cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Машко или женско дете?

clock-img

15.04.2010, 16:04

clock-img

penelopa

pencil-img

3419

Jas odsekogaš sum sakala kerka, a maž mi vika ne e važno samo neka e živ i zdravuser posted image

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

clock-img

15.04.2010, 16:08

clock-img

matushka

pencil-img

510

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Rabotava kako pesnata od Vlado Janevski: i sto i da e ne e vazno samo nek e sin.......user posted image

clock-img

15.04.2010, 16:10

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Секогаш сум сакала да имам 2 ќерки и се надевам ќе ми се исполни желбата. user posted image  

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

15.04.2010, 16:13

clock-img

Adrijana

pencil-img

1301

I masko i zensko
sega imam kerka, a se nadevam vtoroto da e sinceuser posted image

clock-img

15.04.2010, 17:21

clock-img

Еца

pencil-img

6692

Никогаш немав посебна желба кога бев бремена, а ниту маж ми, иако за второт пак навиваше за женско, јас потајно сакав машко, колку за промена, но здравје нека е, па и третото ако биде женскоuser posted image

Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.

clock-img

15.04.2010, 17:25

clock-img

BILE.F

pencil-img

670

Јас пред да останам бремене, сакав машко, кога останав бремена, поради комликациите ми беше битно само да е здраво и право, а мм без размислување типуваше на машко! И ни кажаа дека носам машко!
Сега ако е машко, наредното сакам женско, а мм сака две машки и едно женско!

Пред да скокнеш, кажи оп!

clock-img

27.04.2010, 21:59

clock-img

Annet

pencil-img

2404

Јас немам детенце.Се подразбира дека е најважно да е здраво и живо,какво и да е.Но незнам како да ви објаснамuser posted image јас некако кога ке влезам во бутик за детска облека одма се фаќам за машки кошулчиња,панталончиња....Изгледа дека сакам машко детенце,си го замислувам како татко му да е исто,можеби љубовта моја спрема сопругот ми го прави тоа чувство,незнам навистина.Но прво да останам бремена па што сака нека бидеuser posted image ве поздравувам сите и ве гушкамuser posted image

clock-img

27.04.2010, 22:08

clock-img

BILE.F

pencil-img

670

Annet, те чекаме тука наскоро да ни пишеш дека си user posted image , без разлика на user posted image user posted image или user posted image user posted image а може и user posted image user posted image user posted image user posted image !user posted image user posted image user posted image

Пред да скокнеш, кажи оп!

clock-img

27.04.2010, 22:22

clock-img

lilicka

pencil-img

866

И јас немам детенце но би сакал многу да имам близначиња....машко и женско...оф лелел едвај чекаммuser posted image да ми се исполни таа желба

clock-img

27.04.2010, 22:31

clock-img

delfinka

pencil-img

416

Jas sum seuste vo kategorija osamena so soprugot i bi sakala bebce bez razlika dali e masko ili devojce,samo da mi dade Bog zivo,zdravo bebe!

sekoj e blagosloven ako veruva vo boga

clock-img

27.04.2010, 23:07

clock-img

Annet

pencil-img

2404

фала биле.ф user posted image обавезно дека ќе дознаете први ихихихиихuser posted image .на сите што посакуваме да ни се оствари оваа најголема желбаuser posted image лаличка ти се дивам многу си храбра.ако бидеме упорни и ако силно посакаме сигурно ќе ни се оствариuser posted image делфинка држиме среќа user posted image

clock-img

05.05.2010, 14:42

clock-img

Gari68

pencil-img

192

Одсекогаш сум сакал да имам две ќерки,засега имаме една ќеркичка а за понатаму не се знае

clock-img

05.05.2010, 14:46

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

нема веза полот само да ми се исполни желбата кој толку многу ја посакувам,исто им посакувам на сите што си посакуватuser posted image дај боже и ние да се зарадуваме.....

