cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Антиталент сум за...

clock-img

16.01.2012, 19:21

clock-img

Snowhite RR

pencil-img

5042

Многу антиталенти за пеење на форумов изгледа, па кој ќе ни пее ако правиме караоке?user posted image И јас се приклучувам на антиталентите за пеење
Инаку антиталент сум и за цртање, така да, добро ќе ми дојдат инструкциите за цртање на порталов, засега успешно го нацртав Дедо мраз

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

clock-img

16.01.2012, 19:31

clock-img

kikicka

pencil-img

4218

user posted image user posted image user posted image ее ова за караокето супер идеа ама неизводлива штета може па талент ке испадне од некаде хахахаха

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

clock-img

16.01.2012, 22:00

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

Antitalent sum definitivno za peenje ako zapocnam da vi krekam tesko deka nekoj ke se svrti okolu meneuser posted image user posted image user posted image si imam jas i drugi antitalenti no sega voa prvo mi padna napamet

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

clock-img

17.01.2012, 00:12

clock-img

mamicka87

pencil-img

34

definitivno sum antitalent za baratanje so ringeraja.....user posted image nikako nemozam da napravam nekoi raboti ko na pr da stavam slika na profilot user posted image HELP

clock-img

17.01.2012, 06:50

clock-img

mila mama

pencil-img

1616

ИЗВОРНА ПОРАКА: mamicka87

definitivno sum antitalent za baratanje so ringeraja.....user posted image nikako nemozam da napravam nekoi raboti ko na pr da stavam slika na profilot user posted image HELP

Оди на моја рингераја и одбери подолу “мој профил“. Кај што пишув аватар кликаш и бираш некоја слика што ти се допаѓа. Не знам колку сум јасна, ако не прашај пак.

Razbirlivo e deteto da se plasi od temninata...
No, ne e razbirlivo vozrasen da se plasi od svetlinata.

clock-img

17.01.2012, 21:17

clock-img

mamicka87

pencil-img

34

ah ke si puknam mila mama RR...datotekata e pregolema.....aaaaaaa ne be jas i kompjuter user posted image

clock-img

17.01.2012, 21:22

clock-img

mila mama

pencil-img

1616

Тогаш одбери си некој помал аватар-има многу на интернет.

Razbirlivo e deteto da se plasi od temninata...
No, ne e razbirlivo vozrasen da se plasi od svetlinata.

clock-img

17.01.2012, 21:30

clock-img

kikicka

pencil-img

4218

ah ke si puknam mila mama RR...datotekata e pregolema.....aaaaaaa ne be jas i kompjuter user posted image

и јас си се нервирам за ова рр направи поголеми датотеки да се ставаат за аватар

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

clock-img

17.01.2012, 21:41

clock-img

mamicka87

pencil-img

34

neli...ne e fer.site sliki mi se slikani so ist aparat ili so mob ,vo dvata slucaevi camera so 5 mp i site se pregolemi

clock-img

17.01.2012, 23:52

clock-img

kikicka

pencil-img

4218

neli...ne e fer.site sliki mi se slikani so ist aparat ili so mob ,vo dvata slucaevi camera so 5 mp i site se pregolemi

епа мамичке ке одиш на гугал и ке си бараш аватар со таа големина 73х73 па немора да е од тебе .

clock-img

18.01.2012, 08:33

clock-img

mamicka87

pencil-img

34

ah ne e od mene....od user posted image sakav da bide,site da ja vidite Tea

clock-img

18.01.2012, 09:50

clock-img

bombica

pencil-img

917

Еве уште еден антиталент за пеењеuser posted image Не пеам рикамuser posted image Антиталент сум и за цртање

clock-img

12.02.2012, 18:51

clock-img

SkCura77

pencil-img

430

За пеење и за цртање и за свирење музички инструмент.
Ќе пукнам од мака, обожавам сликарство и музика, а не ме бива ич! user posted image

