многу што читаат и сигурно можат многу работи да кажат.Јас станувам и легнувам со рр пијам кафе со вас кога децата ми спијат сум со вас некогаш и кога готвам сум на рр.Зависна сум изгледаuser posted image

Сакам кога ми зборуваат зад грб зашто тогаш знам дека сум еден чекор пред нив

clock-img

09.03.2015, 11:06

clock-img

niki

pencil-img

4299

poim nemam kako funkcioniraat fb grupite no mi se cini deka ne baraat mnogu mentalen angazman zatoa i im se poprivlecni na lugeto, tie ni tamu verojatno ne pisuvaat tuku pretezno citaat, osven koga sakaat da postavat prasanje
forumite sepak baraat malku Red, odrzuvanje na temata za sto treba i malku poveke znaenje i informiranost, pa malku da se razmisli i da se formulira post so cel da ne navredis i povredis nekogo i tn. taka da ne e ednostavno i uste ako nemas mnogu vreme a ni zelba rezultatot e toj
baska sto novive generacii kako doagaat se se pozavisni od fb, pocnuvaat da go koristat od mali noze i koga ke dojdat vo roditelski vodi mu ostanuvaat lojalni verojatno

Sometimes two people have to fall apart to realise how much they need to fall back together

clock-img

09.03.2015, 11:36

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

Дискусијата е префрлена ТУКА.

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

clock-img

09.03.2015, 16:26

clock-img

Defne90 RR

pencil-img

1991

Само на рр си пишувам ама претежно сабајле или доцна навечер кога ги нема дацата да ми стојат над глава.Инаку тешко добивам пристап до компјутер затоа што синковци само си семенуваат на него.А да не е така верувам дека би била еден од најголемите зависници од форуми.Ама пусто немање време тоа е.user posted image

Motherhood is a forever love story...Enjoy every minute and treasure it!

clock-img

03.04.2015, 11:46

clock-img

marchi

pencil-img

948

sum posetuvala i prethodno forumi no ne sum bila zavisna sega so ringeraja mm samo vika kako go platil internetot.user posted image

Последни статии

article-img