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

clock-img

05.05.2010, 16:08

clock-img

Тања РР

pencil-img

2029

Kога првпат правев УЗВ преглед со 4Д маж ми чекаше надвор и јас воопшто не прашав какво ќе биде детето. Д-р ме праша дали сакам да го знам полот а јас одговорив дека не ми е битно. По еден месец мм влезе со мене да го видиме бебчето заедно и кога др го постави истото прашање јас пак тргнав да одговорам исто но мм ме превари: Да, да, ако може добро би било, ама не е важноuser posted image user posted image user posted image .
Е па ќеркичка ќе биде- рече Органџиски а мм само се насмеа.
Потоа ме убедуваше дека он се надевал дека ќе биде девојче. Којзнае, не му верувам баш.

clock-img

19.05.2010, 18:50

clock-img

penelopa

pencil-img

3419

Еве и официјално видивме бебето е машко user posted image

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

clock-img

19.05.2010, 19:05

clock-img

Julie1

pencil-img

2354

Честитики драга за малиот палавко! Да биде умен во стомачето на мама, да расте и се развива и на време да ни дојде на овој свет! Гушки и бацки до тебе и мало ангелче!

And this is my beautiful life ...

clock-img

19.05.2010, 19:07

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Нека расте здраво и весело малиот рингераец user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

19.05.2010, 19:12

clock-img

Bitolcanka

pencil-img

2461

Нека ужива во стомачето на мама user posted image user posted image user posted image

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

clock-img

19.05.2010, 19:17

clock-img

penelopa

pencil-img

3419

Си уживка, пливка си го цица палецот..прав акробатuser posted image . Фала виuser posted image

clock-img

31.05.2010, 21:28

clock-img

agnes77

pencil-img

1959

Kod posvojuvanja ima u nekim zemaljama mogučnost, da biraš muško ili žensko
Mi samo smo željeli da bude user posted image  zdavo, pa nije nam bio važan ni pol, ni boja i puno smo se nadali da bi dobili dvije bebe zajedno (brača, sestre). Ali sad tako blizu smo, da naši snovi postanu realnostuser posted image

clock-img

06.06.2010, 22:46

clock-img

Martins mom

pencil-img

3342

Ееее...колку сакав девојче, премногу...Еве и една анегдота: Кога докторот ме прегледуваше на ехо и ми рече дека носам машко, мм пресреќен извика СТВАРНО??? , а јас Ај може ќе смени... Потоа следуваше громогласна смеа во ординацијатаuser posted image user posted image user posted image user posted image
На секој нареден преглед гинекологот ме зафркаваше user posted image user posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

clock-img

02.12.2010, 16:18

clock-img

AnnaMolly RR

pencil-img

6409

Ние немавме посебни желби за првото дете. Во ниеден момент не сум чула мм да рече дека сака син. Ете првото ни се погоди машко и двајцата сме пресреќни.
Не дека ќе бевме помалку среќни ако е девојче. За второто, признавам дека сакам да е женско зашто сакам да имам и машко и женско, а за третото што ќе се погоди user posted image

Нашиот кумашин кога дозна дека ќе има женско, буквално падна под депресија и мм едвај го убеди дека не е важно какво е детето, важно да е здраво и живо.

Live and let live

clock-img

02.12.2010, 16:22

clock-img

Pepelaska *

pencil-img

3820

Eeee i jas sakav da imam devojce ama nesto vo mene mi kazuvase deka e masko. I mm mislese deka e devojce i sekogas mi vikase uste koga bevme vo vrska sakam kerka  so oci kako tvoite user posted image . Ama sega masko e pa sto neka e zdrav i ziv. A za vtoro  e faka merak za bliznacinja epten mnoguuu

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

clock-img

02.12.2010, 16:25

clock-img

AnnaMolly RR

pencil-img

6409

И јас сакам близначиња! Ама ќе спобудалиме, Пепелашка! user posted image

Live and let live

clock-img

03.12.2010, 13:30

clock-img

Pepelaska *

pencil-img

3820

Jas i onaka zbudaluvam pa kaj edno tamu i dve user posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

Последни статии

article-img