clock-img

06.02.2014, 10:47

clock-img

princessa

pencil-img

1056

jas sum antitalent za pravenje na filuvani torti a i za secenje. Sto i da secam pokrivo nemoze da bide isecenouser posted image . Edno so edno ne e istouser posted image . Na fakultet imav predmet so graficko crtanje a be i na kompjuter bese pa edvaj go polozivuser posted image , ama za matematika mi nemase ramen vo grupauser posted image

clock-img

06.02.2014, 11:13

clock-img

Defne90 RR

pencil-img

1991

Definitivno antitalent za testo,odnosno za mesenje na bilo kakvi raboti kifli,leb,zelnik.Znaci epten golem antitalent sum za toa a i ne mi e merak da mesam.Zatoa epten retko po doma jademe meseno a maz mi go obozava.No sto da mu pravam takva zena mu se pogodila.user posted image

Motherhood is a forever love story...Enjoy every minute and treasure it!

clock-img

06.02.2014, 11:19

clock-img

princessa

pencil-img

1056

eee defne ti togas kaj mene na kursuser posted image . Kaj mene duri od plehot mi izleguvaat koga ke narasnat. Kolku i malo da e narasnuva, takva mi e zvezdatauser posted image . Mm poveke gi saka moite banicki i kiflicki sega, pred majka mu me stavauser posted image

clock-img

06.02.2014, 11:24

clock-img

deluxe

pencil-img

2479

Дајте ми бројки и музички ноти,ќе заглавамuser posted image user posted image
Со ноти сум тапа,абер немам од музика ,проста нота не знам да прочитам на линијата.А со математика не се сакаме многу.Ете овие две работи ми се слаби страни,додека учев можев да научам огромни учебници по другите предмети без око да ми трепне,ама математика и музичко да не видамuser posted image

„ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “

clock-img

06.02.2014, 11:29

clock-img

Defne90 RR

pencil-img

1991

ИЗВОРНА ПОРАКА: princessa

eee defne ti togas kaj mene na kursuser posted image . Kaj mene duri od plehot mi izleguvaat koga ke narasnat. Kolku i malo da e narasnuva, takva mi e zvezdatauser posted image . Mm poveke gi saka moite banicki i kiflicki sega, pred majka mu me stavauser posted image

Da princessa treba da dojdam kaj tebe na kurs,kutriot moj maz tolku saka meseno a ni mene me biva ni sveki.user posted image

clock-img

06.02.2014, 11:32

clock-img

princessa

pencil-img

1056

epten ja zagvacal grejnieuser posted image user posted image user posted image

ИЗВОРНА ПОРАКА: Defne90

ИЗВОРНА ПОРАКА: princessa

Da princessa treba da dojdam kaj tebe na kurs,kutriot moj maz tolku saka meseno a ni mene me biva ni sveki.user posted image

clock-img

06.02.2014, 16:03

clock-img

Мамичка85

pencil-img

366

Antitalent za kreativnost i crtanje,secenje torti i voopsto ukrasuvanje na nesto tesko na detevo koga ke trgne vo skolo user posted image

clock-img

28.11.2014, 21:24

clock-img

scared RR

pencil-img

1349

Цртање user posted image

clock-img

28.11.2014, 22:53

clock-img

Ki4iko

pencil-img

438

Техника и електроника user posted image user posted image

clock-img

28.11.2014, 23:35

clock-img

caciana

pencil-img

863

Za peenjeuser posted image

clock-img

31.01.2016, 08:23

clock-img

lukajana RR

pencil-img

1481

Антиталент за спорт дефинитивно ,без конкуренција user posted image

Сакам кога ми зборуваат зад грб зашто тогаш знам дека сум еден чекор пред нив

clock-img

01.02.2016, 11:57

clock-img

Defne90 RR

pencil-img

1991

ИЗВОРНА ПОРАКА: lukajana RR

Антиталент за спорт дефинитивно ,без конкуренција user posted image

Тука потпис ставам.Иста сум и јас Lukajana. Побетер од мене за спорт не верувам дека постои некој. user posted image user posted image

Последни статии

article-img