ИЗВОРНА ПОРАКА: brineta88
Јас ќе разговарам со него, нема да помине така лесно. Тој моментално не е дома, вечер обавезно ќе разговараме, иако мислам дека е залудно, нему памет не му доаѓа
Од овој пост помина многу време. И убаво сум пишала дека на мм памет не му доаѓа, дека никогаш нема да се смени.
Пред некој ден му влегов на фб онака ме гризеше сомнеж, и баш имав што да видам.
Пак со некоја се допишувал, па усште и на скајп ја додал и таму се гледале. Таа мажена со дете, тој женет со дете си се нашле двајцата ненормални друг збор незнам да употебам.
Многу сум разочарана му кажав се сакав да кријам да видам што ќе се случи ама не можев срцето ќе ми пукнеше.
уште ми вика добро што сум открила
ваљда да не сум открила ќе било нешто повише.
незнам што да правам трпи еднаш, трпи вторпат, третпат, до кога?
Минатиот пат си заминав кај мојте се созедов и се вратив и пак истото ветување како и се га нема да се повтори извини дрн дрн
А знам дека ќе се повтори
Незнам дали верувате или не ама секогаш имам некое претчувство кога вакво нешто се случува чуствувам некој неспокој во градиве како да ми кажува дека нешто се случува.
и секој пат сум во право
Незнам што да правам веќе
Women were made from a man''''''''''''''''s rib, not from his head to be superior, not from his feet to be walked on, but from his side to be equal, from under his arm to be protected and from next to his heart to be loved...